Kinderen die het Bloed Onder de Nagels Vandaan Halen? Ontdek de OM-Methode voor meer Harmonie in Huis binnen 3 Dagen. 

Traditionele manieren van opvoeding op basis van autoriteit zorgen er alleen maar voor dat kinderen op een manier attentie vragen die ouders niet leuk vinden. In de vorm van huilen, zeuren, tegendraads doen of elke andere vorm van prikkelen.

Maar nu, met de “OM-methode” kunnen er liefdevolle grenzen gezet worden en is het weer mogelijk om plezier in het ouderschap te beleven in slechts 15 minuten per dag.

Even Voorstellen...

Hey, het zijn Mitchel en Nathalia hier.

Ouders van 3 prachtige (jonge) kinderen van 5,4 en 2 jaar jong.

Lucas, Oscar en Gemma.

Vanaf de geboorte van onze eerste zoon Lucas wilden we alles zo natuurlijk mogelijk doen. Alle geboortes hebben thuis plaatsgevonden, met een Doula.

Alle kinderen zijn groot gebracht met borstvoeding. Terwijl ik dit typ drinkt onze jongste dochter Gemma (2,5) nog steeds een beetje.

santa-barbara-zoo

Aangenaam: Nathalia, Mitchel, Lucas, Oscar en Gemma van Duuren

Wij letten erg op wat we eten, Mitchel is jarenlang het gezicht geweest van het Paleo dieet in Nederland. Daarnaast had hij een bedrijf (inmiddels verkocht) waar uitsluitend biologische supplementen werden verkocht. Op dit moment helpt Mitchel miljoenen mensen wereldwijd om gezonder te eten via zijn platform meal.com.

Dit heeft verder niks met opvoeding te maken, maar geeft aan dat we ook op die manier bewust bezig zijn. En dat conscious parenting een logisch gevolg is.

In de praktijk zien we dat er een grote overlap is van ouders die gezonde gewoontes naleven, en kiezen voor een bewuste opvoeding.

Hoewel we vanaf het begin geprobeerd hebben om zo bewust mogelijk met onze kinderen bezig te zijn, werd het met name na de geboorte van ons 3e kind niet makkelijk.

Wellicht ook omdat onze twee zoons ook ouder werden....

Een Hoop Aandacht Ging Naar de Baby en
de Andere Twee Kinderen Vonden dat Minder Leuk

Ze deden van alles om de aandacht te trekken.

Ze maakten ruzie met elkaar, met ons, probeerden hun tijd (naar bed gaan, eten, aankleden) zo lang mogelijk “te rekken” en maakten soms drama om “niks”. Combineer dit met slapeloze nachten en we kwamen in situaties terecht dat het bloed letterlijk onder onze nagels vandaan werd gehaald.

Ze wisten precies onze knoppen in te drukken.

Komt dit bekend voor?

Ondertussen voelen wij ons:

  • Machteloos als ouder en twijfelen we of we überhaupt wel goede ouders zijn
  • Voelen we ons schuldig na een dreigement, of een andere woede aanval
  • Moe, gefrustreerd en vragen we ons af wanneer “deze periode (sprongetje - uit het boek oei ik groei)” van het kind voorbij is

Om nog maar te zwijgen wat het doet onze relatie (met partner)… 

Hoewel Nathalia al flink wat boeken gelezen had over bewuste opvoeding was het door een specifieke cursus in de Verenigde Staten dat alles begon te “klikken”.

Whole-Foods-Santa-Barbara-Sign

De Whole Foods in Santa Barbara, een biologische supermarkt waar Nathalia de flyer oppakte voor de positive parenting cursus.

Per toeval zag ze een flyer liggen in de “Whole Foods” market toen we 3 maanden in de California woonden (voor Mitchel’s meal.com werk). En ze besloot te gaan.

Acht weken, een keer per week een ochtend.

Het was een combinatie van “positive discipline” en inner-healing.

Vooral dat laatste is belangrijk. Bij “normale opvoeding” - zoals bijvoorbeeld “Oei ik groei” - staat het kind centraal. Bij bewuste opvoeding staan de ouders centraal.

Ze leerde krachtige mentale strategieën waarmee we de vele uitdagingen - die we voor onze voeten krijgen als ouders - kunnen omarmen met compassie en empathie.

projecteren

In plaats van te projecteren...

pauzeren

kiezen we nu om te pauzeren.

wachten

In plaats van te verwachten...

verbintenis

kiezen we nu voor verbintenis.

oordelen

In plaats van te oordelen...

compassie

kiezen we nu voor acceptatie.

reageren

In plaats van te reageren...

feelings

kiezen we nu om te voelen.

correctie

In plaats van te corrigeren...

connectie

kiezen we nu voor de connectie.

Het resultaat is meer rust in huis, meer zelfvertrouwen (zowel bij ons als bij de kinderen), meer plezier in het ouderschap, meer liefde, meer knuffels, meer van alles waar we op gehoopt hadden toen we besloten dat we graag een liefdevolle moeder/vader wilden worden.

En dit alles begon al na het doorvoeren van de eerste les.

En niet alleen bij ons, ook de andere ouders die de cursus volgden hadden dezelfde ervaring.

We zijn zo enthousiast over deze manier van bewuste opvoeding dat we hebben besloten om een cursus te maken voor alle Nederlandse ouders met interesse.

Wij introduceren:

Family OM

“Het Stappenplan om Elke Familie te Transformeren
op een Bewuste Manier”

product-image

In 7 Modules met elk diverse video lessen gaan we exact in op hoe de rust in huis weer terug kan keren of verder verdiept kan worden, terwijl kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

Hieronder een overzicht van de zeven modules.

Daarnaast ontvangen klanten deze 3 Bonussen
die DIRECT ingezet kunnen worden vanaf de eerste dag:

ehbo-cover

Eerste Hulp bij Ochtendstress

(t.w.v. 27.00 EUR)

eten-met-plezier-cover

Eten met Plezier

(t.w.v. 27.00 EUR)

moeiteloos-naar-bed-cover

Moeiteloos naar Bed

(t.w.v. 27.00 EUR)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

product-image

Family OM - 497.00 EUR

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

ehbo-cover

Eerste Hulp bij Ochtendstress - 27.00 EUR

Net wakker geworden? Wat je niet wilt is direct een tantrum om je oren. Dit zorgt er namelijk voor dat je de rest van de dag humeurig bent. Het enige dat je wilt is rustig een ontbijtje maken, muziekje aan, en je kind(eren) uit zichzelf lekker gaat spelen. Hier is jouw stappenplan.

eten-met-plezier-cover

Eten met Plezier - 27.00 EUR

Gezellig aan tafel zonder gedoe. Het kan. In deze bonus laten we zien hoe onze kinderen eten wat de pot schaft zonder dat dit uitbreekt in een gevecht.

moeiteloos-naar-bed-cover

Moeiteloos naar Bed - 27.00 EUR

Kinderen die niet naar bed willen. Of blijven roepen als ze eenmaal in bed liggen. Het is een grote frustratie want als ouder wil je eindelijk tijd voor jezelf. We helpen je af van de “bedtime blues”.

Totaal: 578.00 EUR

Nogmaals, wij hebben een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

... er staat geen prijs op een harmonieuze thuisbasis.

Maar we snappen als dit financieel iets te ruim is.

Je Betaalt GEEN 578.00 EUR!!

❤️ Wat zou het waard zijn als een kind zich gesteund voelt, vol in zijn kracht staat en moeiteloos met emotie om kan gaan (die in een normale opvoeding onderdrukt wordt en zich op latere leeftijd openbaart).

❤️ Wat zou het waard zijn als een kind klusjes (tafel afruimen, speelgoed opruimen, etc.) uit zichzelf doet vanuit liefde, en niet omdat het moet?

❤️ Wat zou het waard zijn als OUDERS stil konden staan, en konden leren van kinderen in plaats van andersom. Het zijn kinderen die elk moment in het leven bewonderen en ouders die vaak overal zijn in plaats van in het NU.

❤️ Wat zou het waard zijn als ouders niet meer hoeven te controleren en corrigeren, niet meer hoeven te dreigen of kinderen om moeten kopen om ze te laten doen wat ouders graag willen?

Wij hebben ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer de simpele strategieën die wij delen opgevolgd worden.

Vanwege de introductie kan er deelgenomen worden aan het programma voor een eenmalige prijs van slechts €97

Daarnaast is er een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

In deze 30 dagen is meer dan de helft van de cursus volgen, en wordt er door ouders 100% resultaat gezien binnen de familie.

Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan een e-mailtje en we retourneren de investering die gemaakt is direct terug.

Deze cursus is nergens anders te volgen, is gemaakt door ons, en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 5 jaar praktijkervaring met 3 kinderen, en een enorme berg aan kennis die we op hebben gedaan over bewust ouderschap in de vorm van boeken en cursussen.

Dus ouders die willen stoppen met zich schuldig te voelen, met schreeuwen, dreigen, stressen, omkopen en zeuren…

En in plaats daarvan de connectie, de rust en het plezier willen opzoeken maken gebruik van deze aanbieding van ons programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en begin direct met de eerste video, of de 3 bonussen.

family-om-totaal

Moederdag Actie!

578.00 EUR  €97

(eenmalige betaling)

Rust en een liefdevolle relatie met de kinderen wacht...

We hebben nog geen ouders meegemaakt die spijt hebben gehad van hun investering.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

Dit waren Nathalia en Mitchel van Family OM, en we kunnen niet wachten om meer ouders kennis te laten maken met onze manier van bewust ouderschap.

mitchel-nathalia-fam

Moederdag Actie!

578.00 EUR  €97

(eenmalige betaling)