wacht-upsell

Je order is nog niet compleet

Bekijk de onderstaande video aandachtig

DOE DIT EERST: Bekijk aub eerst dit belangrijke bericht speciaal voor nieuwe klanten hierboven volledig.

Ik nodig je graag uit in onze besloten (en veilige) Facebook groep waar je in contact gaat komen met tientallen andere ouders die hun kinderen bewust opvoeden. Wij weten uit ervaring dat het soms een "eenzaam" bestaan is als bewuste ouder, en we willen je een support groep nemen waar je op terug kunt vallen. Daarnaast krijg je toegang tot:

ewvv-icon

Een Wereld van Verschil - 697.00 EUR

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

emzz

Een Morgen Zonder Zorgen - 67.00 EUR

Net wakker geworden? Wat je niet wilt is direct een tantrum om je oren. Dit zorgt er namelijk voor dat je de rest van de dag humeurig bent. Het enige dat je wilt is rustig een ontbijtje maken, muziekje aan, en je kind(eren) uit zichzelf lekker gaat spelen. Hier is jouw stappenplan.

emp-icon

Eten met Plezier - 67.00 EUR

Gezellig aan tafel zonder gedoe. Het kan. In deze bonus laten we zien hoe onze kinderen eten wat de pot schaft zonder dat dit uitbreekt in een gevecht.

mnb-icon

Moeiteloos naar Bed - 67.00 EUR

Kinderen die niet naar bed willen. Of blijven roepen als ze eenmaal in bed liggen. Het is een grote frustratie want als ouder wil je eindelijk tijd voor jezelf. We helpen je af van de “bedtime blues”.

Je hebt dit net aangeschaft.