Bruiloft Mitchel & Nathalia

Er zijn een aantal redenen waarom wij deze mooie video online plaatsen voor iedereen om te zien.

 1. We zijn er trots op, en op onze liefde voor elkaar.
 2. Wat is er nou mooier dan liefde delen met de wereld? We delen al zoveel minder leuke berichten (kijk het nieuws).
 3. Om jou te bedanken en dat je dit mogelijk hebt gemaakt.

Natuurlijk probeer ik zo goed mogelijk mijn best te doen om mijn enthousiasme voor een gezonde en meer positieve lifestyle (in al haar facetten – gezondheid, relaties, financieel) te delen. Maar zonder jou had ik nooit zo’n prachtige trouwerij kunnen organiseren met mijn vrouw.

Of je nou ooit iets bij mij hebt aangeschaft hebt, of alleen volgt wat wij doen… Alles heeft een plek, en ik ben me ervan bewust dat ik uiteindelijk terug krijg wat ik in het leven stop en wat ik aan waarde met de samenleving deel.

Deze trouwerij was hier een goed voorbeeld van. DANK JE!

195 gedachten over “Bruiloft Mitchel & Nathalia”

 1. Lief Bruidspaar,

  Dank ?voor het delen van jullie geluk en liefde, de liefde spat er vanaf, zo mooi.

  Dat het “ever lasting” mag zijn, samen met jullie kindertjes, familie en dierbaren❤️.

  Heel veel geluk op jullie levenspad?

  Liefs,

  Machteld?

  Beantwoorden
 2. Ik ken jullie niet persoonlijk en dacht eerst wat moet ik met dit bericht, maar je hebt gelijk dat je dit deelt. Er is (zoals je schrijft) genoeg ellende in de wereld. Ik vind het een prachtig filmpje met mooie muziek en de liefde spat ervan af. Jullie zien er geweldig uit, ook jullie zoontje; wat een droppie. Veel geluk samen en natuurlijk met de toekomstige gezinsuitbreiding.

  Beantwoorden
 3. Wat een prachtige compilatie van jullie huwelijksdag. De liefde spat er van af.
  Wees nog heel veel jaren gelukkig samen en natuurlijk ook met jullie kindjes.

  Warme groet,

  Els

  Beantwoorden
 4. Wat ’n schìtterende video waarin deze onvergetelijke dag gewèldig wordt weergegeven. Leuk dat jullie dat met ons willen delen.
  Congrats Nathalia en Mitchel!

  Beantwoorden
 5. Prachtige video, ik kreeg de tranen in mijn ogen! Geniet nog samen en veel geluk in de toekomst gewenst!

  Met lieve groetjes,
  Nicole fierens

  Beantwoorden
 6. Beste Mitchel
  Natuurlijk wens ik jou en je gezinnetje een heel goed leven samen .. heel veel gezondheid en geluk !
  Ik wil je langs deze weg nogmaals bedanken voor de goede tips en recepten die ik van jou regelmatig ontvang en waardoor ik binnen een half jaar 15 kilo ben kwijt geraakt .. Ik kan ze nergens meer vinden .. hahaha !
  ( oud grapje ) .
  Ik heb genoten van deze video en om te zien hoe liefdevol het bij jullie allemaal is .. Blijf vechten voor jullie geluk en neem het nooit als iets vanzelfsprekends .. je moet er wel veel voor doen .!1
  Geloof me ..Ik kan het weten , want mijn man en ik zijn volgend jaar al 50 jaar getrouwd . Ups and downs zullen er altijd zijn.. Maar Liefde overwint alles zegt me .. Ga er voor ! Heel veel geluk samen .. En blijf doorgaan met mensen te laten weten hoe ze gezond moeten leven ..
  Heel veel liefs
  José

  Beantwoorden
 7. Gefeliciteerd met jullie huwelijk, het was zo te zien een geweldige happening! Voor mij was het zien van deze video net zo puur als jullie website en ik heb ervan genoten! Veel geluk verder in de liefde en succes met jullie werk, zodat wij er ook nog lang van kunnen genieten!

  Beantwoorden
 8. Wauw. Jullie raken mij. Ik zie in alles verbinding, kracht, kwetsbaarheid. Dank jullie wel voor het delen van deze bijzondere en prachtige momenten. <3

  Beantwoorden
 9. Prachtige video , prachtig mooi bruidspaar! En heel mooie muziek! Nog (more than thousand years) heel veel liefde en geluk gewenst! Dank voor het delen ..

  Beantwoorden
 10. Mooie video van jullie, Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. Dat jullie gezond en gelukkig mogen blijven,straks met jullie viertjes.

  Heel veel geluk

  Beantwoorden
 11. Dit is prachtig om te zien. De liefde die jullie uitstralen geweldig!!!!!!. Ook de natuur erom heen is zo overweldigend samen met de muziek. Echt een eenheid. Van harte en heel veel gezonde en liefdevolle jaren met elkaar en familie.

  Beantwoorden
 12. Wat een prachtige film jullie zien er stralend uit. Hier wordt ik ook blij van
  Onze zoon is op 5september ook getrouwd in Montenegro een geweldige feest dat vergeet je nooit meer. Wens jullie nog maals heel veel geluk en liefdevol huwelijk ?

  Beantwoorden
 13. Om zoveel mooie Energie en Liefde te kunnen laten uitstralen in een filmpje zijn hier behalve een heel mooi en gelukkig bruidspaar ook de oprechte gelukwensen van alle aanwezigen tastbaar. Heel veel geluk gewenst voor jullie gezin en een groot compliment voor de fotograaf die meer heeft gedaan dan “foto’s” gemaakt, hij/zij heeft de “Energie van Geluk” kunnen vastleggen!!
  Anne-Marie Boot (Energieschool.nl)

  Beantwoorden
 14. Gefeliciteerd ?ontzettend mooie video word warm van binnen zoveel liefde stralen jullie uit wens jullie een gelukkig gezond en liefdevol leven toe!!!

  Beantwoorden
 15. Van harte gefeliciteerd en veel geluk samen!!
  Wij genieten iedere dag van onze paleo leefstijl en als we een keer zondigen voelen we ons helemaal niet meer lekker in ons vel?
  Carmelita

  Beantwoorden
 16. Proficiat aan het stralende paar . Dank om de wondermooie foto’s te delen met ons allen.
  Wens jullie samen een heel mooi leven gevuld met vrede , vreugde , harmonie , overvloed en geluk …

  Beantwoorden
 17. Wauw!!! wat een prachtige foto/film, heel erg mooi gemaakt, heel ontroerend en hartverwarmende plaatjes en prachtige muziek eronder,super gaaf gedaan!!! Moge de toekomst gezegend zijn en blijven met onmetelijk geluk en gezondheid voor jullie jonge gezin!

  respect!
  Annemieke

  Beantwoorden
 18. Hi Michel en Nathalia,

  Wat een geweldige vidio van jullie prachtige Huwelijk !!!
  Ik heb er van genoten !!!
  Het is geschenk uit het Universum om dit mee te mogen maken !!!
  In een woord SCHITTEREND …

  Groet ,
  Anke

  Beantwoorden
 19. Ontroerend mooi! Met een traan en een glimlach op mijn gezicht gekeken. Wat zien jullie er lief en prachtig mooi uit. Alle goede wensen voor jullie ? vier.

  Beantwoorden
 20. Lieve Mitchel & Natalia

  Heel veel gelukwensen. Ik wens jullie alles wat wenselijk is en vooral dat jullie altijd net zo gelukkig zullen blijven als jullie op deze foto’s waren.
  Monique

  Beantwoorden
 21. What a wunderfull wedding…lots off love,so beautifull,congratations..a beautifull wife,a beautifull son,and a baby on the way…what a great family..thank you for beiing a support in changing my life…you came on the right time…thank you for that…???

  Beantwoorden
 22. Van Harte Gefeliciteerd met jullie huwelijk!
  Ik voel me vereerd dat ik deze film van jullie trouwerij , als bewijs van jullie liefde voor elkaar, heb mogen zien. Zo’n grote liefde kom je niet vaak tegen

  Veel liefde en geluk toegewenst!
  groetjes
  Cristina

  Beantwoorden
 23. ?????
  Wat een Prachtige foto’s van jullie heel bijzondere dag.
  Ook heb ik een traantje van ontroering weg moeten pinken om jouw mooie woorden die deze wereld Echt mooier maken . Positiviteit moet gedeeld worden en ik voel dat het bij jouw RECHT UIT JE HART komt
  Dankjewel
  Truthje

  Beantwoorden
 24. Wat een prachtige weergave van jullie liefde voor elkaar. Twee prachtige mensen die veel uitstralen!!
  Dank je voor het delen van dit bijzondere moment in jullie leven.
  Ik wens jullie veel geluk en liefde toe in de toekomst.
  Met lieve groet,
  Willeke.

  Beantwoorden
 25. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk Nathalia en Mitchel van Duuren en heel veel gezonde en gelukkige jaren toegewenst.

  Nathalie van Oosterhout <3 <3 <3

  Beantwoorden
 26. Beste Nathalia en Mitchel,

  Van Harte Gefeliciteerd met jullie huwelijk. En wat mooi dat je deze persoonlijke sfeer gedeeld hebt, dat maakt het allemaal menselijker in deze digitale wereld.
  Dus vandaar dat ik ook een persoonlijk berichtje achterlaat. Maar ook om mijn waardering te laten zien met wat voor enthousiasme en inzet je jouw levensvisie deelt.
  Ik heb je boek “Paleo revolutie”, wat een duidelijk en, voor mij, een logisch boek is. ook ontvang ik nog steeds nieuwsbrieven van je. Ikzelf volg niet streng de paleo principes, ik heb een gezond en stabiel gewicht. Maar ben geïnteresseerd in gezondheid en psychologie, ik ben bezig mijn eigen coaching praktijk op te starten en heb enige jaren mensen begeleid met afslanken. Dus in de toekomst zal jouw visie regelmatig aan bod komen in mijn praktijk. Dit even ter info.
  Verder wens ik jullie gezin veel gezondheid, balans, en liefde. En veel succes met de onderneming!

  Vriendelijke groet, Edith Sleutjes

  Beantwoorden
 27. Het was een heel mooi moment ik heb er van genoten prachtig
  dat je dit zomaar deelt met ons het ontroerde mij enorm en het maakte me heel blij zoals je zegt op het nieuws allemaal nare dingen en dit er tussendoor het heeft me blijer gemaakt vandaag!!!
  veel geluk samen en met de kindertjes

  Hartelijk Gefeliciteerd met jullie Huwlijk

  Beantwoorden
 28. Wat een geweldig mooie energie stralen jullie uit! Ik wens jullie alle geluk en liefde toe met jullie kindjes, Liefs, José Brouwer.

  Beantwoorden
 29. Wat een prachtige video/compilatie met veel ontroerende momenten! Het geluk spat er van af! Overduidelijk een gekoesterd leven, heel mooi om te zien.
  Nog heel veel meer geluk toegewenst samen, het is jullie van harte gegund!

  Beantwoorden
 30. Hoi Mitchel & Nathalia,

  Wat een prachtige video! Wat lief dat jullie de beelden willen delen!
  …..en wat een mooi stel zijn jullie!
  Ik wens jullie alle goeds en geluk toe in de toekomst!

  Ik geniet van de nieuwsbrieven, de recepten, het paleoblad…..!

  Lieve groet,
  Agnes.

  Beantwoorden
 31. Lieve Nathalia en Mitchel,

  Héél erg bedankt voor het delen van deze práchtige video! You made my day!

  Ik wens jullie héél véél geluk, sámen met de kindjes!

  Liefs,
  Christa ;-))

  Beantwoorden
 32. Van harte gefeliciteerd, blij dat je dit wilde delen, ik werd er warm en blij van, van het geluk dat van jullie afstraalden, van de liefde en harmonie die ik voelde tussen jullie en jullie familie erbij, het was een prettige reportage om naar te kijken, warm en vol liefde. Dat wens ik jullie ook toe in je verdere leven samen. En bovenal, dat Gods liefde en zegeningen jullie altijd zal omarmen.
  Heel veel liefde en geluk op deze fantastische reis samen.
  Roos

  Beantwoorden
 33. Heel mooi en ik las het al eerder, ik dacht hoezo … het is toch jullie bruiloft… maar ik vond het heel bijzonder om naar te kijken. Het is inderdaad mooi als je dit met mensen mag delen.. Veel geluk samen en de nieuwe aanstaande kleine Van Duuren.

  Beantwoorden
 34. Wat een prachtig stel,je ziet jullie stralen van geluk.
  Geen wonder dat je dan zulke fantastische foto’s krijg.
  Heel veel geluk samen met jullie gezinnetje.

  Beantwoorden
 35. Wat heb ik hier enorm van genoten. Ik vond het ontroerend mooi en dank jullie voor het delen van zoveel liefde en geluk. Alle goeds gewenst voor jullie gezin, familie en allen die jullie dierbaar zijn. En een voorspoedige bevalling gewenst.
  Liefs van Francisca.

  Beantwoorden
 36. Ik ben dolblij voor jullie dat jullie liefde bezegeld is met jullie huwelijk. Mooi om te zien en ik heb ervan genoten.
  Ik wens jullie alle liefde en rijkdom op jullie pad.
  Liefs van Jolanda

  Beantwoorden
 37. Wat een prachtige video/foto’s! Jullie stralen! Heel bijzonder dat jullie dit met ons willen delen. Ik wens jullie heel veel geluk met elkaar, nu en voor altijd! Liefs, Marielle

  Beantwoorden
 38. Hele mooie en ontroerende foto’s, bedankt dat wij dit allemaal mogen zien.
  Heerlijk zoveel liefdevolle energie te zien het spat bijna van de foto’ s .
  Xxxxxxx heel veel geluk en gezondheid toegewenst.

  Paula

  Beantwoorden
 39. Lieve Nathalie en Mitchel,

  Van Harte Gefeliciteer met jullie Huwelijk.
  Wat een geweldig mooie video film genoten van jullie mooie dag de liefde voor elkaar spat er vanaf.
  Bedank dat ik mocht meegenieten.

  Liefs Janny

  Beantwoorden
 40. Wow, een feestje om hier naar te kijken, wat een liefde en geluk voel je als je naar deze foto’s kijkt. Ik wens jullie heel veel liefde, gezondheid en geluk.

  Beantwoorden
 41. Prachtig om te zien de foto’s heel veel gelukkige jaren met elkaar gewenst geniet van elkaar.
  Life is good En alvast veel plezier met jullie tweede kindje.

  Beantwoorden
 42. Wat een gelukkig paar zijn jullie! Prachtige video en ik wens jullie heel veel geluk en liefde voor de toekomst! Dank je voor het delen; echt heel bijzonder!

  Beantwoorden
 43. Wat super lief van je om jullie huwelijksvideo met ons (veel onbekende mensen) te delen. Maar het is zoals je zegt, er zijn al te veel nare gebeurtenissen die gedeeld worden, dus zo’n mooie, liefdevolle gebeurtenis móét wel gedeeld worden!
  Dank je wel dat ik hier getuige van mag zijn.

  Beantwoorden
 44. Wow, WoW en nog eens WoW wat een mooie foto’s van een gelukkig stel. Dank je wel voor het delen en heel veel liefde, geluk en gezondheid.

  Uitstraling heeft alles te maken met wat zich ‘in’ jezelf afspeelt, dat is hier wel duidelijk ;-).

  Warme groet,
  Marian

  Beantwoorden
 45. Wat verschrikkelijk mooi!!!!
  Ik zat er gewoon bij te snotteren. Je hebt gelijk; er gebeuren zoveel nare dingen. Dit was heel mooi om te zien.
  Gefeliciteerd allebei, jullie zagen er goed en gelukkig uit. De aanstaande baby is vast een aanwinst bij jullie gezinnetje. Heel fijn allemaal. Geluk!!!! Xxxxx

  Beantwoorden
 46. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk . Bij het zien van deze mooie foto’s heb ik toch een traantje weggepinkt bij het zien van zoveel liefde en geluk . Ik wens jullie gezinnetje alles wat maar goed kan gaan , hééél veel liefde , hééél veel geluk en vooral een goede gezondheid .
  Dat de sterren jullie gunstig mogen staan .
  Veel liefs Mietje

  Beantwoorden
 47. Bedankt voor zoveel liefde en mooie foto’s. als tegenhanger van alle ellende die we dagelijks te zien en te horen krijgen. Ik hou hier wel van.
  Groetjes.

  Beantwoorden
 48. wat een prachtige reportage, het straalt liefde en romantiek uit met een mooie achtergrond muziek met een pakkende tekst.

  heel veel geluk samen en geniet van elkaar.

  grtz

  Beantwoorden
 49. Hartelijk geluk gewenst samen met je gezinnetje!
  Dank voor dit inkijkje van dit prachtige moment in jullie leven.
  Veelt geluk, liefde en gezondheid wensen ik jullie toe. ♡

  Beantwoorden
 50. Wat een mooie reportage, jullie zien er heel gelukkig uit.
  Ik kreeg er voor warempel tranen van in mijn ogen.
  Koester de liefde die jullie voor elkaar voelen de rest van jullie leven.

  Carine

  Beantwoorden
 51. Van deze mooie foto’s word je helemaal blij :-)))
  Hartelijk bedankt, dat jullie ze met ons gedeeld hebben.
  Ik wens jullie het allerbeste en een hele fijne geboorte van een kanjer van een baby.
  Olga

  Beantwoorden
 52. Wow het is net een sprookje..

  Super van jullie dat je dit deelt met ons..mijn dank daarvoor.

  Veel geluk en liefde maar ook gezondheid..

  gr. Sylvia

  Beantwoorden
 53. Dank jullie wel voor het delen. Prachtig bruidspaar, prachtige kindjes, prachtige foto’s en prachtige muziek.
  Ik wens jullie toe dat jullie leven vol van liefde, dankbaarheid en geduld mag zijn.
  En dat jullie binnen jullie huwelijk elkaar de ruimte en de kansen kunnen en willen geven om je verder te kunnen ontwikkelen en om verder te kunnen groeien.
  Heel veel geluk gewenst ! ????????

  Beantwoorden
 54. Bedankt voor het delen. Prachtig paar, mooie foto’s. Ik wens jullie heel veel geluk samen. Tip: maak van ieder jaar een digitaal fotoboek met de mooiste, grappigste, leuke momenten van het jaar. Dan kan je blijven genieten en terugkijken naar de mooie momenten uit jullie leven.

  Beantwoorden
 55. Wat een geweldig mooie en leuke fotoserie. Dank je wel dat jullie dit met ons wilden delen. Een glimlach en soms ontroering, zo mooi vastgelegd allemaal. Topfotograaf ook ! Heel veel geluk met elkaar ! x

  Beantwoorden
 56. waarom staat de naam mitchel voorop en niet nathalia. dit wekt bij mij de indruk dat hij zichzelf belangrijk vindt.
  aan het boomtype te zien, Canarische eilanden.
  maak haar gelukkig, anders ben je geen knip voor de neus waard.

  Beantwoorden
 57. Lieve Nathalia & Mitchel

  Wow!! Wat ontroerend mooi en liefdevol ok te zien.
  Een pracht van een montage ,en foto’s van een geweldige fotograaf.
  Ontzettend veel warmte en liefde stralen jullie uit.
  Een prachtige locatie,en perfect weer. Wat heerlijk om dit te mogen zien. Dank voor het delen.
  Jullie zagen er schitterend uit!
  Zo’ n haarband die Nathalia droeg had ik zelf gemaakt en droeg ik jl met ons 25 jarig huwelijk. Ik hou drvan! Prachtig !
  Bij deze wens ik jullie een mooi vervolg op jullie weg , met elkaar, en jullie kindje, & nieuw geluk op komst.
  Een fantastisch gezond en gelukkig huwelijk toegewenst . Bless you all ♡♡♡♡
  liefs Reinie.

  Beantwoorden
 58. Prachtige foto’s van twee hele gelukkige mensen, en jullie kleine man is ook een beauty, en op naar de geboorte van jullie tweede kindje. Ik wens jullie een fantastische toekomst toe met heel veel liefde en geluk.

  Lieve groetjes,

  Syl

  Beantwoorden
 59. Mooie foto’s. Ik wens jullie veel geluk en succes voor de toekomst. Alleen spijtig dat je de naam van de fotograaf nergens vermeldt. Ere wie ere toekomt!

  Beantwoorden
 60. Beste Nathalia en Mitch …..prachtige foto s hebben jullie gemaakt , het is jullie zeker gegund …. De insteek van het mooie delen ….Pay it forward ? ? ? veel geluk als gezinnetje ??

  Beantwoorden
 61. Zo mooi en teder. Ik hoop dat jullie het vast kunnen houden en dat over 50 jaar nog steeds zoveel liefde en tederheid tussen jullie is. Veel geluk samen!

  Beantwoorden
 62. Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat een prachtige foto’s / video, je mag je in je handen knijpen met zo’n goede fotograaf ! Veel geluk samen!

  Beantwoorden
 63. Alles is liefde! Zichtbaar, voelbaar, hoorbaar. Heerlijk! Ik heb genoten. Bedankt voor het delen en heel veel geluk samen voor de toekomst.
  Liefs GABRIELE

  Beantwoorden
 64. Dacht eerst wat moet ik hier mee . Maar toch gekeken en gelezen mooi om te zien de liefde van dierbare voor jullie . Er is al genoeg ellende in de wereld . Al het goede voor de toekomst

  Beantwoorden
 65. Mitchel en Nathalia heel veel geluk & liefde voor jullie. Geniet van elkaar en van jullie kinderen in dit leven. Hartelijk dank voor het delen van dit mooie filmpje :-). Warme groet, Rita

  Beantwoorden
 66. Wat een mooie, ontroerende foto’s van jullie en jullie kleine mannetje.
  Nathalie, wat zie je er mooi en stralend uit!
  Ik wens jullie dat het geluk aan jullie zijde blijft staan.
  Geniet van het leven, van jullie samen en van jullie (kind(eren)

  Lieve groet Yvonne

  Beantwoorden
 67. Bedankt voor het delen hoor ,zit hier op de vroege morgen al met dikke tranen van ontroering ,bedankt dat we mogen meegenieten van jullie geluk ??❤️???????????????

  Beantwoorden
 68. Lieve Mitchel & Natalia

  Gefeliciteerd en heel veel geluk samen.
  Bedankt voor het delen van deze prachtige foto’s.

  En veel succes met al je werkzaamheden.

  Hartelijke groet Josephine

  Beantwoorden
 69. Mitchel, dank voor het delen van deze mooie beelden met je Paleo volgers. Jullie zien er prachtig uit! Wens jullie alle goeds voor de toekomst met jullie prachtige gezin.

  Carolien

  Beantwoorden
 70. Wat een byzondere huwelijk foto’s, en wat een liefdevolle mensen…..met tranen in mijn ogen zitten kijken…
  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk!

  Beantwoorden
 71. Bedankt voor het delen. Prachtig gemaakt. Wat is het leven mooi met een soul mate. De liefde spat eraf niet alleen bij jullie beide maar ook bij de mensen om jullie heen voor jullie. Heel veel geluk.

  Beantwoorden
 72. Mijn dag begon al goed: dinsdag is mijn vrije dag en hoef ik niet naar mijn werk. Op dinsdag ben ik oppas-oma en breng ik mijn kleinkinderen naar school en haal ze in de middag weer op. Ik geniet met volle teugen van mijn vijf kleinkinderen en ben dankbaar dat ik mijn lieve zonen, schoondochters en kleinkinderen elke week kan zien en helpen, waardoor ik me een tevreden en gelukkig mens voel. Het is vandaag een super mooie zonnige dag. En dan wordt de dag nog mooier bij het zien van jullie mooie foto’s van jullie huwelijksdag. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid. Dank je wel voor het delen van jullie geluk. x Beppie

  Beantwoorden
 73. Jee wat een reacties al en alles is ook al gezegd dus ik val in herhaling, maar het is prachtig en ontroerend om te zien. Een heerlijk mannetje hebben jullie al en nog zo’n kadootje onderweg. Een prachtig gezin!!!

  Beantwoorden
 74. Jee wat een reacties al en van mij misschien met een beetje pech zelfs dubbel want hij deed het niet :-). Alles is natuurlijk al gezegd maar het is een prachtig en ontroerend filmpje. Jullie kereltje is schattig en straks nog zo’n kadootje. Een prachtig gezin! Heel veel geluk samen.

  Beantwoorden
 75. Heel hartelijk gefeliciteerd, bedankt voor het delen van dit bijzondere moment. Mooie video, veel geluk voor de toekomst voor jullie
  prachtige gezin. In moeilijke tijden pak je deze video erbij en
  ga terug in de tijd.
  Geniet van elkaar en de kinderen.

  Beantwoorden
 76. Gefeliciteerd met je gezin huwelijk, Prachtig dag
  Wens Jullie heel veel geluk toe en mooie toekomst met Jullie het gezin
  Dank je voor een Prachtig fotos en muziek.
  Helaas muziek, kan ik niet Horen of het is mooi
  Geniet Jullie verder met het kinderen

  Beantwoorden
 77. Wat een prachtige foto’s, tranen in mijn ogen.
  Een heel mooi bruidspaar. Wat heb je een prachtvrouw Mitchel!

  Heel veel geluk strakjes met z’n viertjes

  Beantwoorden
 78. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat een mooie afspiegeling van een supermooi en romantisch feest. Zeer liefdevol met de bewijzen van jullie bij jullie. Dank je wel voor het delen. Ik wens jullie een heel gezond, gelukkig en liefdevol leven toe. Geniet van elkaar!
  Veel knuffels, Marianne Sliepen

  Beantwoorden
 79. Wauw, wat een schitterende video, van twee schitterende mensen.
  De liefde spatte ervan af.
  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, en heeeel veeeel gelukkige jaren met elkaar en met jullie kinderen.

  Beantwoorden
 80. Bedankt voor het delen van jullie schitterende persoonlijke huwelijksfoto’s!
  De foto’s maken je inderdaad weer even bewust dat liefde voor elkaar het belangrijkste is in het leven en zo als je al zo mooi schrijft, een prachtig tegenwicht is voor de helaas heel veel andere minder mooie dingen die op het moment in de wereld actueel zijn!
  Ik ben blij dat ik de liefde van mijn leven ook gevonden heb en voor iedereen die dat nog niet heeft mogen ervaren, wens ik hetzelfde toe!

  Heel veel geluk samen met je gezin en het nog geboren worden van jullie mooie nieuwe wereldwonder!

  Beantwoorden
 81. Dank je voor het delen van een zo mooi moment in jullie leven
  Een inspiratie dat meer mensen ernaar zullen streven
  Elkaar in compassie en vertrouwen te willen en kunnen geven
  En zo de alom aanwezige liefde beleven

  Djess

  Beantwoorden
 82. Bedankt om het te delen, het was prachtig en magnifiek en jullie zijn een schitterend paar.
  Veel geluk en succes in de toekomst!
  Even een traantje weggepinkt 😉

  Beantwoorden
 83. Mitchel en Natalia,
  Bedankt voor dit prachtige kijkje in jullie leven.
  Wat zijn jullie een prachtpaar en wat heb ik genoten van de mooie video.
  Veel geluk samen en met de kinderen.

  Lieve groeten van een volgster

  Beantwoorden
 84. Woowwwww wat een mooie foto’s, en omgeving. Prachtig twee mensen die zo met een lief buikje hun jawoord geven aan elkaar.

  Waarom gooien ze die papiertjes op de grond??

  Geniet van jullie leven met elkaar, van jullie kindjes, en al het moois om jullie heen. Veel geluk en liefde toegewenst.

  Beantwoorden
 85. Mitchel en Nathalie,

  Dank jullie wel voor het delen van jullie prachtige video.
  Ik wens jullie een heel mooi en lang gelukkig huwelijk samen en met jullie kinderen.

  Beantwoorden
 86. Jullie zijn een mooi koppel.Blijf voor altijd bij mekaar voor de kinderen..ze hebben jullie alle 2 nodig.Zoek God in jullie huwelijk,dan heb je een drievoudig snoer dat niet zo gemakkelijk verbroken kan worden.God bless you.Vera M.

  Beantwoorden
 87. Prachtig bruidspaar, alsnog van hart gefeliciteerd. Wat een geweldig mooie video, het is duidelijk te zien dat jullie een geweldige dag gehad hebben. Ik wens jullie nogmaals alle geluk en liefde van de wereld toe.
  Lieve groetjes van Marianne.

  Beantwoorden
 88. Hoi Mitch en Nathalia,
  Wat een contrast met jullie trouwdag, de video die ik net weer eens bekeek, en de situatie waarin jullie zijn beland met Oscar nu.
  Zo gaat het leven en jammer genoeg wordt dit jullie niet bespaard.
  Zoals je al schrijft, jullie kunnen dit aan, dit brengt jullie nog verder in andere dimensies tot elkaar.
  Love ❤?❤and posive toughts are the best now.
  Xx Sjanne from Breda

  Beantwoorden
 89. Oooh, tranen biggelen over mijn wangen, wat prachtig om te zien.
  Mooie locatie met prachtige mensen.
  Geniet van elkaar en de mooie dingen in het leven. ❤

  Beantwoorden
 90. een sprookjesbruiloft aan de Spaanse costa, prachtig, ben ook zeer benieuwd naar dat kleintje in jouw buik die net als het broertje, deel uit maakte van de feestelijkheden. en wat een prachtig jongetje, ziet er spaans uit.

  Beantwoorden
 91. Prachtig, prachtig, prachtig. Heel veel liefs Nathalia en Mitchel en Oscar en Lucas. Bedankt voor het delen, heel erg fijn. Zo is het leven mooi beschreven, diepte en dalen. Strijdt al je strijden moet, geniet als je genieten kan, heb lief in alle gevallen, in een traan en een lach.Gods Rijke Zegen in jullie lief gezinnetje. Mvg.Gerry

  Beantwoorden

Plaats een reactie