Welkom: Wij Zijn Family OM, Nathalia, Mitchel, Lucas, Oscar & Gemma

Hoe jij “OMing” kan gebruiken om je kinderen rustig te krijgen in welke situatie dan ook… 

tijdens het eten, voor het naar bed gaan, tijdens het aankleden,
en zelfs tijdens een tantrum of melt-down … succes verzekerd!

Beste Bewuste Ouder,

Kinderen die naar je luisteren zonder geschreeuw of gezeur? JA!

Geen schuldgevoel meer wanneer je weet dat je te ver bent gegaan in jouw poging je kind(eren) naar je te laten luisteren? JA!

Het gevoel dat je de beste ouder ooit bent? JA!

Nooit geen dreigementen meer hoeven te gebruiken? JA!

Wat is het geheim?

Het is een techniek die we de “OM-methode” noemen.

Met 3 kinderen onder de 6 kon ik niet wachten om het te proberen - en nu wil ik het delen met jou! Heb compassie met jezelf, geef je kind in slechts 15 min per dag wat het nodig heeft… en voeg je toe aan groeiende groep met vele ouders die het geheim van “OM” gebruiken als basis voor een harmonieuze familie.

Een simpele, bewuste en liefdevolle manier
van opvoeding - in elke situatie.

Sterker nog. Ze keken mij geërgerd aan toen mijn kind begon te huilen in het restaurant … Maar hun blik veranderde naar verbazing toen ik dit deed.

Traditionele manieren van opvoeding op basis van autoriteit zorgen er alleen maar voor dat kinderen op een manier attentie vragen die jij als ouder niet leuk vindt. In de vorm van huilen, zeuren, tegendraads doen of elke andere vorm van prikkelen.

Is jouw kind wel gehoorzaam (omdat ze bang zijn), dan zul je erachter komen dat ze enorm vervelend worden wanneer je er niet bij bent.

Laat je zomaar alles toe wat jouw kind overhoop haalt, uit angst om de confrontatie aan te gaan dan kun je erop wachten dat hij/zij moeite gaat krijgen om succesvol mee te draaien in de maatschappij. Plus een kind zonder grenzen kan zorgen voor ronduit zeer gevaarlijke situaties.

Maar nu, met de “OM-methode” kun je liefdevolle grenzen zetten en weer plezier in het ouderschap beleven in slechts 15 minuten per dag.

Even Voorstellen...

Hey, het zijn Mitchel en Nathalia hier.

Ouders van 3 prachtige (jonge) kinderen van 5,4 en 2 jaar jong.

Lucas, Oscar en Gemma.

Vanaf de geboorte van onze eerste zoon Lucas wilden we alles zo natuurlijk mogelijk doen. Alle geboortes hebben thuis plaatsgevonden, met een Doula.

Alle kinderen zijn groot gebracht met borstvoeding. Terwijl ik dit typ drinkt onze jongste dochter Gemma (2,5) nog steeds een beetje.

santa-barbara-zoo

Aangenaam: Nathalia, Mitchel, Lucas, Oscar en Gemma van Duuren

Wij letten erg op wat we eten, Mitchel is jarenlang het gezicht geweest van het Paleo dieet in Nederland. Daarnaast had hij een bedrijf (inmiddels verkocht) waar uitsluitend biologische supplementen werden verkocht. Op dit moment helpt Mitchel miljoenen mensen wereldwijd om gezonder te eten via zijn platform meal.com.

Dit heeft verder niks met opvoeding te maken, maar geeft aan dat we ook op die manier bewust bezig zijn. En dat conscious parenting een logisch gevolg is.

In de praktijk zien we dat er een grote overlap is van ouders die gezonde gewoontes naleven, en kiezen voor een bewuste opvoeding.

Hoewel we vanaf het begin geprobeerd hebben om zo bewust mogelijk met onze kinderen bezig te zijn, werd het met name na de geboorte van ons 3e kind niet makkelijk.

Wellicht ook omdat onze twee zoons ook ouder werden....

Een Hoop Aandacht Ging Naar de Baby en
de Andere Twee Kinderen Vonden dat Minder Leuk

Ze deden van alles om de aandacht te trekken.

Ze maakten ruzie met elkaar, met ons, probeerden hun tijd (naar bed gaan, eten, aankleden) zo lang mogelijk “te rekken” en maakten soms drama om “niks”. Combineer dit met slapeloze nachten en je komt in situaties terecht dat het bloed letterlijk onder je nagels vandaan wordt gehaald.

Ze weten precies jouw knoppen in te drukken.

Komt dit bekend voor?

Ondertussen voel jij je:

  • Machteloos als ouder en twijfel je of je überhaupt wel een goede ouder bent
  • Voel je je schuldig na een dreigement, of een andere woede aanval
  • Moe, gefrustreerd en vraag je je af wanneer “deze periode (sprongetje - als je het boek oei ik groei gelezen hebt)” van je kind voorbij is

Om nog maar te zwijgen wat het doet voor de relatie met je partner… 

Hoewel Nathalia al flink wat boeken gelezen had over bewuste opvoeding was het door een specifieke cursus in de Verenigde Staten dat alles begon te “klikken”.

Whole-Foods-Santa-Barbara-Sign

De Whole Foods in Santa Barbara, een biologische supermarkt waar Nathalia de flyer oppakte voor de positive parenting cursus.

Per toeval zag ze een flyer liggen in de “Whole Foods” market toen we 3 maanden in de California woonden (voor Mitchel’s meal.com werk). En ze besloot te gaan.

Acht weken, een keer per week een ochtend.

Het was een combinatie van “positive discipline” en inner-healing.

Vooral dat laatste is belangrijk. Bij “normale opvoeding” - zoals bijvoorbeeld “Oei ik groei” - staat het kind centraal. Bij bewuste opvoeding staan de ouders centraal.

Ze leerde krachtige mentale strategieën waarmee we de vele uitdagingen - die we voor onze voeten krijgen als ouders - kunnen omarmen met compassie en empathie.

projecteren

In plaats van te projecteren...

pauzeren

kiezen we nu om te pauzeren.

wachten

In plaats van te verwachten...

verbintenis

kiezen we nu voor verbintenis.

oordelen

In plaats van te oordelen...

compassie

kiezen we nu voor acceptatie.

reageren

In plaats van te reageren...

feelings

kiezen we nu om te voelen.

correctie

In plaats van te corrigeren...

connectie

kiezen we nu voor de connectie.

Het resultaat is meer rust in huis, meer zelfvertrouwen (zowel bij ons als bij de kinderen), meer plezier in het ouderschap, meer liefde, meer knuffels, meer van alles waar je op gehoopt had toen je besloot dat je graag een liefdevolle moeder/vader wilde worden.

En dit alles begon al na het doorvoeren van de eerste les.

En niet alleen bij ons, ook de andere ouders die de cursus volgden hadden dezelfde ervaring.

We zijn zo enthousiast over deze manier van bewuste opvoeding dat we hebben besloten om een cursus te maken voor alle Nederlandse ouders met interesse.

Wij introduceren je:

Family OM

“Het Stappenplan om Jouw Familie te Transformeren
op een Bewuste Manier”

product-image

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

Hieronder een overzicht van de zeven modules.

De modules worden per week vrijgegeven. En we zijn (terwijl jij dit leest) de modules aan het filmen en monteren.

De eerste vijf modules zijn klaar, en we zijn enorm trots op de content, en weten dat dit jou enorm gaat helpen.

Hoewel Nathalia behoorlijk goed Nederlands kan spreken (ze is Spaans), is het Mitchel die je het meest zult zien in de video’s, simpelweg omdat hij meer “gewend” is om voor de camera te staan.

Natuurlijk maakt Nathalia af en toe haar intrede, en kun je haar dagelijks volgen op social media.

Doe NU Mee Voor een Introductieprijs

Omdat het product nog niet helemaal klaar is kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs.

Je merkt er NIKS van dat de laatste modules nog niet klaar zijn, want elke week gaat er een nieuwe module open, en we zorgen er natuurlijk voor dat alles tijdig klaar is wanneer jij bij de laatste modules bent aangekomen.

Wanneer de laatste modules gemonteerd zijn en in de leeromgeving staan, en het product dus officieel klaar is, gaan we de prijs omhoog doen naar meer marktconform.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.

Wij hebben diverse cursussen aangeschaft online over dit onderwerp die een stuk duurder zijn (€695), daarnaast was de cursus die we gevolgd hebben in Santa Barbara, California bijna $1600 ($199 per les).

Wij geven al deze informatie weg voor een fractie van de prijs die wij moesten betalen.

Om jou te helpen.

We hebben opgemerkt dat er veel families zijn die hulp nodig hebben, nu er meer tijd met elkaar gespendeerd wordt.

Daarnaast krijg je van onze deze 3 Bonussen
die je DIRECT kunt inzetten vanaf de eerste dag:

ehbo-cover

Eerste Hulp bij Ochtendstress

(t.w.v. 27.00 EUR)

eten-met-plezier-cover

Eten met Plezier

(t.w.v. 27.00 EUR)

moeiteloos-naar-bed-cover

Moeiteloos naar Bed

(t.w.v. 27.00 EUR)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

product-image

Family OM - 497.00 EUR

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

ehbo-cover

Eerste Hulp bij Ochtendstress - 27.00 EUR

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

eten-met-plezier-cover

Eten met Plezier - 27.00 EUR

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

moeiteloos-naar-bed-cover

Moeiteloos naar Bed - 27.00 EUR

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

Totaal: 578.00 EUR

Nogmaals, wij hebben een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

... er staat geen prijs op een harmonieuze thuisbasis.

❤️ Wat zou het je waard zijn als jouw kind zich gesteund voelt, vol in zijn kracht staat en moeiteloos met emotie om kan gaan (die in een normale opvoeding onderdrukt wordt en zich op latere leeftijd openbaart).

❤️ Wat zou het je waard zijn als jouw kind klusjes (tafel afruimen, speelgoed opruimen, etc.) uit zichzelf doet vanuit liefde, en niet omdat het moet?

❤️ Wat zou het je waard zijn als JIJ stil kon staan, en kon leren van je kinderen in plaats van andersom. Het zijn je kinderen die elk moment in het leven bewonderen en ouders die vaak overal zijn in plaats van in het NU.

❤️ Wat zou het je waard zijn als jij niet meer hoeft te controleren en corrigeren, niet meer hoeft te dreigen of je kinderen hoeft om te kopen om ze te laten doen wat jij graag wilt?

Wij hebben ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele strategieën volgt die wij met je delen.

Zodra we klaar zijn met het filmen van alle modules, dan gaan we de volledige cursus aanbieden voor €497, omdat de waarde identiek (of eigenlijk hoger is) dan wat wij gevolgd hebben aan cursusmateriaal op internet.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €97

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want de laatste modules kunnen elk moment klaar zijn.

Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

In deze 30 dagen kun je meer dan de helft van de cursus volgen, en ga je zeker al resultaat zien binnen jouw familie.

Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan een e-mailtje en we retourneren jouw investering die je hebt gemaakt in je familie volledig terug.

Ik verwacht dat de laatste modules klaar zijn binnen 2 weken, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Deze cursus is nergens anders te volgen, is gemaakt door ons, en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 5 jaar praktijkervaring met 3 kinderen, en een enorme berg aan kennis die we op hebben gedaan over bewust ouderschap in de vorm van boeken en cursussen.

Dus als jij wilt stoppen met je schuldig te voelen, met schreeuwen, dreigen, stressen, omkopen en zeuren…

Maar in plaats daarvan de connectie, de rust en het plezier wilt opzoeken maak dan gebruik van deze aanbieding van ons programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerste video, of de 3 bonussen.

family-om-totaal

578.00 EUR €97

(eenmalige betaling)

Jij, je partner en je kinderen willen dit.

Rust en een liefdevolle relatie met je kinderen wacht op jou.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

Dit waren Nathalia en Mitchel van Family OM, en we kunnen niet wachten om jou kennis te laten maken met onze manier van bewust ouderschap.

mitchel-nathalia-fam

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Wij zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en we spreken je in de eerste video.

578.00 EUR €97

(eenmalige betaling)

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS.

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft schreeuwen en stressen, je kind wordt met elke correctie en onderdrukking minder authentiek en de rust in huis keert niet terug. En het wordt alleen maar erger. De manier waarop je je kind nu behandeld bepaald hoe je je kind terugkrijgt in de pubertijd.

Laat dat niet gebeuren.

578.00 EUR €97

(eenmalige betaling)