Oscar van Duuren – Geboren met een Slokdarmatresie

Het is zo gek om dit te schrijven met nog vers in het geheugen hetgeen wat ons eerste zoontje is overkomen. Dat bleek slechts een voorbereiding op wat we op dit moment meemaken met onze tweede zoon Oscar.

Om 4:27 vroeg in de ochtend op 3 Januari werd Oscar via een natuurlijke bevalling thuis geboren. Moeder en baby maakten het goed.

De laatste fase van de bevalling ging echter erg snel. Van 7 cm ontsluiting naar daadwerkelijke geboorte duurde misschien maar zo’n 30 minuten. En er waren maar 3 of 4 pers weeën nodig om Oscar ter wereld te brengen.

Hij was direct erg rustig en genoot bij mama huid op huid op de borst.

oscar-mama

We hoorden wel wat moeilijk ademen en er werd al snel duidelijk dat er wat slijm/vruchtwater bij hem dwars zat.

De verloskundige wees on op de snelle bevalling en dat waarschijnlijk niet alle vloeistoffen volledig uit zijn lichaam gedreven waren door de snelheid van de laatste fase. Als alles goed was zou dit in 24 tot 48 uur allemaal wel via een natuurlijke manier (hoesten, poepen etc.) eruit komen.

De dag en nacht gingen voorbij en Oscar zag er tevreden uit, deed het goed, maar bleef toch wat slijm ophoesten. Voornamelijk als we hem wat gingen prikkelen door luier verschonen, oppakken en dat soort dingen.

In de middag om 3 uur kwam de verloskundige nog eens een kijkje nemen. Ze vond Oscar wel erg moeizaam drinken, en hij leek echt wat uitgeput. Dat is te verklaren omdat hij erg zijn best moest doen om goed te ademen door het vele slijm wat vast zat. Dat leek ook niet echt minder te worden.

Ze verwees ons toch even door naar de kinderarts in Breda en maakte een afspraak om 5 uur ’s middags. Al is het maar even voor een snelle check-up.

Normaal gesproken zijn Nathalia en ik dus niet van het ziekenhuis, doen we alles graag zo natuurlijk mogelijk en blijven we er het liefste zo ver mogelijk weg. Maar ik voelde geen verzet, en had echt het idee dat we maar moesten gaan.

Eenmaal daar aangekomen werd er slijm weggezogen uit zijn keel en maakte Oscar direct een rustige indruk. Prima zou je denken. Totdat ze ook zijn maag wilden leegzuigen om hem direct helemaal te verlossen van alles wat mogelijk voor rottigheden kon zorgen.

Ze staken de slang in zijn slokdarm tot zover als de maag zou zitten en begonnen te zuigen met een spuit. Er leek 100cc lucht mee te komen. Dat was wel erg veel.

De kinderarts stond voor een raadsel en besloot een röntgenfoto te maken.

Twee foto’s later en Nathalia en ik stonden voor een uitdaging met onze zoon.

Zijn slokdarm leek niet aangesloten op zijn maag. Dit noemen ze slokdarmatresie.

Er worden maar zo’n 50 babies per jaar geboren met deze aangeboren afwijking die tussen week 7 en 10 van de zwangerschap ontstaat.

Oscar is dus redelijk uniek. 🙂

We werden direct doorverwezen naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam waar er specialisatie is op dit gebied. De chirurg vertelde ons later dat er per jaar zo’n 15 kindjes worden behandeld bij hun.

Oscar werd vanuit Breda met de ambulance gebracht naar Rotterdam (zonder sirenes hoor) en wij reden erachteraan met de auto. Hij was verder hartstikke stabiel, had goed zuurstof, goede temperatuur en was rustig. Hij mist alleen een belangrijke connectie in zijn lichaam. De verbinding van zijn slokdarm naar zijn maag.

Natuurlijk zijn Nathalia en ik overvallen. Tegelijkertijd leken er allemaal puzzelstukjes op z’n plaats te vallen.

 • Voordat Nathalia ging bevallen bijvoorbeeld had ze enorme drang om voor 14 dagen eten klaar te maken (terwijl ze bij Lucas en vanuit haar eigen persoonlijkheid absoluut geen nesteldrang heeft).
 • Oscar was extreem rustig in het ziekenhuis, alsof hij al wist dat dit moest gaan gebeuren.
 • Lucas is destijds misschien wel zo ziek geworden om ons voor te bereiden op wat er komen ging met Oscar.

Wij zijn er van overtuigd dat Oscar ons heeft uitgekozen als ouders, omdat hij weet dat wij dit mentaal goed aankunnen.

Ja, we laten zekereen paar tranen. Maar dat is logisch. Tegelijkertijd reden we in de auto naar het Sophia kinderziekenhuis vol vertrouwen dat alles goed komt.

Voorop stond dat we niet persé sterk hoeven te zijn, we mogen best onze emoties laten zien. Maar belangrijk is dat we wel met 100% vertrouwen hierin staan en vol overtuiging weten dat het goed komt. Dat brengen we ook over op Oscar en zal zijn herstel en verloop positief gaan beïnvloeden.

We bleven van 23:00 uur tot 01:00 uur in het ziekenhuis om te zien hoe Oscar er lag en om ons bij te praten over de afwijking en vooral ook de oplossing (operatie). Daarna zijn we weer terug naar Breda (huis) gereden om wat rust te pakken. Op dat moment is Nathalia natuurlijk pas 2 dagen bevallen en nog zwak (hoewel stijf van de adrenaline en dus merkt ze niks).

In de ochtend om 9 uur gaan we weer terug naar Sophia. Om half 10 zitten we met de chirurg aan tafel die onze operatie gaat doen, en om kwart over 10 brengen we Oscar naar de operatiekamer.

De operatie kan op twee manier plaatsvinden. Een kijkoperatie, of een operatie waarbij ze hem gewoon openhalen. Gelukkig komt Oscar in aanmerking voor een kijkoperatie wat een stuk minder heftig voor het net geboren lichaampje is.

We geven hem een dikke kus, laten een traan en zeggen dat we heel de operatie bij hem zullen zijn in gedachten en dat hij zich niet alleen hoeft te voelen.

Zo snel kan het gaan.

Onze visualisatie was ook dat Oscar ze snel mogelijk geopereerd zou worden, want elke dag in het ziekenhuis dat hij daar maar ligt, wachten om geopereerd te worden, heb je natuurlijk kans dat hij slapper wordt.

Natuurlijk ligt hij aan een infuus en zijn er dus voedingsstoffen. Maar des te eerder de operatie, des te eerder hij ook via de sonde weer lekker moedermelk van Nathalia in zijn maagje mag krijgen. En dat is wat we graag willen!

Om 3 uur ’s middags komt de chirurg ons het goede nieuws brengen dat de operatie succesvol is verlopen. We hadden eerlijk gezegd niet anders verwacht.

Het enige wat we doen is gewoon heel de tijd positieve gedachtes denken, en leuke gebeurtenissen met Oscar en Lucas visualiseren naar de toekomst toe.

Schermafbeelding 2016-01-06 om 21.15.47Ik heb zelfs een shirtje ontworpen en besteld met Poepie monster voor als hij 1 jaar oud is. Dat is hetgeen waar veel ouders van gruwelen. Poepluiers. Van mij kunnen ze eerlijk gezegd van Oscar straks niet heftig genoeg zijn. haha

Dat je maar veel mag poepen maatje.

Oscar lag tot 2 uur vanmiddag aan de beademing en op de intensive care. De tube voor de beademing is er inmiddels uitgehaald omdat hij het zo goed doet en zelf alweer prima kan ademen. Wel zal hij hier zeker nog een weekje blijven liggen. Om te kijken hoe zijn lichaam reageert op eten, om te zien hoe de wond geneest etc. etc. Misschien ook wel langer…

Wat fijn is, is dat hij sinds vanmiddag 2 uur ook weer bij mama op de borst mag, en dat vind hij zichtbaar weer heel lekker. Ein-de-lijk weer een beetje rust.

lekker-met-mama-570 zalig-570

We hebben nog geen idee hoelang het proces om aan te sterken gaat duren. Maar we weten dat hij zelf de tijd die hij nodig heeft zal aangeven. Ik denk dat hij ook zin heeft om lekker weer naar huis te gaan met mams en paps en zijn grote broer. Maar we willen hem ook geen grote druk opleggen. Bepaal je eigen ritme Oscar. Alles is goed.

Het leven geeft je veel dingen om dankbaar voor te zijn. Soms zien we het niet. Poepluiers bijvoorbeeld. Voor mij nu een geschenk. Voor veel mensen een last.

Je lichaam an zich. Als het van jou van nature gewoon goed functioneert, wees daar dan zo dankbaar voor. Dat veel mensen het voor zichzelf wat moeilijker maken (met alle welvaartsziektes als gevolg) door er chemische “voeding” in te stoppen is doodzonde, maar een keuze.

Het leven van Nathalia, mij, Lucas en Oscar is niet anders als van iedereen. Overal zijn er pieken en minder mooie tijden met uitdagingen.

Soms lijkt alles zo vanzelfsprekend, en lijkt het bij ons misschien zelfs wel een ideaalplaatje. Leuke business, prachtige vrouw en bruiloft, prachtzoons etc. Maar zoals je ziet, ook wij hebben uitdagingen. En zelfs best behoorlijke!

In een pure toeval zag ik vandaag deze video van Tony Robbins voorbij komen in de korte tijd dat ik even mijn Facebook aan het checken was. Het geeft wijze levenslessen. Het enige wat telt is hoe je ermee omgaat.

Ik schrijf dit van mij af omdat het voor mij een fijne manier is om persoonlijk dingen te verwerken. Ik deel graag mijn verhalen met de wereld. Met jou. Jij kunt er vervolgens mee doen wat je wilt.

Misschien leest iemand dit over een paar jaar met een kindje die ook geboren is met dezelfde afwijking en haalt hier steun uit.

Misschien wordt je morgen wakker, denk je hier nog even aan terug en maak je bewust een keuze om met een positieve vibe de dag door te komen omdat er zoveel reden voor is. Dat is in ieder geval de keuze die wij maken. Ook in situaties als deze.

Deze uitdaging geeft ons levenslessen mee, en we zijn enorm bereid deze te leren.

Geniet van het leven. Met Oscar komt het helemaal goed.

Love Mitch

510 gedachten over “Oscar van Duuren – Geboren met een Slokdarmatresie”

 1. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon, laat dit een klein hobbeltje op z’n pad zijn.
  Lekker genieten met z’n viertjes!

  • Van harte gefeliciteerd met Oscar (wordt vast later afgekort tot Okkie ?), maar wat een tegenslag zeg..jullie zijn positief en ik denk dat jullie dit samen wel redden. Geniet van je mannetjes en vrouw en neem wat gas terug. Wij redden ons wel met onze paleo kookboeken en wachten gewoon tot Oscar is opgeknapt! Hang in there ?

 2. Heel veel sterkte Mitch en Nathalia,

  Zoals ik je verhaal lees, komt het vast allemaal goed met alle goede zorgen en jullie positieve instelling.

  Heel veel liefs, Coby ??

  • niet alles komt goed met een positieve instelling en goede zorgen. maar wel heel veel geluk en gezondheid voor jullie!!

 3. Ten eerste: van harte gefeliciteerd….
  Ik ben er stil van. Las onlangs een verhaal over een babietje met dezelfde aandoening. Jullie zullen nog heel wat hobbels moeten nemen samen. Veel sterkte met alles!

 4. Hoi, wat een heftig verhaal ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Maar gelukkig dat nu alles goed met Oscar en met jullie gaat. Ik wens jullie heel veel sterkte en geluk met dit kleine mannetje en jullie als gezin zijnde.

  Groetjes Klary Vos.

 5. Ook ik ben er van overtuigd dat kinderen hun ouders zelf kiezen. En wat een goede keus heeft Oscar gemaakt! Veel sterkte en kracht voor jullie mooie gezin.

 6. Wat een prachtig verhaal, ook al klinkt dat misschien gek. Helemaal afgestemd op elkaar: allles gebeurd met een reden en die heb je m.i goed gezien. Beterschap voor de kleine man en ook door jullie, tis niet niks om je kraamtijd zo door te brengen!

  Overigens.. ik moest spontaan denken aan de cabaretier Michael McIntyre. Zijn twee zoons heten ook Lucas en Oscar. Hij heeft ook hele grappige sketches over zn kids en eigenlijk alles. Mss nog leuk om even mee te ontspannen? Lachen is zo helend ♡
  Lieve groetjes, Anouchka

 7. Hallo Mitchel en Nathalia en Lucas
  Wat een prachtige zoon en wat zijn jullie sterk samen
  Ik wens jullie alle goeds en veel liefs
  met Oscar komt het goed dat zie je gewoon aan het tevreden snoetje
  Fijn dat jullie de juiste hulp hebben gekregen
  Heel veel geluk samen

 8. Lieve Mitch
  Heel veel sterkte van een oud-verpleegkundige en moeder en oma. Zoals je je kunt voorstellen als je met kinderen gewerkt hebt zie je veel voorbij komen. Mijn motto is “Tel je zegeningen de grote en de kleine dan is het allemaal te handlen. Maar aks ik he verhaal lees dan k

 9. Lieve Mitch, Natalie, Lucas
  Sterkte met de kleine man…geniet van elkaar en van Oscar….
  Kleine Oscar, kleine krijger….Je kan dit…Je hebt zoveel liefde om je heen….

  Denk aan jullie…

 10. Wat een plaatje. En wat super dat ze ook meteen er iets asn konden doen. Ik hoop dat Oscar snel helemaal opknapt, goed geneest en snel naar huis mag. Waar jullie en grote broer Lucas lekker van hem kunnen genieten. Heel veel beterschap, liefde en geluk

 11. Wat een adembenemend verhaal! Van harte Gefeliciteerd met jullie zoon Oscar! Wat fijn dat het nu goed gaat met jullie! Hopelijk zijn jullie de schrik te boven en kan de kraamtijd rustig verlopen! Jullie zijn een plaatje!??

 12. Van harte gefeliciteerd met jullie tweede zoon. Als verloskundige weet ik dat dit heel goed kan aflopen. Dat neemt niet weg dat jullie nu in een zware tijd zitten. Probeer inderdaad ook te genieten van het goede en van elkaar. Tijd en aandacht voor elkaar en voor Lucas, want die merkt er misschien nog wel het meeste van. Papa en mama weg en onrustig. Een kind voelt dat. Oscar nog niet.
  Ik denk aan jullie en lees graag het vervolg.

 13. Mitch
  Nog even een reactie op de onafgemaakte mail .Natuurlijk ook gefeliciteerd met je zoon .
  Ik zal voor jullie duimen dat alles goed komt.
  Lammie Beuker

 14. Goedenavond,

  Jeetje wat heftig, mooi en liefdevol om te lezen.

  Ik wens jullie een spoedig herstel met jullie kleine man en wens dat jullie snel met zijn 4en kunnen genieten van een mooie kraamtijd.

  Groet Tamara

 15. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje!
  Wat een mooie, onbezorgde tijd moet zijn wordt helaas nu overschaduwd door zorgen en verdriet.
  Maar jullie positieve instelling zal jullie er doorheen helpen, en er zeker voor zorgen dat Oscar alle mogelijke kracht gaat vinden om snel te herstellen! Ik wens jullie sterkte en heel veel liefde toe in dit heftige proces. Maar aan jullie positiviteit zal het niet liggen!
  Geniet van elkaar xxx

 16. Allereerst mega gefeliciteerd met de geboorte van Oscar!!! Wat een heftige dagen zijn dit geweest! ….. Heel veel genieten van de kleine en inderdaad positief blijven!
  ….nu hadden wij elkaar nog tegen het lijf kunnen lopen omdat ik vanmiddag ook in het Sophia was… Ook met mijn zoontje toevallig, kanjers zijn het 🙂
  Voor jullie allemaal heel veel sterkte de komende tijd. Het komt allemaal goed!

  Lieve groet, Karin (Westdijk) van Duuren
  (Jaja….misschien zijn wij wel ergens familie?!)

 17. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Ik hoop dat jullie kleine ventje snel aansterkt en zijn maagje elke dag goed gevult mag zijn! Heel veel geluk en gezondheid!

 18. Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop heel erg dat alles weer snel helemaal goed komt! Xxxx?????

 19. Van harte gefeliciteerd met Oscar! Het is zeker schrikken, maar het komt goed. Neem de tijd om uit te rusten en te genieten van jullie zoons.

 20. Nathalia, Mitch en grote broer Lucas,

  Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon en broertje Oscar!
  Het zal zeker allemaal goed komen met hem.
  Hij heeft een warm en liefdevol gezin uitgekozen.
  Geniet van elkaar.

  • Michel, Nathalia en broer Lucas, gefeliciteerd met jullie zoontje en broertje Oskar
   Wij wensen jullie veel sterkte met de kleine Oskar. Dat hij gauw thuis mag zijn in de warmte van jullie liefdevolle nest.
   Hij zal een sterk kereltje worden net zal zijn grote broer.
   Natalie Dios te bendiga con un niño fuerte. Abrazo desde Bonaire.
   Liefs Carin

 21. Dank je voor je persoonlijke verhalen, Mitchel. Je kent me niet, maar toch heb ik het gevoel dat ik er een vriend bij heb. Heel veel sterkte met het resterende genezingsproces en heel veel geluk gewenst voor jou en je prachtige gezin!

  Liefs, Nora

 22. Lieve mensen, sterkte! Wij weten hoe het is als je goudklompje op de nicu start. Dat goudklompje is nu een grote kerel die pas 10 is geworden, maar als ik je verhaal lees, voel ik weer wat ik toen voelde: angst, hoop, verwondering en bewondering; zoveel levenskracht in zo’n klein lijfje. Ik stuur positieve vibes jullie kant op; daarvan kan je nooit genoeg hebben! ?

 23. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!
  Ik hoop dat alles goed met hem komt!
  Ik weet niet of jullie hier iets aan hebben, maar: mijn broertje is met dezelfde afwijking geboren. (Zijn slokdarm zat vast aan zijn longen ipv maag)
  Hij werd onmiddellijk geopereerd maar hij herstelde moeizaam. De artsen zeiden dat hij niet ouder zou worden dan 4 jaar. Maar mijn broertje is nu 33 en is sergeant bij het Korps Mariniers…
  Heel veel sterkte en geluk gewenst!

 24. Wauw wat een verhaal, ik heb het verhaal en jullie ervaring met een brok in mijn keel gelezen, gelukkig gaat nu alles goed, ik wens jullie dan ook heel veel geluk met z’n vieren, en heel veel gezondheid! En natuurlijk voor het nieuwe jaar de beste wensen!

  Lieve groeten, Paulien Scholten

 25. Hoi,
  Wat fijn dat jullie er vlug achter kwamen en dat het hersteld is met een kijk operatie. Helaas weet ik wat het is. . Ik ben ook geboren met een slokdarm atresie.
  Gelukkig mag jullie ventje alweer wat eten.

  Een goed herstel en Beterschap. Veel sterkte voor jullie allen.

 26. Vanavond zat ik een hapje te eten met mijn geweldige 23-jarige dochter. En daar kreeg ik onverwachts een fotoboek van haar, vol met foto’s van ons tweeën, vanaf haar babytijd tot nu. Het mooiste cadeau wat ik ooit gehad heb.

  En nu lees ik jullie verhaal Mitch.

  Het roert me. Ik wens jullie net zo’n mooi fotoboek toe, over 23 jaar. En natuurlijk alle mooie momenten die daaraan vooraf gaan. Heel veel sterkte met elkaar, om de komende periode door te komen.

 27. Djee! Wat heavy zeg.. Maar wat je zelf al aan gaf,jullie kunnen dit aan <3
  Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst,en het wordt echt een superboy hoor! Wens je veel poepluiers toe! ….en uiteraard een heel mooi 2016 voor jullie kwartet!

 28. Hoi mitchel en nathalia
  ik weet niet echt wat ik moet schrijven, ik werd geraakt door jullie verhaal. Vooral de openheid waarmee je schrijft mitchel, heel bijzonder!
  Dus ik hou het kort: sterkte met oscar en gefeliciteerd met nog een bijzondere zoon!

 29. Gossie wat een avontuur. Toch wel een brok in mijn keel bij het lezen. Maar gelukkig gaat het een stuk beter. Wens jullie allemaal heel veel sterkte toe en blijf genieten van elkaar. Liefde is het sterkste medicijn.

  • Heel veel sterkte in deze onrustige tijd. Fijn dat de operatie goed is gegaan. Dat Oscar maar goed op mag knappen en van zijn ouderen en broertje kan gaan genieten!

   Groet Wendy

 30. Eerst natuurlijk van Harte gefeliciteerd met jullie zoon.
  Heftig verhaal . Hoop dat alles snel goed komt en dat jullie hem heel snel thuis hebben om te genieten van een prachtige zoon

  Heel veel geluk met jullie gezin
  Marijse Duba

 31. Wat een mooi kindje en een prachtige naam. Hoop dat jullie snel naar huis mogen! Veel sterkte Liefs Kris

 32. lieve Fam. dat is een heel heftig verhaal ..angstig ..maar wat een geluk dat alles weer helemaal goed zal komen …de kindertjes boffen maar met zulke sterke ouders …wens jullie en de kinderetjes veel gezondheid en geluk toe !!lieve groeten Anja Luijten

 33. Mijn overtuiging is dat het leven geen fouten maakt, alles loopt goed zoals het loopt en dat hebben jullie blijkbaar ook zo begrepen..Oscar kon zich in geen beter gezin nestelen lijkt mij! Ik wil jullie veel succes wensen met je mooie, perfecte gezinnetje xxx

 34. Wat ee toestand, jullie kunnen het aan.
  Fijn dat de operatie goed is verlopen. Het komt vast goed.
  Onze kleinzoon is op 2 januari om 22 uur geboren, snel en gezond.
  Het blijft een wonder en bijzonder.
  We denken aan jullie en sturen kracht.
  Even een pas op de plaats maken! Neem de tijd.
  Warme groet, Wilma

 35. Wat een ongelooflijk dapper ventje echt al een kleine vechter. Met jullie steun en liefde komt het vast wel goed met hem. Heb vertrouwen in de toekomst en in Oscar. Heel veel sterkte en geluk met jullie kleintje.

 36. Ach jee wat een verhaal. En wat een mooi kindje hebben jullie mogen verwelkomen. Heel veel geluk, liefde en sterkte gewenst voor jullie mooie gezin.

 37. Lieve Mitch, lief dat je dit met ons allemaal hebt willen delen. Ik geloof ook dat iemand zich hierdoor echt toch iets beter gaat voelen. Het was heel erg naar om te lezen en ik wist niet hoe gauw ik naar het einde van de brief moest, want ik vòelde ergens dat het daarna goed was gegaan. Ik had hiervan ook nooit gehoord…. wel van een ander geval wat ergens heel misschien net wat erger was, ook omdat het niet goed afgelopen was voor dat kindje. Jullie zijn heel erg gezegend met alles wat men voor jullie schattige kereltje heeft kunnen doen en de gelukkige ogen van je mooie vrouw bewijzen dit. Ik wens jullie heel veel sterkte en ik ben blij dat jullie samen zo’n geweldig stel zijn. Een hele lange warme omhelzing, aan allevier.

 38. Gefeliciteerd met Oscar.
  Ik heb je hele verhaal gelezen Mitch en er is zoveel liefde en vertrouwen bij jullie
  dat dit zeker goed gaat komen met jullie viertjes.
  Heel veel sterkte en wat zeg je dat mooi: “Oscar neem je tijd”
  ??????

 39. Met Oscar gaat het zeker helemaal goed komen. Daarvan ben ik 100% overtuigd. De kleine mag een geschenk uit de hemel genoemd worden, jullie eerste en tevens grootste cadeau van 2016. Veel geluk toegewenst.

 40. Lieve Mitchell en Nathalia,

  GEFELICITEERD met de geboorte van jullie prachtige zoon.
  Spijtig te lezen dat hij een zware start heeft.
  Maar gelukkig kon hij snel geopereerd worden.
  Ik hoop dat zijn herstel voorspoedig verloopt.
  Ik wens jullie kracht, sterkte en vooral veel liefde en geluk.
  Geniet van elkaar.
  DIKKE STEUNKNUFFELS.

  Bianca Bonjernoor.

 41. Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar!
  Wat vervelend dat hij niet helemaal gezond is. Wel fijn dat de verloskundige alert was.
  Succes met Oscars herstel en alles wat erbij komt kijken.
  Ik stuur jullie positieve energie toe.
  Groetjes, Marlon

 42. Wow heftig! Mooi dat jullie je verhaal eillen delen. Sterkte en beterschap, maar bovenal veel liefde, gezindheid en geluk voor jullie familie.

  Groetjes, Ans-Gerda

 43. Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar.
  We wensen jullie veel sterkte en hopen op een spoedig herstel van jullie kleine mannetje.
  We hopen dat hij vlug naar huis mag en dat het genieten kan beginnen.
  Succes en veel geluk samen !!

 44. Lieve Nathalia en Mitch,
  Wat is dit een heftig begin van een mooi leventje! Wat ligt hij lekker rustig bij je Nathalia, alsof hij wil zeggen dat het weer goed is. Precies zoals je zegt, we nemen het leven vaak voor lief, terwijl het zo speciaal is. Jullie nemen deze intensiteit van het speciale vanaf het begin van het leventje van Oscar mee op zijn levensweg samen met jullie. Dat is een heel speciaal gevoel.
  Fijn dat de kraamhulp adequaat heeft gereageerd en ook de arts in Breda.
  Ik wens jullie veel sterkte en veel kracht toe, zodat jullie het goed kunnen dragen en samen met z’n viertjes nog heel oud mogen worden.

 45. Wat een start van een zo kostbaar leventje. Maar wat fijn dat hij jullie uitkoos om op te groeien. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte en een hele fijne toekomst met z’n vieren.

 46. Van harte gefeliciteerd, met jullie zoon en ook met de kracht die jullie hebben, uitstralen en zenden naar kleine Oscar en zijn grote broer Lucas!
  Jullie vertrouwen zal zeker bijdragen aan een spoedig herstel. Geniet van elkaar en het leven. Fijn dat je dit ook deelt met ons.
  Liefs Gabriele

 47. Lieve Mitchel,
  Bedankt voor het delen. Wat een uitdagingen voor jullie als gezin.
  Heel veel sterkte, en een goede herstel periode toegewenst.
  Ik denk, dat Oscar het niet beter heeft kunnen treffen met zulke bijzondere ouders, en grote broer.
  Heel veel liefs toegewenst, en al het goeds voor 2016

  X Monique

 48. Lieve mitch en Nathalie

  Wat een verhaal mooi dat je dat met ons wil delen.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd .
  En heel veel geluk met jullie vieren.
  Trees

 49. Zo hij komt wel even binnen.
  Oscar heeft al heel wat meegemaakt in zijn nu nog korte leventje.
  Het wordt zeker een sterk ventje, hoe hij er nu al door komt.
  Heel veel liefde en geluk met jullie tweede wolk!
  Enjoy
  XXX

 50. Hallo mooi gezinnetje!

  Herl veel sterkte en spoedige beterschap toegewenst!
  Het komt allemaal goed! Maar dat wisten jullie al!

  En geniet intens van elkaar!

 51. Hoi Mitch,
  Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Wat een schrik moet dat geweest zijn, om te horen wat er aan de hand is. Gelukkig zijn jullie nuchtere, positieve mensen en dat dat helpt jullie om als gezin hier doorheen te komen.
  Ik wens jullie veel voorspoed en geluk toe. Hopelijk komt Oscar snel thuis en kunnen jullie genieten van het gezinsleven met zijn vieren
  Hartelijke groet van Helga

 52. Dag Mitch,

  Dank voor het delen van jullie verhaal.
  Eerst wil ik jullie hartelijk feliciteren met jullie prachtig zoon!
  Wel heftig wat jullie en kleine Oscar door moeten maken!
  Ik hoop dat hij snel opknapt.
  Ik wens jullie heel veel sterkt de komende tijd en dat jullie als gezin veel geluk samen zullen hebben.

  Sinds Paleo en jij in mijn leven zijn gekomen heb ik een positievie ommslag

 53. Allereerst gefeliciteerd met jullie zoon wat.een verhaal hoop dat alles goed komt en dat het hele gezin kan genieten van Lucas

 54. Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje en broertje.
  Wens jullie veel kracht en wijsheid om Lucas en Oscar te begeleiden in hun leven.
  Houd ons, jullie fans, op de hoogte van de ontwikkelingen. Er zijn mensen die het wel waarderen.
  Roel

 55. Gefeliciteerd met het nieuwe leven,wel wil ik jullie sterkte wensen,
  Met alles wat verder met het mannetje komt kijken en blijf vertrouwen!
  Liefs van Joke

 56. Merk dat je vooral erg met jezelf bezig bent. Dergelijke afwijkingen komen geregeld voor nl

  • Wtf! Wat is dit nou voor reactie! Natuurlijk zijn ze vooral met zichzelf bezig, dat ben je als ouders al wanneer de bevalling en kraamtijd onbezorgd verlopen, laat staan wanneer je kind al na een paar dagen geopereerd moet worden! Waar baseer je trouwens op dat dergelijke aandoeningen veel voorkomen?

 57. Hallo Mitch, Nathalia, en Lucas

  Ten eerste gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Ik heb goede hoop dat alles met Oscar goed zal komen en dat het niet lang zal duren voordat hij op eigen kracht zijn maaltje binnen krijgt.
  Wat een mooi kindje hebben jullie (vind ik) maar voor mij zijn alle kinderen mooi.
  Heel veel sterkte en geluk met Oscar.
  Mitch bedankt voor al jouw berichtjes die ik per mail krijg; ik heb er echt veel aan.

 58. Wat een eerlijk verhaal uit jullie leven. Veel warmte toegewenst en liefde voor heel het gezin

 59. Wat heftig!
  Heel veel sterkte, en ook veel genieten van jullie mooie, dappere zoon. Natuurlijk hadden jullie het graag anders gezien en ik heb respect en bewondering voor jullie positieve instelling.
  Blijf ons op de hoogte houden svp, we leven mee.

 60. Het blijft een wonder elke keer weer. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit nieuwe wonder. Geniet van jullie samenzijn en heel veel sterkte in dit hele proces.

 61. allereerst van harte gefeliciteerd met dit nieuwe mooie wonder van het leven.
  Wat een verhaal. wat een emoties. wat een kracht gaat er uit van je schrijven.
  Wat een mooie foto’s en inderdaad.. die 2e foto ohhh zooo tevreden bij mama liggend.. het straalt echt van zijn snoetje af.
  Zo zie je maar hoe snel iets kan veranderen.
  Heel veel sterkte samen. En met de warmte en liefde van elkaar en voor elkaar is alles te overwinnen.
  Oscar heeft een goede keuze gemaakt om jullie uit te zoeken als papa en mama.

 62. Van harte gefeliciteerd metdit prachtig mooie ventje. Ik ben er van overtuigd dat alles goed komt. Het grote genieten gaat dan beginnen. Liefs Mirjam

 63. Hallo Mitch en Nathalie, proficiat met jullie 2e zoon Oscar. Het komt vast allemaal wel goed, net als bij Lucas. Wat een leuke namen hebben jullie uitgezocht voor de jongens! Ik wens jullie veel sterkte maar vooral ook veel plezier met twee van zulke mooie geschenken.

  Groetjes van Erica

 64. Lieve Mitchel,
  Ik ken je nog niet zolang want heb net vandaag wat paleorecepten uitgeprint die ik pas geleden besteld heb. Ga me hier meer in verdiepen en vind het allemaal erg interessant. Krijg ik zojuist deze mail. Zoals volgens mij elke moeder zat ik gekluisterd aan mijn beeldscherm jullie heftige ervaring te lezen. Ach wat is hij lief die kleine Oscar. Uiteindelijk ligt hij met een glimlach weer bij je vrouw. Wat een enorme geruststelling dat alles goed is verlopen. Wel zal alles nog even moeten indalen. Nu is het net zo’n achtbaan. Dan nog alle hormonen die door je vrouw haar lichaam razen. Sta haar maar enorm goed bij maar dat gaat volgens mij helemaal goed komen. Hopelijk met een spoedig herstel weer lekker naar huis en als gezin heerlijk van elkaar genieten. Rustig aan! Heel veel geluk samen! Veel liefs, Loren

  • Vergeet ik helemaal te feliciteren. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon “Oscar” en grote broer Lucas gefeliciteerd met zijn lieve broertje. Heel veel geluk samen!

 65. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie zoon. Ook ik geloof er in dat een kindje zijn ouders uitzoekt. En zo te lezen kan hij zich geen liefdevolle gezin wensen. Geniet van jullie wondertje en elkaar.

 66. Vooreerst proficiat met jullie zoontje Oscar. Alsook jullie huwelijk (mooie video). Jullie hebben inderdaad wat uitdagingen te verwerken, maar wat is het de moeite waard. Een mooi gezinnetje waard.
  Er komt heel wat op jullie af, maar de manier waarop je er naar toe kijkt en er mee omgaat, zal hier de kracht zijn om van jullie leven een ‘kunstwerk’ te maken en geen ‘kladwerk’ om het zo uit te drukken. En jullie kunnen dat! Je gezinnetje op zich is al een kunstwerk, proficiat en hou er vooral de moed in. Alles heeft zijn reden in het leven en alles komt goed.

 67. Lieve familie,

  Gefeliciteerd met jullie zoon (en broertje). Heftig om te lezen zeg! Alle geluk met het hopelijk snelle herstel en dan lekker genieten!

  Yolande Groothuis

 68. Ik begin met jullie te feliciteren met jullie prachtige zoon en broertje! Het blijft altijd een wonder, zo mooi! Ik ontvang pas een paar dagen jou mailtjes m.b.t. voeding en andere tips, waar ik uiteraard heel blij mee ben. Maar dan ineens dit te lezen….pffff ontzettend heftig! Hoe intens geluk en verdriet ineens dicht naast elkaar staan. En dat voor de 2e keer. Geweldig om te lezen dat het met jullie eerste zoontje gelukkig goed is gekomen. En zijn broertje zal zeker net zo’n vechtertje zijn… Inderdaad: we maken helaas allemaal wat mee, al lijkt het soms zo makkelijk te gaan of mooier te zijn bij een ander. Maar het maakt je ook sterker en je leert daardoor vaak kleine dingen veel meer te waarderen. Ik vind het ontroerend om te lezen dat je met zoveel liefde schrijft. Ik leef als “vreemde op afstand” helemaal met jullie mee. Ontzettend veel sterkte de komende tijd voor jullie prachtige mannetje. Een extra knuffel ook voor zijn broertje Lucas, want hij zal best wel merken dat er iets aan de hand is. En een extra knuffel voor je vrouw die naast dat ze zwanger is geweest, net bevallen is en eigenlijk rust zou moeten krijgen, nu ineens in een achtbaan terecht komt. Vreselijk. Fijn dat je het bericht deelt. Zo hoort het ook. Ook verdriet en angst mag je delen. En alles gaat ook door. Maar je gezin en kleine mannetje gaan nu voor alles! En pas ook goed op jezelf! Nogmaals alle sterkte en ik hoop en duim dat alles goed komt en jullie straks lekker met z’n viertjes kunnen genieten. Blijf zo positief, geniet van alle kleine positieve momenten en pluk iedere dag! Het komt vast goed! ?

 69. Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar, weer zo’n mooi kereltje!
  Fijn dat deze (korte) zware periode een goed einde kent, door tegenslag wordt men sterk zeggen ze.
  Het is te hopen voor jullie leuke gezin, dat dit alle tegenslag is dit jaar en dat jullie een geweldig jaar tegemoet gaan, het is jullie gegund!
  Zo zie je maar, wees dankbaar voor elke dag die gladjes verloopt, sta daar eens bij stil, het kan zo maar veranderen.
  Veel geluk verder, positieve vibes en knuffels voor jullie, gr. Alice

 70. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon… Alles komt goed… Geniet van jullie wondertje ..

 71. Gefeliciteerd. met de geboorte van Oscar. Leuke naam. Heel veel sterkte met alles, maar zo te horen gaat dat helemaal goed komen.
  Groetjes Josje

 72. Mitchell gefeliciteerd met weer een gezonde zoon, weleens waar wat opstart probleempjes maar dat is gelukkig verholpen! baby’s kunnen heel wat hebben. Met veel liefde en warmte komt Oscar er snel bovenop.

 73. Hoi Mitch,

  Om 1 of andere reden voel ik mij toch ietwat betrokken bij je verhaal (waarschijnlijk omdat mijn man ook in de Haagse Beemden gewoond heeft, hij was er trouwens erg actief bij het carnaval ook, is 11j nar geweest, lol (dat is hij eigenlijk nog, alleen niet officieel!)Nou, ik, wij, wensen jullie het aller, allerbeste met Oscar, met al die positiviteit van jullie zal het met hem best wel goed komen, wij duimen alvast!! Nog heel veel succes met alles!

 74. Lieve Nathalia, Mitch en Lucas,

  Wat een heftig verhaal en wat ben ik blij, dat het nu de goede kant op gaat met de mooie Oscar. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje! Hij heeft aan jullie een paar top ouders gekregen! Geniet van dit mooie nieuwe leven en hoop, dat alle zorgen nu snel voorbij zijn en wegblijven, zodat jullie volop kunnen genieten van dit mannetje! X

 75. Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar, ik wens hem een goed herstel toe van de operatie en samen met jullie een fantastisch leven.Mijn jongste zoon is als baby ook geopereerd , zijn maaguitgang was bij hem bijna geheel gesloten dus ik weet uit ervaring hoe heftig zoiets is om mee te maken maar wij zijn nu al bijna 23 jaar heel gelukkig met ons “kadootje” groetjes van Emmy

 76. Ten eerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje.
  Heftig voor het kleine mensje.
  Heel veel sterkte en kracht voor Jullie.
  Mooi om dit zo te delen en inderdaad wat moeten we dankbaar zijn voor zoveel.
  Hoop op spoedig herstel.
  Dikke knuffel voor Oscar.

 77. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon wat op zich al een wonder is. Fijn dat het goed gaat, mijn gedachten zijn bij jullie.

 78. Wow wat een positive energie in een moeilijke tijd. Maar ook het wonder van nieuw leven. Ik wens jullie met het gezin heel veel geluk maar ook sterkte voor de nog komende weken van zorg.

 79. Ik ken het syndroom, maar niet uit persoonlijke ervaring. Maar van een kindje van buren. Daar eindigde de slokdarm in de longen. Dat is al ruim 30 jaar terug. Is een hele gezonde mooie vrouw nu. Veel beterschap voor Oscar en sterkte voor jullie. Het is wel heftig als je pasgeboren kindje al meteen een zware operatie moet ondergaan.

 80. Ten eerste gefeliciteerd met jullie zoon!!
  Wat een mooi geschreven stuk. Vol warmte, liefde en vol vertrouwen in het leven.
  Mooi dat jullie er zo in staan.
  Dat zal veel mensen die zoiets dergelijks over komen zeker steunen!!
  Maar voor jullie nu veel succes en geniet van jullie mooie wonder!!
  Liefs, Cindy

 81. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon, broer, kleinzoon ed. En zeker gefeliciteerd met de geslaagde operatie, wat een grote gunst dat deze mogelijkheid (binnen hand bereik) er is.
  Veel sterkte verder en genieten, samen sta je sterk.

 82. Hallo Mitch,
  Fijn dat het goed met Oscar gaat. Een goede reden om God , die het leven geeft, te danken en dagelijks voor hem en je gezin te bidden , want we kunnen niet zonder Zijn zegen.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd.

  Groetjes

 83. Lieve familie. Gefeliciteerd en heel veel sterkte. Lijkt me vreselijk als je zo kort na de bevalling zoiets mee moet maken. In plaats van genieten van je kindje in het kraambed met visite om je heen zit je op de intensive care. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en gaan jullie vanaf nu met volle teugen genieten van jullie kindje.

 84. Hoi Mitch Natalie en Lucia

  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje.
  Een andere start dan gehoopt en verwacht.
  Uit je verhaal Mitch lees ik liefde, veerkracht, vertouwen en kracht.
  Oscar heeft de fijnste ouders van de wereld en de stoerste grote broer.
  Ik wens jullie veel liefde en plezier samen.

  Dikke flicitatieknuf

  Wicky

 85. Van harte gefeliciteerd mitch met het geboorte van Oscar.
  Een pracht van een zoon maar dat kan ook niet anders met zulke mooie ouders he. Ook ik wil jullie alle goede wensen en voel ook na dit verhaal te hebben gelezen dat het allemaal goed gaat komen met Oscar. Heel veel liefde en sterkte voor jullie mooie gezin Xjes .

 86. Lief gezin,
  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje.
  Wat een verhaal en heel mooi geschreven Mitch!
  Hoop dat jullie prachtige zoontje snel opknapt en lekker met jullie mee naar huis mag!
  Warme groet,
  Rieneke

 87. Wat een heftig begin van het leven van Oscar maar gelukkig konden ze iets doen. Mooi om te lezen hoe jullie er in staan. Een gezond lichaam is toch echt het allerbelangrijkste. Ik hoop dat Oscar snel opknapt en hij jullie warme nestje weer in mag. Sterkte voor jullie viertjes!
  Liefs, Floortje

 88. Je verhaal word met een traan gelezen, zo klein, zo kwetsbaar, maar je zegt het goed. Jullie kunnen het aan en wat is dat mooi om te lezen dat jullie er samen zo in staan. Heel veel succes en sterkte, daarnaast genietse van jullie mooie baby en knappe zonen. Hele dikke knuffel van ons, Nadeche & Jade

 89. Ontroert door jullie vertrouwen en geraakt door je boodschap! Gefeliciteerd Oscar, met jouw pap en mam!

 90. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon. Hou van elkaar zoveel als jullie kunnen en zowel fysiek als mentaal een heel goed herstel toegewenst (voor jullie alle 3). Je krijgt het toch maar even voor je kiezen zo midden in de kraamtijd.

 91. Gefeliciteerd met jullie zoon, broertje en geslaagde operatie!
  Bedankt voor je positieve verhaal!
  Veel geluk met z’n viertjes xxxx

 92. Allereerst, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Wat een mooi mannetje. Ook al beleven jullie nu een hectische tijd, met jullie positieve instelling komen jullie er vast goed doorheen. Heel veel sterkte en wens jullie heel veel poepluiers en alle gezondheid toe voor de toekomst ?

 93. Beste Mitchel,
  Dat is nog eens een begin van het nieuwe jaar… Dat hadden jullie vast anders gezien. Gefeliciteerd met jullie mooie tweede zoon!
  Zo te zien is het een echte vechtersbaas. Na alle hectiek in het Sofia hoop ik dat er een mooie rustige kraamtijd volgt waar jullie met zijn viertjes tot elkaar kunnen komen.
  Veel sterkte en kracht voor jou, je mooie vrouw en jullie jongens.
  Take care,
  Bregje de la Fuente-Dekkers

 94. Wat heftig allemaal.Oscar is een hele sterke vent en heeft een sterke uitstraling.petje af voor jullie als ouders. Heel veel succes en kracht en gezondheid verder met hem. Gr, ingrid van den Berg

 95. Gefeliciteerd Mitchel en Natalia met jullie prachtige zoon, en grote broer Lucas gefelicteerd met je broertje! Heel veel sterkte en succes met z’n vieren!

  Lieve groetjes
  Michelle

 96. Gefeliciteerd met jullie lieve kleine wondertje. Voor jullie heel veel liefde samen met jullie kinderen. En sterkte in deze tijd. Oscar is denk ik heel dankbaar met jullie als papa en mama

 97. Beste Mitchel,
  Bedankt voor het delen van je verhaal.
  Heel veel sterkte, kracht en liefde toegewenst en dat Oscar snel mag herstellen.

 98. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie Oscar. Wat een heftige start. Maar wat pakken jullie dit goed op. Succes met het herstel. En wens jullie een fijne tijd samen.

 99. Dit is best heftig geweest voor jullie en Oscar , maar voor jullie toekomst wens ik jullie alle 4 een hele gezonde tijd toe .
  Heel veel liefs en een dikke kus Dayne.

 100. Het leven is uniek, maar soms aan een zijden draadje in tijd verweven door het leven heen.
  Neem de tijd om van het gegeven geluk te genieten en het fundament voor een goede toekomst op te bouwen.
  Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en Lucas met zijn kleine broertje.

 101. Jullie gefeliciteerd met je tweede zoon. Wat heftig, ik snap het dat je van je af wil schrijven, is goed dat je het kan. Maar wat fijn dat de operatie goed is gegaan. Hij neemt zeker zijn eigen tijd om te herstellen. Het leven is helaas niet altijd een blauwe wolk. Maar gelukkig zijn de doktoren zo kundig. Ik heb een nichtje die geboren is met 1 hartkamer en 2 aders zaten verkeerd. Ze is geopereerd op de dag na de geboorte en ze hebben een hartkamer gecreëerd met een varkensklep. Pas is ze weer geopereerd maar nu is ze al 24 jaar en springlevend, moet iets voorzichtiger zijn maar is wel vorig jaar mama geworden. Ik sta ook versteld hoe de chirurgen in zo’n klein lijfje kunnen werken. Heel veel sterkte de komende tijd. Geniet van het mannetje en zijn grote broer.

 102. Hi Mitchel, Nathalie en Lucas,

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar (leuke naam trouwens).
  Wat een prachtige jongen, hij ziet er zo mooi uit!
  Ik hoop dat jullie de moeilijke start snel achter jullie kunnen laten, en dat jullie allen in een goede gezondheid van elkaar kunnen gaan genieten!

  Heel veel liefs, Loes

 103. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon en broertje Oscar.
  Er zijn inderdaad van die momenten dat je er aan word herinnert waar het leven om draait. Helaas zijn dat niet tijd de leukste.Ik wens jullie veel sterkte ,liefde en geluk.

 104. Een start die niemand wenst!
  Toch is het fijn dat er dan snel is ingegrepen en dat het nu goed gaat.

  Geniet zometeen van elkaar als hij thuis is!

  Heel veel geluk met zijn vieren.
  ?‍?‍?‍??

 105. Beste Nathalia, Mitch, Lucas en Oscar,

  Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. Dit is een heftig begin en ik hoop en geloof dat het helemaal goed komt. Aan jullie verhaal te lezen staan jullie goed in jullie energie.
  Ik wens jullie heel veel kracht en liefde toe voor de komende periode. Blijf genieten van elkaar.

  Liefs, Bea

 106. Vliegende start met elkaar dus. Ik wens jullie heel veel sterkte, blijf ook sterk met elkaar. Dat jullie maar veel steun aan elkaar mogen blijven hebben. Ik hoop dat het helemaal goed komt en dat jullie mogen gaan genieten van toch een beetje een roze wolk 🙂
  Lieve groeten,
  Emke

 107. Whauwwww, erg mooi om je emotie op te kunnen geschrijven. Het helpt zeker bij je verwerking ik doe het ook vaak alleen vind ik het mooi dat je het deeld. Dank je wel
  Ik hoop dat de kleine man snel aansterkt en mee naar huis mag. Heel veel liefde wijsheid en vooral gezondheid gewenst in dit prille nieuwejaar 2016 en met jullie gezinnetje.

  Groetjes Sil xxx

 108. Wow, ik kende het niet. Erg heftig maar wat fijn dat het goed gaat komen.
  Super gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2e zoon.
  Groetjes Mel

 109. Proficiat met Oscar! Dank je wel Mitch om met ons te delen op wat voor een wijze manier jullie met pijn en verdriet omgaan. Jullie maken zijn vieren een verschil in deze wereld. Ik stuur jullie warmte en genegenheid.

 110. Allereerst Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Oscar!
  Heel veel sterkte en heel veel kracht gewenst voor deze heftige dagen! Maar ik twijfel er niet aan dat jullie hier met z’n vieren sterker uitkomen.. ????✨

 111. Oscar ,

  Heel veel kracht gewenst !!
  Ook wens ik jou en je gezin heel veel liefde en licht toe.

  Namaste

 112. Alles is al gezegd. Al die warmte en liefde en steun omarmen jullie en daar sluit ik me helemaal bij aan? En ik ga m’n eigen zegeningen weer tellen?

 113. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! En natuurlijk ook van harte beterschap en een spoedig herstel gewenst. Ik hoop dat Oscar snel thuis komt zodat jullie met z’n vieren kunnen gaan genieten.

  Hartelijke groet,

  Helly

 114. ten eerste gefeliciteerd met jullie prachtige zoon, fijn dat het de goede kant op gaat. bewondering met hoeveel positiviteit jullie erin staan. t komt goed. Ik hoop dat t mooie ventje gauw mee mag met papa en mama en jullie verder kunnen genieten van jullie kraamtijd. knuf voor jullie

 115. Heftg hoor, maar nu vol vertrouwen vooruit! Mooi ventje en trotse mama, papa en grote broer. Ik wens jullie veel geluk samen en een voorspoedig hetstel voor Oscar!
  Liefs
  Monique

 116. Beste michel,
  Allereerst van harte met jullie baby!!
  Ook wil ik jullie heeeeeeeel veeeeeeel succes en sterkte toewensen met het herstel. Oh wat zal dit moeilijk zijn voor jullie en dat ook nog voor de tweede keer. Dat zon klein kind op de operatietafel moet terwijl het op de borst van zn ma of pa hoort te liggen. Ook is het cru dat jullie zooo gezond bezig zijn en dat jullie dit nou uitgerekend overkomt. Ik heb 3 jongens die wasrbij niet alles vanzelf ging, dus ik weet hoe je daar over in zit. Gelukkig hebben ze een hoop kennis en kunde tegewoordig. Nogmaals heel veel sterkte maar ook geluk met jullie bink, want hij ziet er wel erg mooi uit!!!!
  Groetjes linda

 117. Wat een verhaal. Ik lees verdriet, maar ook kracht en vertrouwen en wens jullie dat laatste dan ook toe! Onze dochter werd in september ook met een (andere) aangeboren afwijking geboren in het Sophia en ik weet als geen ander hoe zwaar het kan zijn. Ook weet ik dat jullie Oscar daar in zeer goede handen is! Goed dat je het zo van je afschrijft, wat je zelf al aangeeft: dat is een mooie manier om het te verwerken, om er mee om te gaan en het een plekje te geven. Sterkte, ook voor je vrouw.

  Liefs, Rianne

 118. Wat een mooie ziel en vooral foto van mama met Oscar. Jouw verhaal is een mooi voorbeeld hoe een ziel weet welke hobbel nodig is om op aarde te mogen komen bij gekozen ouders en natuurlijk zijn broer!
  Gedachtenkracht heeft in het universum een sterke werking en daarom alleen al is het mooi dat je dit verhaal deelt.
  Vertrouw op het goede en vooral in de kracht van dit manneke.
  Er wordt aan jullie gedacht.

 119. Wauw Mitchell, wat een mooi geschreven stuk. Vol vertrouwen en positiviteit! Ik zal ook positieve gedachten en liefde sturen, alles is energie, dus alle goede energie is meegenomen. Dikke kus!!!

 120. Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar! Wat een mooi mannetje…
  En wat boft hij dat hij zulke positief ingestelde ouders heeft.
  Ik denk inderdaad ook dat het niet zo belangrijk is wat het leven je brengt maar wel of je het aanneemt en hoe je er mee om gaat…
  Sterkte nog de komende tijd en heel veel geluk samen!

  Ann Thijs

 121. Van harte met de geboorte v jullie zoon. Ik wens hem een voorspoedig herstel en vervolgens heel veel geluk met z’n vieren?

 122. Gefeliciteerd met de kleine Oscar. Hij komt er wel. Hij ligt er zo tebreden bij. Dat wordt vast een knokkertje. Iemand die limonade maakt van citroenen. 🙂

 123. Wat een kanjer! Jullie Oscar net zo sterk als zijn papa en mama!!
  Wel heftig wat er gebeurt is en hoe snel dat allemaal kan gaan!! Veel sterkte en kracht toegewenst en natuurlijk ook veel geluk!!

  Veel liefs Karen

 124. Gefeliciteerd met jullie zoontje ..
  En wat een plaatje! Echt een mooi kindje.

  Veel sterkte voor nu…het komt wel goed. Kan niet anders met zulke positieve ouders!

  Groetjes Hennie

 125. Gefeliciteerd met jullie mooie zoon!
  Geweldig hoe nuchter en natuurlijk jullie omgaan met deze tegenslag. Die zal overwonnen worden en hopelijk in harmonie genieten van elkaars aanwezigheid.

 126. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Wat mooi dat jullie zo’n rustige indruk maken. Ik wens jullie veel kracht en liefde!

 127. Dit kereltje kan zich geen betere ouders wensen.
  Het wordt daarnaast niet alleen door jullie gesteund maar een hele Paleocomunity houdt jullie gezin in het licht.

 128. Gefeliciteerd met jullie KANJER!! van een zoon. Hij boft met jullie als zijn ouders en grote broer en jullie met hem. Bedankt Mitchel voor het delen van je verhaal. Het geeft inderdaad inspiratie en doet mij erg denken aan het verhaal van mijn zoon die op 8 februari a.s alweer 20 jaar geleden het levenslicht zag. Mijn zoon is een speciaal kind gebleven met zijn beperkingen en ik ben hem nog steeds dankbaar dat ik zijn mama mag zijn.
  Genieten jullie met elkaar van dit prachtige wondertje!
  Veel liefs,
  Yoyce

 129. Lieve Mitchel en Nathalie,
  Allereerst gefeliciteerd met jullie nieuwe wonder Oscar.
  Ik bid dat Oscar snel weer bij jullie thuis mag komen en jullie als gezin van elkaar mogen genieten.

  Sterkte en Gods zegen toegewenst

  Dikke knuffel Anita

 130. Wooowwww wat een heftige tijd voor jou en je gezin! Heel veel sterkte met alles? En idd positief zijn kan, buiten de reguliere geneeskunde, zoveel goed doen! Fijn dat jullie er samen zo in staan. Alle geluk voor jullie gezinnetje voor de toekomst ???
  Ow en natuurlijk ?Gefeliciteerd? Met de geboorte van jullie zoon????

 131. Lieve beide wat een heftig begin
  Gelukkig dat de operatie goed gelukt is en hopelijk snel weer thuis
  Sterkte ermee!!!

 132. Wat mooi geschreven, de kwetsbaarheid. En inderdaad geloof ik dat Oscar nu helemaal de juiste ouders heeft gekozen. Dit ventje zal zeker, juist met jullie, een mooie toekomst tegemoet gaan. Geniet van jullie mooie mannetjes en pracht gezin.

 133. Jeetje wat een heftig verhaal maar wat zijn jullie sterk!! Ik volg jullie nu een tijdje en pas Paleo deels toe in mijn eetpatroon maar kies er in ieder geval voor geen bewerkte producten meer te eten. Ook dat staat niet garant voor succe(bewijst dit verhaal maar weer) maar het voelt wel goed! Veel sterkte!!

 134. Natuurlijk gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. En prachtig dat je je verhaal deelt. Het maakt dat we allemaal hobbels hebben. En daar mee om moeten gaan. Van leren en steeds weer de mooie momenten blijven zien ondanks dat het anders loopt dan verwacht. Want dat is vaak zo.
  Sterkte, veel liefde en gelukt. Bedankt voor je openhartigheid……

 135. Wow, wat een mooi bijzonder kindje er bij Mitch…. en mama Nathalia doet het ook zo goed. Jullie zoontjes boffen echt met zulke krachtige ouders. Het gaat allemaal goed komen. Inmiddels weer een paar dagen verder. En heel benieuwd hoe het inmiddels gaat met die kleine Oscar. Maar zoals jezelf ook al zegt, hij heeft jullie uitgekozen om bij geboren te mogen worden om zijn levenslessen te mogen ervaren. Als aanvulling straks op zijn pad verder. Hoe mooi kan het zijn om daar aan deel te mogen nemen.

  Namaste

 136. Lieve Mitchel.
  Ik weet wat het is om je kindje achter te laten in het ziekenhuis. Met beide van mijn 2 kindjes (nu inmiddels zelf vader en moeder) is dit gebeurd. Het waren moeilijke tijden, maar mijn innerlijke kracht, mijn geloof en vooral vertrouwen in de universele (God) kracht werd aangesproken. En het is allemaal goed gekomen. Sterkte ook voor jullie, kracht, liefde. Elly xxx

  • En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon Oscar.
   Zijn naam betekent; speerdrager door de Goden beschermd. Hoe mooi.!

 137. goedemorgen Mitchel,
  Jullie instelling is bewonderingswaardig en in mijn stellige overtuiging
  de enige en goede manier ,ik zeg altijd beweeg mee ,luister naar je hart
  en je instinct, ik heb weliswaar veel minder ernstig maar met zelfde gevolgen meegemaakt ,lang geleden mijn oudste zoon is nu 36 jaar oud.
  Ik was erg jong 18 jaar en kreeg een prachtige zoon Pepijn genaamd .
  volop uit volle overtuiging borstvoeding gevend maar na drie dagen begon de ellende hij spuugde een meter ver alles eruit ,
  Bleek een maagafsluitig, pilarus geheten ,ook geopereerd ,machteloos gevoel als moeder,denkend dat je iets niet goed hebt gedaan .Al snel gelukkig opgeknapt met moeders borstvoeding en liefde.
  nu een prachtige vader van een van mijn kleinzonen.

  Het komt goed ,en een positieve levens instelling met een natuurlijke manier van leven ,eten en vooral bewust zijn van de mooie dingen in het leven ,
  Ik heb inmiddels op 55 jarige leeftijd hartfalen overwonnen 9 jaar geleden en heb inmiddels samen met mijn tweede relatie 6 kinderen 3 adoptie kinderen en 13 kleinkinderen ,Werk fulltime en geniet iedere dag van de mooie dingen in het leven .Alle geluk toegewenst en gezondheid maar dat komt vast goed en bedenk :echte liefde overwint alles .
  Ruth

 138. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige mannetje!
  Heftige tijd zo, heel veel sterkte gewenst, maar vooral ook veel liefde. Hopelijk kan hij snel mee naar huis.

 139. Wat een prachtige zoon! Proficiat! Ontzettend mooi hoe positief jullie blijven: that’s the spirit! Hopelijk mag Oscar snel mee naar huis en kunnen jullie weer verder genieten van jullie mooie gezinnetje!

 140. Heel veel sterkte en vooral heel veel liefde met elkaar.
  Geniet van alle momenten, neem ze op en schrijf vooral prachtig van je af.
  Bedankt dat wij een onderdeel mogen uitmaken van jullie persoonlijke verhaal.
  Ik weet als geen ander hoe jullie je moeten voelen in deze situatie. Voor ons heeft de afloop helaas anders uitgepakt maar voor Oscar is er gelukkig alle hoop en dat is jullie en iedereen gegund. Knuffel

 141. Gefeliciteerd met jullie zoon, broertje en geslaagde operatie!
  Wat een heftig verhaal, maar wat staan jullie er sterk en positief in!
  Veel geluk met z’n viertjes xxxx

 142. Dat is heftig zeg gelukkig gaat het goed en hoop dat het goed blijft gaan. Kinderen zijn je kostbaarste bezit.
  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en heel veel sterkte geluk en gezondheid ?

 143. Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. En heel veel sterkte!!
  Geniet van het kleine mannetje, het is een schitterend ventje en doet het zo te zien al heel goed!

  Heel veel geluk samen!

 144. Lieve Mitch, Natalie, Lucas

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie lieve zoon Oscar.
  Wat een heftige periode voor jullie, maar wat mooi geschreven en wat gaan jullie er met zo’n positiviteit ermee om.
  Heel bewonderingswaardig , maar ook inspirerend !
  De tranen lopen mij over de wangen en leef met jullie mee.
  Ik hoop dat het snel beter gaat met kleine Oscar en dat hij maar snel mee met jullie naar huis mag.
  Veel liefs , Annelies

 145. Wat een schrik! En wat kun je er goed over schrijven, met humor zelfs.
  Heeel goed en fijn om te horen dat de operatie zo goed is gegaan!

  Heel veel sterkte, en geluk!

 146. Beste Mitchel
  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon.
  Ik bewonder jullie positieve instelling. En Mitchel, dat jij zo’n ervaring wilt delen met de reden dat lezers zich bewust worden van al het mooie in de wereld wat hun zo maar komt aanwaaien…respect!

 147. Wat een verhaal , sterkte met jullie zoontje dat hij maar gauw opknapt en veel liefde en geluk met zijn viertjes groetjes Bianca

 148. Hoi Mitch,
  Wat heftig allemaal. Zo te lezen gaat het helemaal goed komen. Ik wens jullie het allerbeste.

  Groet,
  Arno

 149. Goede morgen
  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon/broertje.
  Wat naar dat er gelijk al hobbels in de weg zitten maar wat fijn dat ze glad gemaakt kunnen worden.
  Wens jullie heel veel sterkte enne schrijf vooral lekker door.
  Groetjes Yvonne

 150. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede zoon. Met jullie liefde en instelling gaat het zeker goedkomen. Ik wens jullie heel veel geluk samen en geniet ervan.

 151. Mitchell,

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2 de zoontje!Heel veel sterkte voor jou, je vrouw en je 2 zoontjes gewenst. Pff heftig.

  Toen ons dochtertje geboren werd bleek ze na 1 1/2 dag iets aan het hartje te hebben en op het moment dat ze eigenlijk mee naar huis zou gaan, werd ze ze de neonatologie ingereden. En dan begint de onzekerheid en het afwachten. Uiteindelijk is het, gelukkig, allemaal goed gekomen, maar als je er midden in zit is het heel heftig.

  Nogmaals heel veel sterkte!

  Simone

 152. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Het begin is heftig maar zo te lezen kunnen jullie het aan en krijgt Oscar alle steun en liefde die hij nodig heeft.
  Veel mooie poepluiers en veel geluk en plezier samen

 153. Dat was schrikken! Maar zo fijn, dat het herstelbaar was en weer goed komt. Veel sterkte, liefde en geluk met je mooie gezin.

 154. Lieve mensen, heel veel liefs, sterke! Jullie doen het goed, all will be well!
  Groetjes Tineke Reuser

 155. Is een ontroerend verhaal Mitch, ik wens jullie alvast veel moed toe, alles zal met jullie zorg in orde geraken.
  Stel het goed.
  Daphné

 156. Dank je voor het delen, Mitch. Het ontroert me om te lezen hoe Oscar zich in jullie liefde gedragen mag voelen. Heb het goed samen. <3

 157. Wat een heftig verhaal is me dat zeg!!!! Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe en hoop dat de jongste spruit er goed doorkomt!! Maar dat zal wel goed komen met jullie positieve ingesteldheid!!!!

 158. Heftig verhaal! Maar gelukkig gaat alles goed komen!
  Maar zoals iemand tegen mij zei dat ik mijn eerste kind kreeg: je bent nooit meer onbezorgd gelukkig.
  Maar je haalt zoveel energie uit de energie van je kinderen. Geniet ervan!!!

 159. Beste Mitchel, Nathalia en Lucas,

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar! Een roerige start maar zoals je al zei heeft hij jullie gekozen, ook om te genieten van elkaar later. Gefeliciteerd en succes komende tijd.

  Lieve groet,
  Carolien

 160. Wat een verhaal. Goed om te lezen dat jullie hier positief mee omgaan, dat zal niet altijd makkelijk geweest zijn. Blij om te zien dat het de goede kant op gaat en ik hoop dat jullie snel thuis kunnen zijn als compleet gezin!
  X Ingrid

 161. Och dat lieve mannetje toch , was ontroerd door je verhaal en hoop dat ook Nathalia helemaal goed kan opknappen en tot rust kan komen , ik wens jullie veel kracht en hoop dat hij weer snel helemaal opknapt ( leuke naam trouwens Oscar)

 162. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. En uiteraard de allerbeste wensen voor 2016.
  Ik kan alleen maar zeggen heel veel sterkte voor jullie . Met jullie liefde en kracht komt hij er wel. Geniet ervan.

 163. Eerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje.
  Dit is ontzettend schrikken zeg !
  Maar wat je aangeeft vind ik wel heel mooi en geloof ik ook zeker,
  dat hij jullie heeft uitgekozen, omdat jullie het aan kunnen.
  Dat zijn herstel maar heel voorspoedig mag verlopen en hij snel mee naar huis mag !
  Heel veel geluk met z’n vieren !

 164. Heel erg veel sterkte en een goed herstel gewenst. Wat een stormachtige tijden hebben jullie gekend ik wens jullie als gezin ook veel rust toe als jullie straks weer allemaal thuis zijn. Het is nu overleven geweest pas ook straks goed op elkaar! Heel veel liefs en dank voor het delen! Linda

 165. Ik wil jullie prachtige gezinnetje veel sterkte en liefde toewensen. Ik heb zelf drie zoontjes en je bericht dus met tranen in de ogen gelezen. Maar daarnaast ben ik er van overtuigd dat hij snel weer veter zal zijn. Hopelijk lukt de borstvoeding nadien goed zodat je vrouw verder zorgeloos mag lgenieten van jullie tweede kindje.
  Dikke knuffel
  Wendy

 166. Van harte met jullie tweede mannetje! Vind heel bijzonder dat je dit allemaal deelt op internet. Zet hem in het licht. Om hem heen en door hem heen sturen. Dat geeft hem kracht en heelt.

  Liefs en sterkte

 167. wat ontzettend goed dat je het van je afschrijft en deelt. Bewonderenswaardig hoe je dankbaarheid laat overheersen. Ik wens jullie veel kracht en sterkt en wat een geluk dat de kleine man zo een lieve papa en mama heeft gekozen.

 168. Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Fijn dat het weer goed is gekomen, belangrijk genieten van alles wat jullie hebben, ben zelf 25 jaar kraamverzorgster geweest, en al heel veel mee gemaakt. Maar jullie zoontje is een vechtertje, zo te horen uit het verhaal, gelukkig kan hij nu weer opknappen , en genieten van jullie Oscar en Lukas heel veel geluk samen .

 169. Lieve mensen gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje! Wat fijn dat jullie er zo over denken!
  Dan komt het vast goed!
  Het leven gaat zoals het moet gaan!

  Liefs Angenie

 170. Beste Mitch,

  Allereerst dank voor het delen over jullie leven. Het is nu een achtbaan. Jullie mannen boffen met jullie en jullie met elkaar.
  Wij kennen elkaar niet persoonlijk maar ik volg jouw blogs en mijn stapel boeken over Paleo groeit gestaag.
  Natuurlijk komt het goed met Zoon 2. Dat staat in de sterren geschreven. Wie past op Zoon 1? Ik ga nu kaarsjes branden voor jullie Klavertje4 want alle hens aan dek!

 171. Ik ben er helemaal stil van geworden. Als kloosterzuster heb ik geen eigen kinderen, maar ik leef wel mee met alles wat ouders te dragen hebben. Ik wens jullie sterkte en moed en hoop dat alles goed komt
  Van harte
  Veronica

 172. Dag Mitch,

  Wat een heftig verhaal en wat fijn dat jullie er zo over denken. Heb je al eens gehoord van Quantum Touch? Daarmee kan je via jouw energie Oscar zijn zelfhelend vermogen vergroten. Heel simpel gezegd is het dat je met twee handen of in dit geval met een driepoot van je vingers (hij is nog zo klein) zijn buikje omvat of een hand aan de voor- en achterkant. Dan haal je adem en visualeer je op de inademing dat de adem via je voeten binnenkomt en dan naar je hoofd gaat en tijdens de uitademing visualeer je dat de adem van je hoofd via je schouders naar je handen gaat. Dan gaat jouw energie stromen naar Oscar. Doe dit iedere dag een paar keer. Je zal Oscar ermee helpen! Veel sterkte.

 173. Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje en broertje Oscar. Wat heftig dit verhaal. Hopelijk sterkt jullie zoontje snel aan en kunnen jullie thuis gaan genieten. Voor nu geniet van de kleine dingen.
  Zelfs ben ik ook geboren met een slokdarmatresie. Dus ik weet wat het is.

  Heel veel beterschap gewenst!

 174. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie manneke en ook de allerbeste wensen voor 2016 toegewenst!
  Ik vind het geweldig knap dat jullie zo positief zijn, ga zo door.
  Met veel geluk en liefde voor elkaar komt het goed, dat wens ik jullie dan ook van harte toe! Dikke knuffel voor Lucas en Oscar!

 175. Beste Mitchel en Nathalie,

  Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje Oscar.
  Een geweldig mooi mannetje en op de foto te zien zeer tevreden en gelukkig. Een moeilijke start dat is minder maar alles komt goed.
  Fijn dat jullie dit vertrouwen ook zelf hebben.
  En wat super dat je dit deelt.
  Heel veel liefde en geluk voor jullie.

  Lieve groet,
  Janny

 176. Wat een aangrijpende gebeurtenis. Wat helder verwoord. Wat bijzonder en fijn om daarbij betrokken te mogen worden. En dan die mooie foto’s, Oscar en Nathalie in vol vertrouwen verenigd. Een heerlijk kereltje, wat een verrijking van jullie gezin. Veel sterkte en snel herstel van Oscar. Alle liefs en de allerbeste wensen voor 2016.

  Hartelijke felicitaties en groetjes,

  Marijke

 177. Lieve Mitchel en Nathalia. Goede bewuste fijne mensen zijn jullie! Ik moest huilen om jullie verhaal. Het gaat niet altijd goed nee, hetgeen veel mensen vaak te makkelijk over denken. 3 maal heb ik een jonge moeder of vader dood zien gaan en kleine kinderen achter zien laten. Zwager van 35 in een auto ongeluk, schoonzus van 39 hartstilstand bij bevalling en dochter van een zus liet kind van 2 en 4 achter na sterven aan uitgezaaide borstkanker. De zoon van de doodgereden zwager kreeg onlangs zelf een baby… zonder duimen! (Komt ook zelden voor). Het heeft veel met onze levens gedaan en ik ben het met jullie gedachte eens om bewust te leven en dankbaar en blij te zijn voor gezondheid en het zijn de kleine dingen die het doen!!! Beste Mitchel en Nathalia, ik heb het gevoel dat jullie zoon heel sterk is en een echte ‘vechter’. En jullie zijn er zo goed mee bezig. Oscar heeft beide lieve ouders nog om door gesteund te worden! Ik zal vaak een kaarsje voor jullie branden en positieve gedachten sturen. Neeltje

 178. Wauw! Wat een pittig verhaal! Make each day count! Mijn motto na een heftige periode. (Vader kanker, dochter van 4 met een herseninfarct en een moeder in coma. Allemaal in een half jaar) Ik ben er van overtuigd dat dit soort dingen bij stabiele en sterke mensen langs komt. Aanpakken dit soort dingen, en alles positief blijven bekijken. Jullie zijn daar denk ik een goed voorbeeld van. Heel veel succes en wijsheid (intuïtie) gewenst… en voor Oscar, welkom op de wereld mannetje!!! Lieve groet; Caro.

 179. Allereerst gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Oscar.
  Of je kind nu pas geboren is of al 23 jaar is, als ze wat gaan mankeren wat best wel heftig is dan stast je wereld op zijn kop. Ook wij hebben goede hoop dat het alkemaal goed zal komen, ook wij staan voor haar klaar in deze moeilijke periode en daarom voel ik ook zo met jullie mee. Je moet inderdaad niet alles zomaar voor lief nemen. Toch heeft deze periode ons dichter bij elkaar gebracht. Ik wens jullie en vooral Oscar en ook natuurlijk Lucas niet te vergeten, heel veel sterte toe.
  Liefs Annette

 180. Oh wat fijn dat je het van je afschrijft Mitch! Ik begrijp dat dit goed werkt voor je.
  Ik zal positieve vibes sturen naar jullie en Oscar…
  Sterkte..en zoals jullie ook vertrouwen..alles komt goed!
  Nu even pas op de plaats en blij zijn met het feit dat er veel kennis in huis is in de medische wereld voor deze afwijking. Soms is het nodig, zoals het nu was.
  Door een operatie kun je levens redden..weet ik als geen ander..en verder zo gezond mogelijk leven. Dat laatste hebben we zelf in de hand…en de rest wat buiten onze goede inzet gebeurd, hebben we jammer genoeg geen vat op.
  ❤For Oscar!

 181. Hoi Mitchel en Nathalie,

  Allereerst natuurlijk proficiat met de geboorte van jullie zoon Oscar!
  Wat ene heftig en emotioneel verhaal…Ik heb zeker een traantje moeten laten!
  Voor mij ook een verhaal waarin moed uitspreekt en dat kan ik zelf momenteel wel gebruiken, dus dank daarvoor <3

  Groetjes,

  Es

 182. Wat een prachtige vent die daar huid op huid bij zijn moeder ligt… De beste plek! Wat druppels moedermelk op zijn lipjes en hij voelt dat het helemaal goed gaat komen…. Jullie veel sterkte en denk ook aan jezelf en Lucas.

 183. Jeetje, wat heb je dat mooi opgeschreven! Ik krijg er tranen van in mijn ogen. Hij heeft jullie niet voor niets uitgekozen, maar wat een mazzel heeft hij ook met ouders ( en een broer) die op deze manier in het leven staan. Heel veel sterkte en het komt vast helemaal goed!

 184. Heftig verhaal!!
  Allemaal veel kracht toegewenst.
  Oscar laat nu al zien dat hij sterk is en ik ben er van overtuigd dat het goed komt.
  Kan niet anders met zulke ouders.
  Tijdens de zwangerschap heeft hij alleen maar goede voedingsstoffen gekregen.
  En niet te vergeten goede energie.

 185. Wat een prachtig mannetje! ? Veel gebedjes in vertrouwen voor jullie bijzondere gezin. Onze Lieve Vader heeft plannen vol hoop en toekomst voor jullie kanjers. ?

 186. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. En Lucas met het worden van grote broer.
  Heel heftig wat jullie meemaken.
  Gelukkig is de operatie goed gegaan.
  Konden jullie als ouders geen gebruik maken van verblijven in het geboortecentrum Sophia.
  Je vrouw zit nog in haar kraamtijd.
  Op die manier konden jullie dicht bij Oscar blijven en scheelt dat veel heen en weer reizen, zodat ze meer aan haar rust kan komen.
  Ik wens jullie nog heel veel geluk en vooral veel plezier met jullie gezin.

 187. Mitchel,
  ik wens jou een jou gezin veel warmte toe, veel sterkte en veel genot van elk moment.
  Een warme en hartelijke groet

  Kris

 188. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje, bedankt voor het delen van je verhaal. We hopen dat Oscar snel weer mee naar huis kan. Veel sterkte voor 2016 voor jullie gezinnetje.
  Lieve groetje
  Ina

 189. WOW! Wat een heftig verhaal! Maar ook: wat een prachtig mannetje! Gefeliciteerd! Veel sterkte, geluk, liefde, kracht en gezondheid voor jullie allemaal!

  Groet,
  Kristel

 190. Hartelijk Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Oscar en Lucas met zijn broertje!.
  Mooi dat jullie de positieve vibe vasthouden een voorbeeld voor andere!
  Sterkte met de komende tijd maar je kunt trots zijn op je zoon en jullie zelf.
  Veel moois voor de toekomst
  Een warme groet Marion

 191. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en wat een mooie naam!! Maar Phoe hee, wat een verhaal. Ik had er nog nooit van gehoord. Bedankt voor het delen. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd en zoals je al aangeeft met alle vertrouwen de toekomst in. Veel liefde en geluk, Liefs, Marieke

 192. Alle goeds toegewenst en veel sterkte!!
  En niet te vergeten, van harte gefeliciteerd met de geboorte van deze kleine man!!

 193. Voor mij brengt het verhaal herinneringen terug. Maar het geeft ook direct het gevoel wat jij omschrijft weer, we worden hier sterker van!
  Ik heb destijds ook mijn verhaal gedeeld en mij hielp het ook enorm bij het verwerken van. Dus top wat je hebt gedaan door dit te delen. Je helpt daar jezelf, je gezin en vele andere mensen mee!

  Wat een knapperd die Oscar! Wauw die gaat er wel komen! Zeker met zoveel liefde en vertrouwen om zich heen. En hoe gaat het nu met Lucas? Heeft hij al kunnen genieten van zijn broertje?

  Sterkte met het herstel van Oscar en waanzinnig veel geluk voor jullie allemaal voor de toekomst!

 194. Jee wat een mooi, inspirerend, verdrietig en krachtig verhaal. Jullie verhaal, en wat je schrijft, niet anders dan onze verhalen. Allemaal hebben we te maken met verdriet en tegeslag, en zoals jullie ermee omgaan is bijzonder en fijn dat je dit met ons allemaal kan en wil delen! Ik wens jullie kracht en sterkte voor de komende tijd, en vooral veel liefde voor elkaar <3 en beterschap voor de kleine prins XX

 195. Heel veel sterkte en succes met het herstel van Oscar. Met jullie liefde en positiviteit zal deze kleine kanjer zich snel beter voelen.

 196. Jeetje wat heftig. Maar fijn dat het nu onder controle is. Ik merk aan je verhaal dat je niet ‘christelijk’ bent. Voor ons heeft niet Oscar jullie gekozen, maar God heeft Oscar bij jullie gebracht, omdat Hij al wist dat jullie het zouden kunnen handlen. God zal ook verder voor jullie zorgen, mijns inziens. Ik wens jullie heel veel sterkte! Ontvang kracht voor de kleine en voor jullie samen. Sorry dat ik nu zo christelijk overkom. Ik vind het vreselijk als mensen zo (overdreven) doen. Maar ik vond het in heel jouw verhaal zo frappant, hoe jij weet dat het ergens vandaan komt, maar het anders benoemt. Ik moest dit gewoon schrijven. Net als jij je verhaal moet schrijven. Fijn dat je dat kunt trouwens…. Lieve groet, Carin

 197. Heel veel sterkte met jullie zoon Oscar! Met zoveel liefde en positieve energie om hem heen komt het zéker goed met hem.
  Jullie zijn een mooi en dapper gezin…dank je wel voor het delen van jullie verhaal Mitch!

 198. Hallo Mitch en Nathalie,

  Vreselijk dit soort dingen en bij die kleine wurmen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe en hoop dat alles snel achter de rug is en vergeten kan worden!
  Overigens ook gefeliciteerd. Per slot hebben jullie er een -zo te zien- leuke zoon bij en is hij nu als alles goed gaat weer beter!! Geniet dus ook.
  Hartelijke groet

 199. Beste Mitchel , Nathalia en Lucas,

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje.
  2016 had beter kunnen beginnen , vertrouwen en liefde zijn heel belangrijk blijf daar in geloven.
  bedankt voor het delen van jullie verhaal , veel sterkte de komende tijd en vergeet niet te genieten van alle mooie momenten die er ongetwijfeld ook zijn.

 200. Wat n verhaal en zo lief om het te delen, wat n lief mannetje, sterke en het zal zeker goed komen, liefs Ineke

 201. Vergeet ik helemaal jullie te feliciteren met jullie mooie tweede manneke en jullie heel veel geluk met hem toe te wensen. Carin.

 202. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar.
  Maar wat een heftig verhaal! Gelukkig zijn jullie zijn zulke positieve denkers, dat ’t wel goed moet komen! Hopelijk gaat zijn genezing voorspoedig en kunnen jullie toch nog enigszins genieten van de kraamtijd. Heel veel sterkte en geluk met z’n viertjes!??

 203. Gefeliciteerd alles komt goed. Ik hou er ook van om alles van mij af te schrijven aan mezelf in een dagboek.

 204. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar!
  Slokdarmatresie, een klein foutje in het lichaam met grote gevolgen.
  Gelukkig is het ‘makkelijk’ te verhelpen, en wat fijn dat het via een kijkoperatie kon.
  Zelf ben ik geboren met anusatresie en kijkoperaties waren toen nog niet bekend..
  Ook geopereerd in het Sophia overigens 🙂
  Grote jaap op mijn buik waar ik nu dus nog steeds last van heb (littekenweefsel), dus wat een fijne ontwikkeling voor deze mogelijkheid voor Oscar!
  Goede voeding is echt enórm belangrijk voor mensen met afwijkingen zoals deze.
  Dat Oscar in het “juiste nest” is terecht gekomen gaat het al vanaf het begin een heleboel voordelen voor hem opleveren.
  De beste start die je zo’n klein mannetje kan wensen!
  Geniet lekker van hem!!

 205. Lieve Nathalia, Mitch, Lucas en Oscar,

  Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje Oscar! Oscar welkom op deze bijzondere “bol”!

  Wat een verhaal nou weer jongens, maar het gaat vast helemaal goed komen, dat voel ik gewoon, met zo’n vader en moeder gaat het gewoon allemaal lukken! Wat een prachtige glimlach op de onderste foto…zie je wel, hij weet zelf ook al dat het goedkomt! 😉

  Wat een mooi verhaal heb je geschreven Mitch, dank je wel voor het delen! Ook ik had nog nooit van deze afwijking gehoord. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.

  Bearhug voor jullie allemaal,

  Liefs Christa 😉

 206. „De poep-emoji is een leuk voorbeeld van het verschil in interpretatie,” zegt Lilian Stolk. Ze doet onderzoek naar de culturele betekenis van emoji. Het hoopje poep is in Japan een gelukssymbool, legt ze uit. „Dit komt doordat het Japanse woord voor poep met dezelfde klank begint als het woord voor geluk.” Apple heeft de Japanse connotatie meegenomen in het ontwerp, met een vrolijk gezichtje. „Google, daarentegen, heeft gedacht: we doen iets met poep.”

  Uit de NRC. Dat zegt toch genoeg, vind je niet?

 207. Heel veel sterkte met het herstel van jullie zoon!
  Jullie kunnen dit aan samen.
  Blijf je berichten afwachten hoe het verder gaat!
  Groetjes Jolanda Roes

 208. Heel veel liefde licht en kracht voor jullie allemaal. Het gaat helemaal goed komen met jullie prachtige Oscar. Ik hoop datj ullie heel snel met elkaar kunnen cocoonen en tot rust komen.
  Namasté Esmeralda

 209. Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Ik lees net je bericht en schrik ervan, maar ben ook opgelucht dat de operatie goed is gelukt.

  Ik hoop dat hij snel herstelt en lekker naar huis kan gaan zodat jullie met z’n viertjes kunnen genieten van elkaar!

 210. Lieve sterke familie, wat een indrukwekkend verhaal en wat fijn dat jullie kleine mannetje het inmiddels de operatie goed heeft doorstaan! Gefeliciteerd met zijn geboorte en zijn welkom in jullie warme gezin! Ik denk aan jullie en hoop dat je ons op de hoogte houdt van Oscar zijn ontwikkeling! Tegen moeders borst is de best place to be. Je hebt gelijk; laten we ogenschijnlijk “kleine” dingen, momenten eens wat bewuster zien en koesteren. Liefs!

 211. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Wat mooi dat jullie zo positief in het leven staan en natuurlijk mooi dat het inmiddels weer beter met jullie zoon gaat. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte, een spoedig en volledig herstel voor jullie zoon en veel liefde toe. Geniet van alle mooie momenten in deze stressvolle tijd.

 212. Wat goed dat jullie er zo positief in staan. En jullie zijn in goede handen in het Sophia Kinderziekenhuis.
  Het is een achtbaan van emoties waar jullie in zitten. We mogen zo blij zijn dat we in Nederland goede zorg hebben.
  Er ontbreekt zo een essentieel stuk van een orgaan, van jullie mooie zoon, en dat kan zo “makkelijk” worden opgelost.
  Ik werk zelf in een kinderziekenhuis en ken de onzekerheden en verdriet van ouders. Ik wens jullie heel veel sterkte! Het gaat zeker goed komen, met rust, regelmaat en reinheid. Ook goed toe te passen op ouders ???

  Lieve groet,
  Razia Hagui

 213. Allereerst gefeliciteerd met de geboorte van Oscar

  Zo dat is een pittig mooi verhaal snap dat je leven op zijn kop staat
  geniet van elkaar en we zullen duimen voor jullie alle 4

 214. Heel veel beterschap voor jullie zoon en jullie gezin gewenst! Wij zijn als gezin in gedachten bij jullie. Heel veel liefs uit Meppel! <3

 215. Wat een aandoenlijk verhaal, vol emotie, ik kreeg er kippenvel van. Gefeliciteerd met jullie mooie ventje, en wat fijn dat hij het zo goed doet. Sterkte met alles.

 216. Heel veel sterkte en succes, en idd een gezond lichaam is een wonder en niet vanzelfsprekend! Heel veel beterschap, liefde en geluk samen! ❤️❤️?? dat er maar veel engeltjes bij jullie zijn???

 217. lieve mensen, ja dat was dan wel even schrikken. Gelukkig gaat het nu beter en kan het herstel beginnen. Heel veel sterkte voor jullie en voor je kleine zoon.

 218. Ik wens jullie kleine Oscar heel veel sterkte en een vlug herstel van de goed gelukte operatie.
  Ik wens dat hij heel snel met jullie mee naar huis mag.
  Hartelijke groeten,
  Anita

 219. Gefeliciteerd met Oscar, dat hij weer maar snel bij jullie thuis mag zijn, het gaat zeker goed komen, en dan kunnen jullie daar nog meer van genieten!
  groetjes joke

 220. Ten eerste van harte gefeliciteerd met jullie prachtige 2de zoon!
  Ten tweede wil ik jullie veel sterkte en succes wensen voor dit mooie mannetje!

  liefs Anne-Marie

 221. Gefeliciteerd met jullie mooie zoon.
  Ik hoop dat jullie snel met zijn vieren thuis kunnen genieten van al het moois wat jullie te wachten staat. Sterkte voor nu en dat die kleine man maar snel mag opknappen.
  Vrolijke groetjes Monique ? ?

 222. Gefeliciteerd met jullie zoon Oscar maar wat een verhaal, dank dat je dit delen wilt met ons. Het komt met Oscar wel goed, hij is in een heel warm gezin geboren en dat zal zijn genezing zeker bespoedigen. Heel veel sterkte de komende tijd.

 223. Proficiat met de geboorte van jullie zoon Oscar. Blijf positief , ook achter die donker wolk zal de zon weer schijnen , geef het zijn tijd en jullie worden een gelukkig gezond gezinnetje. veel liefs Connie

 224. Allereerst gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en verder heel veel sterkte voor de hele family.
  Liefs Jolanda

 225. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede zoon Oscar. En wat mag dat manneke van geluk spreken dat hij in zo’n liefdevol en positief ingesteld gezin geboren is. Dat kan alleen maar beter worden! Geniet van dit kleine geluk, voorzichtige knuffel, Zita

 226. Hallo Mitchel en Natalie en Lucas ,gefeliciteerd met jullie prachtige baby dat komt helemaal goed zo te zien en zo’n lieve ouders en broertje.Maar zo zie je maar dat er bij iedereen in zijn leven van alles kan gebeuren en daar door wordt je ook weer sterker van.Hoop dat Oscar snel thuis is en jullie van hem kunnen genieten.liefs en sterkte Marion Tinga.??

 227. Tjeetje heel heftig allemaal. Maar met zo’n positieve ouders moet t zeer zeker lukken. Heel veel sterkte en veel liefde toegewenst gr petra

 228. Lieve Oscar,
  gefeliciteerd dat je bij deze fijne mensen geboren bent.
  Zij zullen je zeker omringen met heel veel liefde aandacht en goede zorgen.
  Geniet van elkaar!
  liefs Githa

 229. Gefeliciteerd met jullie zoon; wat een schatje. Jammer dat hij zo’n start moet maken. Hij zal snel helemaal genezen en kunnen jullie genieten van elkaar.
  Heel veel sterkte!
  lieve groet Sylvia

 230. Lieve allemaal,
  Van harte gefeliciteerd met deze prachtige en bijzondere uitbreiding van jullie mooie gezin. Het is een enorm indrukwekkend verhaal wat ik met een brok in mijn keel heb zitten lezen. Dank je wel dat je dit wilt delen. Ik wens jullie met elkaar een goed herstelproces toe, maar met zoveel liefde gaat helemaal goedkomen met jullie prachtige sterke Oscar. Veel liefde en geluk gewenst.
  Liefs, Mireille

 231. Wat een prachtig mannetje! Hij is zichtbaar blij dat hij weer heerlijk bij zijn mama mag liggen. Gefeliciteerd en geniet! Hier ook een moeilijke start met dochterlief gehad in zkh, dus weet een beetje wat jullie doormaken. Daarom wil ik jullie ook graag op het hart drukken: zorg niet alleen goed voor de kids, maar vergeet ook zeker jezelf niet! Erg belangrijk voor de thuiskomst om zelf ook een beetje uitgerust te zijn. Maar gezien jullie eerste ervaring weten jullie dat vast zelf ook wel. Veel geluk met jullie mooie gezinnetje

 232. Allereerst gefeliciteerd met jullie wonder! En broertje!! Wat een heftige start. En dan al zoveel mee moeten maken. Veel sterkte! Ik heb geleerd van mijn eigen ervaring ( overleven van een vruchtwaterembolie) dat je er een ervaring rijker bent en later pas inzichten krijgt. Ik wens jullie veel energie, gezondheid en geluk toe! Maar vooral nu genieten …… En straks van de momenten dat het geluks gevoel je overvalt als je naar je kinderen straks kijkt en aan het genieten bent, en je beseft dat je rijk bent met jullie mannetjes. Die paar magische seconden zullen jij en nathalie vaker beleven doordat jullie dit meemaakte! Veel sterrenmomentjes..en rust voor belangrijk energieherstel.?? dit maakt je gezin hechter. Hou jullie haaks,

 233. Hoi Mitch en Natalia, gefeliciteerd met jullie mooie sterke zoon. Fijn dat je dit verhaal met ons deelt, het geeft inderdaad weer een frisse kijk op alles wat goed gaat. Mooi ook je visie op het geheel, ontroerend en eerlijk. Het allerbeste gewenst voor jullie vieren.
  Mayra

 234. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje
  Ze blijven je verrassen die kinderen, altijd wat te doen, geen saai moment meer voor de rest van jullie prachtige leventje haha
  Heel vervelend dat jullie kleine spruit dit allemaal moest meemaken, maar het komt goed, hij is in goede handen, ben heel trots en blij voor hem dat hij in het Sofia kinderziekenhuis geholpen word, zij zijn zooooo goed!
  Heel veel liefde voor jullie gezin en sterkte verder!

 235. Dag Mitch en Natalia,

  gefeliciteerd met jullie kleine wonder. Net een paar dagen oud en al zo een dapper manneke!
  Met grote bewondering lees ik hoe enorm positief jullie in het leven staan! Een groot voorbeeld voor een hoop mensen, ook voor mij! Ik neem dit stukje positiviteit mee, ga straks lekker mindfull mijn kinderen knuffelen! Dankjewel dat je dit hebt willen delen!
  Nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar.
  Groetjes Adrienne
  PS Poepluiers vond ik nooit erg! Ik zei altijd dat die van mijn jongste dochter naar versgebakken brood roken!

 236. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon Oscar! Zo te horen herstelt hij zich goed van de operatie. Heel veel lichaamscontact(huid op huid) doet wonderen. Dus lekker veel knuffelen met de kleine Oscar! Sterkte!

  Lieve groet Hilly

 237. Pfoeh, wat heftig om mee te maken met jullie pasgeboren zoontje en wat ongelooflijk knap hoe sterk jullie hiermee omgaan! Natuurlijk mag je deze verhalen delen. Het is juist goed om dit van je af te schrijven en zoals je zelf al schrijft, wellicht hebben anderen hier ook steun aan! Ik wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd. Ik weet zeker dat het goed gaat komen met jullie gezinnetje!

 238. Hartelijk geluk gewenst met de geboorte van jullie zoon Oscar! Zoals je het beschrijft laat hij zien dat hij er snel bovenop zal komen. Het is een heftig begin van de kraamperiode maar jullie gaan er zeker spiritueel gezien op een bijzondere wijze mee om, zodat je het een plek kunt geven in het geheel 🙂

 239. Wat een volmaakt tevreden mannetje 🙂

  Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van Oscar en ook met het liefdevol en wijs aangaan van deze uitdaging.

 240. Lieve Mitch en Nathalie gefeliciteerd met de geboorte van Oscar.
  Heel veel sterkte voor hem en jullie. Geniet van elkaar. Lieve groeten Esther

 241. Gefeliciteerd met jullie sterke mannetje! Heel heftig, dat weet ik omdat ik het heb meegemaakt. Acht maanden geleden zat ik met man en pasgeboren dochter in het Sophia. Ook mijn dochter werd 2 dagen na de geboorte geopereerd. Wel met een snee in haar buikje. Wij hebben een maand ver van huis doorgebracht. Vanaf het moment dat ik weeën kreeg ben ik niet meer thuisgeweest.
  Schrijven werkt helend. Maar niet alleen omdat je zo je emoties vrij laat of anderen kan helpen. Je krijgt waarschijnlijk ongevraagd veel ervaringen van andere ouders. Mijn dochter is mijn eerste kindje. Knuffelen en huid op huid contact is zo belangrijk. De hechting is verstoord… Dat weet ik uit ervaring. In het Sophia vertelde ze ons dat de klap nog ging komen. En daar hadden ze gelijk in. Weet dus dat wanneer je thuis bent en eindelijk kunt genieten, de verwerking pas gaat beginnen. Na acht maanden zit ik daar nog midden in. Maar gelukkig doet mijn dochter het fantastisch. Net als ons meisje, is Oscar een strijdertje. En in het Sophia is hij op de beste plek. Veel kracht voor de komende tijd. Helemaal voor Nathalie, een zwaardere kraamtijd is er niet… Veel geluk met de kleine man!

 242. Jongens wat een rollercoaster. Wat knap jullie positieve houding. Dat helpt Oscar zeker. Gefeliciteerd en geniet van de kleine man.

 243. Lieve Mitchel en Nathalia, wat zijn jullie lieve ouders, veel sterkte met het doormaken van deze moeilijke tijd en heel veel plezier voor de toekomst met twee van die mooie kindjes.

 244. Gefeliciteerd met jullie zoon broertje.
  En we hopen op een spoedig herstel.
  Maar zo aan de fotoos te zien gaat dat helemaal goed komen.
  Veel liefs Thomas en Lenie Voormeulen.

 245. Ik wordt enorm geraakt door jullie optimisme. Jullie staan zo goed en positief in het leven. Oscar had geen betere ouders kunnen treffen dan jullie. Ik hoop dat hij snel opknapt en verder een normaal leven kan leiden. Ik neem jullie mee in mijn gebed.
  Liefs Cindy

 246. Heel veel sterkte met jullie lieve kleine mannetje, wat een heftige start in z’n nieuwe leventje .probeer ondanks alles ook te genieten met en van elkaar. Even t werk op nr 2 nu. Niets is zo belangrijk dan je gezin .

 247. Oh wat schrikken lieve Mitch en Nathalia!
  Veel sterkte gewenst en vooral veel geniet momenten met z’n viertjes is volle gezondheid. Wat gaan jullie hier mooi mee om….. <3

 248. Heftig hoor. Ik wens jullie een warm hart toe, beterschap, veel liefde en geluk!

  Groetjes Alexandra

 249. Hey Mitch & Nathalia
  Wat een heftig begin van t jaar.
  Maar alles gaat gied komen met de kleine met zulke lieve zorgzame ouders.
  Heel veel sterkte.
  Dikke knuffel
  Liefs Monique

 250. Ha Mitchell, Nathalie en Lucas,

  Allereerst gefeliciteerd met de geboorte van Oscar!! Jemig, jullie worden wel op de proef gesteld. Jullie zullen hier met z’n allen sterker uitkomen en ik hoop dat Oscar snel herstelt en heel gauw met jullie mee naar huis mag. Ik wens jullie veel kracht en liefde toe, het komt goed met de kleine man, jij en Nathalie staan er zo positief in!!

  Warme groet, Jacqueline

  • Lief gezinnetje,

   Van harte met de komst van jullie zoon/broertje.
   Wat een heftige situatie met zo’n klein mannetje.
   Mitchell mooi verwoord je hele verhaal en dat je dit met ons wilt delen. Respect.
   Wij hebben 7mnd geleden onze 2e dochter in onze armen mogen sluiten. Zo’n klein teer afhankelijk mensje gun je niet zoveel ellende.
   Jullie komen hier te boven, blijf positief en ben er voor hem, dan voelt hij jullie liefde en warmte en vecht hij des te harder, zodat hij snel mee naar huis mag om aan een heel mooi warm liefdevol leven te beginnen met jullie.
   Veel sterkte!

 251. Proficiat met jullie zoon/broer. Heel veel succes.
  Heftig verhaal, maar gelukkig dat jullie er zo mee om kunnen gaan.

 252. Dat is wel even schrikken, gelukkig is het rap ontdekt en is het herstel volop bezig. Een positieve instelling helpt veel , samen redden jullie het wel. Het gaat jullie goed met je 2 zonen

 253. lieverds van harte gefeliciteerd met jullie mooie zoon Oscar en ja hij heeft zijn plekje veroverd in de wereld en zal onder jullie vleugels uitgroeien tot een heerlijk mens. geniet van hem, van elkaar en heel veel geluk met zijn viertjes, lfs Colette xxx

 254. Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje.
  Hoop dat alles goed komt, en wens jullie heel veel goeds en gezondheid toe in jullie verdere leven.

  Groet Corry

 255. Met tranen in mijn ogen las ik je verhaal…..van ontroering om jullie kindje maar ook hoe jullie er mee omgaan en dat het weer goed gaat komen…

  Geniet van de poepluiers inderdaad, wat geweldig dat die er gewoon zullen komen……En verder, wat jullie allang doen hoor, geniet van wet je gegeven is……

  Veel liefs !!

 256. Heel veel kracht, fijn voor dit mooie kindje dat hij in een warn liefdevol nest gekomen is !! Wat een pracht baby! Het komt goed dat zeker !! Liefs Nancy

 257. Allereerst proficiat met jullie mooie baby! Spijtig dat oscar al dadelijk moest geopereerd worden maar ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed komt. Ik duim er alvast voor ???. En voor jullie veel sterkte!

 258. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje.
  Bij deze wens ik jullie ook veel sterkte toe, blijf positief denken.

 259. Beste Mitchel,Nathalia,Lucas

  Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje Oskar.Een knul om trots op te zijn!
  Ik lees dat de start best spannend is geweest!Maar het gaat goed komen hoor!
  Ik ben er van overtuigt dat hij weer snel naar huis komt,en jullie als gezin
  weer volop met volle teugen van jullie poepmonster? kunnen gaan genieten.
  Ik wens jullie een gezond en liefdevol 2016 ( weet zeker dat dit gaat lukken?)

  Lieve groet Gerrie

 260. gefeliciteerd,
  met jullie kleine oscar!
  Ik zie dat jullie alles in zo natuurlijk en goed mogelijk willen doen zelf heb ik als kleintje ook een maand in het ziekenhuis door gebracht en daar op latere leeftijd behoorlijke schade van ondervonden ik kan jullie niet iets tastbaars geven maar zou jullie graag het isbn nummer van het boek van Gaby stroecken willen geven ISBN 902692498-4 of 9789026924989
  Ik ben er van overtuig dat als mijn ouder toen de kennis hadden gehad wat er in dit boek stond ik er nu een stuk beter aan toe was.
  Heel veel liefde geluk en kracht.
  groetjes Mariska Bergman

 261. Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon
  Jammer dat de kraam tijd niet gaat zoals het zou moeten maar je komt er heel sterk uit ,weet ik uit eigen ervaring.
  Heel veel sterkte ,het komt alle maal goed.
  g
  Groeten en Liefs

 262. Heel veel sterkte met het kleine kereltje en hoop dat hij gauw weer naar huis mag.
  Geniet er van en als nog gefeliciteerd met dit sterke wondertje.
  Lieve groet Ina?

 263. heel veel sterkte en dat alles goed in orde komt zodat jullie onbezorgd kunnen gaan genieten x

 264. Vanuit Dirksland wens ik jullie heel veel sterkte. Je hebt het allemaal ontroerend beschreven…… Het komt goed, vast………. Geniet van elkaar!

 265. Ten eerste super gefeliciteerd met de geboren van dat kleine dappere mannetje. Goed van jullie, hoe jullie ermee omgaan. Mijn 2 dames hebben ook een hele slechte start gehad, met 28 wk geboren. Als ik beide meiden nu zie …. ben ik trots op wie zij geworden zijn.
  Wens jullie allen heeeeel veel sterkte. En hopen dat de kleine man gauw naar huis toe mag.

 266. Hallo Mitch en Nathalie,
  Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Wel heftig wat zo’n klein mannetje al moet ondergaan als hij net op aarde is. Maar fantastisch hoe jullie er mee om gaan. Het komt ook zeker helemaal goed met jullie als ouders! Geniet lekker met vieren van deze speciale tijd!
  In liefde en licht: Rachel

 267. Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje jullie prachtig wonder! jeetje zeg wat een heftige start.maar het komt goed liefs

 268. allereerst natuurlijk van harte met dit mooie mannetje
  we bidden voor hem en jullie
  dat maar snel herstel mag komen voor zijn lijfje en jullie hoofdjes:)
  want de impact is enorm als er wat is met het liefste wat je hebt!!

  veel sterkte en ondanks wel genieten hoor

 269. God zorgt voor jullie en laat alles meewerken ten goede, hoe heftig het ook kan zijn. Vertrouwen, liefde, rust en kracht voor jullie in deze periode!
  Geniet ondanks alles van jullie mooie gezinsuitbreiding.

 270. Door jullie optimisme en liefde gaat alles zeker goed komen met de kleine. En door de positieve instelling ( die jij zeker hebt ook naar ons toe) komt alles goed. Heel veel liefs van Paul en mijzelf ( Hans) voor jullie viertjes.

 271. Lieve ouders van Lucas en Oscar, allereerst gefeliciteerd met Oscar. Als verpleegkundige weet ik welke weg jullie kunnen lopen. Als nlpmaster zie ik hoe fantastisch jullie hier mee omgaan. Het deken, het verdriet dat er mag zijn, en ook de positiviteit die jullie inzetten in gedachten, visualisaties.
  Ik wens jullie geel veel sterkte, een vlug herstel en dan met jullie gezinnetje genieten van elkaar.

 272. Hi Mitch en Nathalia,
  Allereerst gefeliciteerd met jullie kleine vent.
  En Oscar…gefeliciteerd dat je deze ouders hebt getroffen.

  All the best
  Marlou

 273. Gefeliciteerd met jullie prachtige Oscar!!!!!
  Ik duim voor jullie, komt allemaal goed!!!!!
  Veel liefs,

  Gabi

 274. Hoi mitchel en Nathalie en natuurlijk Lucas

  Heel veel sterkte om dit allemaal te verwerken.
  Hopelijk mag hij snel naar huis.
  Hij heeft wel de goede ouders uitgekozen, die hem de goede weg laten gaan.
  groeten liesbeth

 275. Proficiat met de geboorte van jullie tweede zoon, en heel veel toi toi gewenst met het herstel…knuffelen is het mooiste wat er is dus dat zal hem ook goed doen.

 276. Wat hebben Lucas & Oscar goed gekozen! Zo mooi hoe jullie in het leven staan en situaties het hoofd bieden. Geniet nu naar lekker van de rust na de achtbaan, liefs! Madeleen

 277. Lieve mensen,

  Soms is het leven hard en hobbelig maar dat is niet voor niks…….het kan nu alleen maar berg opwaarts gaan. Geniet lekker!

 278. Hartverwarmend zoals je dit van je af schrijft. Ik wens jullie veel sterkte met Oscar, met de liefde tussen jullie allen zit het wel goed. Ik kreeg er ook tranen van in mijn ogen,

 279. Dag lieverds,

  Prachtig zoals je alles opschrijft Mitch en daaruit valt ook te concluderen: Jullie kunnen dit echt aan!
  Jullie bewustzijn is zo hoog en jullie vertrouwen zo groot, heel bijzonder.
  Ik heb een praktijk voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en moet vaak mensen dit bewustzijn en vertrouwen leren.
  Daarom zo mooi om te lezen dat jullie er al op kunnen bouwen!
  Heel veel liefde, geluk en gezondheid gewenst en weet, dat mijn liefste gedachten bij jullie zijn!

  Zonnige hartegroet
  Gea van Doorn

 280. Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje Oscar
  Ik wens jullie heel veel sterkte, kracht en wijsheid. liefs Anja

 281. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar.
  Dat is even schrikken.
  Gelukkig komt alles weer goed.
  Heel veel beterschap gewenst voor jullie kleine mannetje en voor jullie beide heel veel sterkte en natuurlijk ook voor Lucas.

 282. Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon . En hoop dat hij gouw opknapt en lekker weer met jullie mee naar huis kan .
  En Nathalie jij rustig aan alles komt goed.

  Liefs Gonda

 283. heel veel sterkte, wat knap dat jullie niet vergeten om ook te genieten van jullie zoontjes en van de dingen die wel lukken.
  liefs sylvia

 284. Ik brand nog even een kaarsje voor jullie! Hoewel het ergste hopelijk voorbij is blijft het heftig en moeten jullie er inderdaad over blijven praten, dat helpt 😉
  Op de foto’s ziet ie er erg tevreden uit iig en hij heeft inderdaad een goede keuze gemaakt om bij jullie te komen! <3

 285. Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje heel veel sterkte, het komt allemaal goed weet ik zeker.

  Groetjes Carol

 286. Bijzonder Mitchel en Nathalia om dit te delen,het is ook fijn om dat te doen en te ervaren dat het je goed doen. Fijn dat het goed gaat met jullie zoon en wens je gezegende jaren met elkaar.
  Hoop ook hier mee dat mensen makkelijker zorgen delen en blijdschap,zo kunnen we elkaar bemoedigen. Heb zelf veel mee gemaakt en was toch wel zoeken naar balans.
  Sterkte en lieve groet Willy

 287. amaai…. goed dat ze het snel gezien hebben en ze er snel wat aan konden doen…. gefeliciteerd en dat hij maar goed aansterkt…. en een grote eter wordt….

 288. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine prins! Wat een heftige start voor hem, maar ook voor jullie en zn broertje. Wat fijn om te lezen dat de operatie goed geslaagd is en dat hij weer aan het opknappen is. Hopelijk mag hij gauw naar huis en kunnen jullie met zn 4tjes genieten en bijkomen van alles. Dikke kussss, Marielle

 289. Hey Mitchell en Nathalia,

  Heftig om te lezen.
  We hopen dat alles goed komt en dat jullie volop mogen genieten als trotse ouders van twee mooie mannekes.
  Nu eerst aansterken (allemaal).
  Heel veel sterkte en liefde voor jullie gezinnetje. Maar dat komt wel goed als we jullie verhaal zo lezen.

  Wij als ouders van twee fantastische meiden die ook de nodige medische trajecten (hebben) doorstaan realiseren ons elke dag dat gezondheid niet vanzelfsprekend is.

  Geniet met elkaar! Dat is het allerbelangrijkst!

  Vriendelijke groet,

  Hilco en Irma

 290. Oscar, dat is een krachtige naam voor een sterke jongen.
  Oscar heeft al laten zien dat hij vol wilskracht is…………
  Wens jullie liefde en sterkte.

 291. Wat een zorg voor jullie, ik wens jullie veel kracht toe. Ondanks een andere start, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede kindje.
  Hartelijke groet,
  Elly Coljé

 292. Ten eerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon en broertje! Wat een heftige start van zo’n klein mensenleventje. Wij willen jullie alle vier heel veel sterkte en kracht wensen in deze tijd. Hopelijk mogen jullie snel naar huis en kan het genieten gaan beginnen! Liefs Janna.

 293. Hallo allemaal, gefeliciteerd met jullie prachtige zoon, een plaatje om te zien. Niks in het leven is vanzelfsprekend, dat blijkt nu weer. Jullie zijn positief gestemd en fantastische ouders, wat kan een kindje zich nog meer wensen! Veel sterkte. Hopelijk kan hij gauw naar huis toe.
  Lieve groetjes Willemien

 294. Sterkte jullie,met dat prachtige kereltje.
  Hopelijk mag hij snel met jullie weer mee naar huis.
  Enne het sofia is een geweldig ziekenhuis.
  Dus jullie kleine man is in goede handen.
  Al gaat er niets boven thuis.
  Liefs wil.

 295. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Oscar. Ik ben ervan overtuigd dat Oscar zijn ouders heeft uitgezocht. Jullie zijn voor jullie beide kinderen de beste ouders die zij zich maar kunnen wensen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en hopelijk dat Oscar snel weer naar huis mag zodat Lucas ook van zijn broertje kan genieten.

 296. Lieve Mitchel en Nathalia,
  Gefeliciteerd en een goed herstel voor dat mooie mannetje. Wat mag die Oscar van geluk spreken dat hij bij jullie in zo’n intens 🙂 nestje terecht is gekomen. Zelf als ouder kan ik wel zeggen dat jullie Lucas het mooiste cadeau van zijn leven hebben gegeven, namelijk een broertje. Ohhh een echte familie zijn jullie nu met twee kids…
  Thx voor het delen van jullie pieken en dalen. XXxx Suzanne van der Weij

 297. Lieve ouders van Oscar en Lucas,
  Heel veel sterkte komende tijd waar het nadruk op herstel zal liggen. Geduld speelt een belangrijke rol. Maar met ouders zoals jullie kan Oscar dit zeker op rekenen.
  Ik heb op de NICU gewerkt en daar zorgde ik ook veel voor kinderen met oesophagus atresie. Als ik jullie verhaal leest, is Oscar best snel hersteld van zijn operatie.
  Heel veel beterschap en knuffels voor Oscar en natuurlijk ook knuffel voor zijn grote broer.

 298. allereerst gefeliciteerd met jullie zoon! Wat vervelend van zn darm. maar gelukkig is de operatie goed gegaan en hopelijk knapt hij er gauw van op! fijn dat hij alweer graag drinkt een goed teken! veel plezier en geluk met jullie viertjes en dat hij maar een grote jongen /broer mag worden! gr telisha

 299. Ik ken Mitchel pas net via Jesse van der Velde en weet/wist niks van jullie persoonlijk. Maar di raakt me zeer. Ik zie en voel dat Oscar op een prima plekje is terecht gekomen en wens jullie heel veel geluk voor de toekomst.

 300. Heel veel sterkte samen, is een moeilijke tijd voor jullie maar zoals je er over schrijft in alle liefde komt alles vast goed ! Gefeliciteerd met jullie zoon.

 301. Hallo Mitch, Nathalie en 2 kleine pagadders,

  Allereerst een dikke proficiat met de geboorte van jullie 2de zoontje. Ik ben ervan overtuigd dat alles goed komt met zulke lieve en toegewijde ouders. Probeer er zo veel mogelijk van te genieten met jullie viertjes! Mooie foto’s van een fiere mama.

  Lieve groetjes,

  Diane

 302. Hi Mitchel en Nathalia, wat naar om te horen van jullie kleine man, maar fantastisch dat alles goed gegaan is met de operaties dat hij nu aan kan sterken en op kan groeien in zo’n heerlijk gezin, waar liefde de boventoon voert. Geniet met elkaar!

  Groetjes, Sharon

 303. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Wat heftig wat hij nu al door moet maken. Maar blijf geloven in zijn genezing dan komt het allemaal goed, maar dat lukt jullie zeker wel. Heel veel sterkte en een dikke knuffel voor jullie allemaal
  Liefs Franka

 304. Allereerst van Harte Gefeliciteerd met weer een mooi wezentje dat het levenslicht aanschouwd
  En inderdaad geloof ook ik dat hij bij jullie is omdat hij op jullie als zijn ouders vertrouwd
  Wat fijn om zo je verhaal te delen
  En daarmee de steun te voelen van velen
  Ik wens jullie veel liefde, warmte en licht
  Met goede gezondheid in het vooruitzicht

  Lieve groet Djess

 305. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!
  Wonderen bestaan dat blijkt ; ))
  Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder….
  Lieve Groeten Nancy

 306. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Oscar.
  Het was wel even schrikken, maar ik denk dat het allemaal wel goed komt met het kleine mannetje.
  Heel veel sterkte en we horen wel hoe het met hem en jullie verder gaat.

 307. Van harte gefeliciteerd met Oscar! en de reden dat jullie dit overkomt is dat dit jullie als koppel nog dichter bij elkaar brengt en je weer beseft wat een wonder het toch is als een kindje gezond en wel ter wereld komt. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte, liefde, geluk en héél veel poepbroeken toe 🙂
  Liefs, Michelle

 308. Beste Nathalia en Mitchell

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Een prachtig mensje. Daarnaast en ook: veel sterkte met deze nieuwe uitdaging. Het is prachtig te lezen hoe jullie een goede uitkomst en spoedige genezing visualiseren. Daarmee creëer je letterlijk ruimte voor een gunstig verloop en zijn jullie tegelijk een enorme inspiratie voor de wereld, waarmee je dit nieuws deelt. Alle goeds, alle sterkte, alle geluk,

  Maria Lepomme

 309. Hoi trotse ouders ,
  Van harte gefeliciteerd met jullie 2 zoon Oscar .

  Een papa en mama die zo positief in het leven staan,daar moet het wel bij goed komen .
  Een liefdevol leven Oscar !

 310. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtig zoon Oscar. Wat een schrik! Ontzettend heftig om te lezen wat jullie dapper en krachtig mannetje al heeft (moeten) doorstaan. Wat fijn en veilig (beschermend) voor hem dat jullie er voor hem zijn met onvoorwaardelijke liefde, troost en warmte. Veel sterkte, geluk, voorspoed en onwijs veel genieten van jullie lieve zoon. Liefs Kim

 311. Ten eerste gefeliciteerd met jullie zoontje. Het is een minder leuk bericht idd dat je kindje dan toch nog naar het ziekenhuis moet, en geopereerd moet worden, maar toch ook weer fijn dat het kan toch, dat ze er voor kunnen zorgen dat jullie mooie sterke zoon bij jullie op kan groeien.

  Beterschap, en idd geniet van de mooie momenten. En dat Oscar spoedig naar huis mag zodat je lekker van elkaar kan gaan genieten vanaf die rose wolk.

  Wel mooi dat jij het schrijft, en dat dit jou kracht geeft. Ga er zeker mee door.

 312. Jeetje zeg dat was ff schrikken, ik hoop dat hij gauw naar huis mag en gezond mag worden.Leuk ventje lijkt wel een beetje op jouw mitch haha.Heel veel geluk en gezondheid voor alle jullie allemaal

  Dikke knuffel van deze kant Cora v.d ende

 313. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2e zoon. Even een vervelende start maar waarschijnlijk een hele sterke band voor de toekomst. Geniet van jullie prachtige ventje.

 314. Proficiat met de geboorte van jullie mooie “menneke”. Oscar is een echte winnaar als hij dit al zo goed doorstaan heeft.
  Veel geluk met z’n viertjes.

 315. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede zoontje. Wat erg dat deze gebeurtenis zoveel spanning brengt tijdens het mooie begin van een nieuwe wereldburger. Maar ook weer wat fijn dat hij zo goed hersteld en de juiste hulp gekregen heeft. Zo zie je dat er ook weer mooie dingen komen tegenover de tegenslag. En wat het belangrijkste is, is dat hij leeft en elke dag sterker kan worden. Dat is zo een mooi gegeven. Ik heb ook het verhaal van jullie eerste kindje gelezen. Ook zo heftig maar zo mooi hoe het kleine lichaampje zich hersteld. En zoals je zelf ook al aangeeft, dit soort gebeurtenissen brengt je dichter bij elkaar en doet je weer met beide benen op de grond zetten. Dat zelfs poepluiers hun geluk brengen. En dat is de basis van het leven. Genieten van de kleine dingen die er bij horen en vaak als vanzelf sprekend genomen worden. Maar het moet toch allemaal kunnen functioneren wil het normaal zijn. Het is heel mooi hoe jullie ermee omgaan, daar mogen jullie trots op zijn. En jullie zoontjes mogen trots zijn met zo een ouders. Heel veel geluk met jullie viertjes.
  Suzan.

 316. Nieuw leven, nieuwe momenten, nieuwe emoties, mooi maar ook heftig.
  Op de eerste plaats GEFELICITEERD met de geboorte van Oscar,
  wat een mooi manneke. En je ziet op de foto’s al zo duidelijke verschil, voor en na de operatie! Hij is sterk en heeft een prachtige familie waarin hij is terecht gekomen, bewuste keuze van hem !
  Geniet samen en dan zal het verdere herstel ook goed gaan.
  Liefde overwint alles.
  Groet,
  Jacqueline

 317. Ik zit met tranen in mijn ogen je bericht te lezen. Niet alleen omdat het mij aangrijpt maar ook om te zien dat jullie zo positief blijven. Zoals jullie mij gesteund hebben om op gewicht te komen, zal ik jullie nu steunen om elke dag een kaarsje voor Oscar te branden, totdat we horen dat het goed met hem gaat!
  Groetjes Nancy

 318. Dank jullie voor het delen van de geboorte en hoe jullie omgaan met het proces van heling van Oscar.
  Ik wil jullie feliciteren met deze prachtige zoon.
  Alle goeds en volledige heling!

 319. Hallo Mitch, het is niet de kraamperiode die je verwachtte maar wat hebben jullie een mooi gezinnetje. Het is een heftig verhaal en ik wens jullie ook heel veel sterkte toe maar ik ken maar weinig mensen met zo’n positieve instelling. Ik wens jullie manneke verder veel gezondheid toe, prachtige ouders heeft hij al en een dikke knuffel voor het grote broertje!

 320. Beste Mitch en Nathalia,
  Van ganser harte proficiat met jullie tweede zoontje!
  Het zal hem zeker goed gaan,omringd door zo’n liefhebbende papa,mama en grote broer,
  Onze beste wensen voor jullie allemaal,
  Patricia

 321. Lieve Nathalia en Mitchel en Lucas,

  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Weer een wondertje geboren!!
  Wat mogen jullie je gelukkig prijzen dat er gelijk zo goed is gereageerd door verloskundige en artsen en dat Oscar gelijk geopereerd kon worden!
  Zoals je het omschrijft Mitchel komt het goed en daar vertrouwen we op!! Mijn kaarsjes branden voor jullie!!
  Geniet van elkaar, van de kostbare momenten, zoals je zelf al schrijft, wat is alles betrekkelijk als je zoiets ervaart!!

  Veel liefs van Jeannine

 322. Respect voor jullie positieve levenshouding en vooral bij deze uitdaging zo dichtbij. Ongelofelijk wat jullie laten zien aan liefde, kracht en vertrouwen. Ik wens jullie alle geluk van de wereld.

 323. Ten eerste gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Mitchel wat mooi beschreven.Er straalt ontzettend veel warmte af. Hij heeft gelukkig ouders die er goed mee om kunnen gaan. Geniet van de kleine dingen van Lucas en Oscar maar ook van samen. De eerste poepluier zal je ontzettend van genieten. Ik hoop dat hij gauw weer met ontslag mag en jullie kunnen genieten van beide zoons.

 324. Ha Mitchel en Nathalia,
  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede zoon. Wat heeft Oscar een mazzel dat hij jullie als ouders heeft gekozen.
  Ik heb ontzettend veel bewondering voor de manier waarop je ook deze heftige gebeurtenis van je afschrijft. Dank je wel dat je het met ons deelt.
  Mooi dat jullie samen het vertrouwen kunnen vasthouden in de goede afloop. Die komt alleen maar dichterbij als je er oprecht in kan geloven! Jullie kunnen dat.
  Veel sterkte voor de kleine Oscar met herstellen. Veel geluk voor jullie gezin. Ik hoop dat jullie jongens samen nog voor veel onrust zullen zorgen in huize Van Duuren.

  Warme groeten,

  Sander Wielemaker

 325. Beste Mitch en beste Natalia,

  Eerst en vooral heel veel gelukwensen met de geboorte van jullie prachtige zoon Oscar!

  Ik vind het hartverwarmend te lezen hoe positief jullie omgaan met die aangeboren afwijking.
  Dat jullie dit kunnen (en vooral ook wíllen) zien als een uitdaging en het feit dat Oscar uniek is, is niet vanzelfsprekend, maar wel ongelooflijk mooi. Dat is wat ik versta onder onvoorwaardelijke liefde en dat is het mooiste wat jullie als ouders je zoon kunnen geven!!!! Oscar zal opgroeien in een liefdevolle omgeving, zonder het gevoel te hebben dat hij een beperking heeft en daar zal hij jullie eeuwig dankbaar voor zijn.
  Ik hoop dat jullie verhaal andere ouders zal inspireren om elke dag opnieuw hun kinderen graag te zien en te omarmen en vooral dankbaar te zijn dat ze gezond zijn.

  Laat jullie omringen met mensen met een positieve vibe en draag goed zorg voor jullie (b)engeltje ?!

 326. Ten eerste gefeliciteerd met jullie zoon! Wat een ontzettend vervelende start. Ik hoop dat jullie hem gauw mee naar huis mogen nemen!

 327. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar en wat schrijf je je gevoelens mooi op Mitch, je hebt helemaal gelijk. Ik wens Oscar een voorspoedig herstel toe en jullie veel sterkte, dat jullie maar snel met Lucas kunnen gaan genieten thuis van de kleine man.

  Liefs van Lizzy
  Paleo fan.

 328. Hopelijk gaat alles snel weer beter, we sturen veel liefde en positieve gedachten naar jullie 🙂 ***

 329. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!! Heel veel sterkte verder maar het gaat vast allemaal goedkomen. Lekker genieten nu met zijn viertjes. Liefs Monique Kok

 330. dank u voor dit alles te delen met ons! ook wij halen uit je verhaal veel wijsheid. En we vinden het fijn wat meer te weten van de man achter het paleo-verhaal. we wensen jullie het allerbeste toe!

 331. gefeliciteerd met jullie zoon, de operatie is achter de rug, tijd om samen te gaan genieten.

 332. Gefeliciteerd met jullie zoon Oscar.het doet mij en zeer zeker veel mensen goed dat jullie zo open praten over wat er gaande is,en dat jullie je niet schromen over hoe jullie denken en in het leven staan.Ik geloof ook dat je kinderen je als ouders kiezen dus ik ben ervan overtuigd dat zowel Lucas en Oscar een goede keuze hebben gemaakt .

  Veel liefs

  Sabina

 333. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Wat een schrik voor jullie, maar wat mooi dat jullie zo positief met alles omgaan. Fijn ook voor jullie kleine man dat de operatie goed verlopen is. 3 jaar geleden is onze jongste zoon ook met een oesophagusatresie geboren. Een heftig gebeuren waar we vandaag de dag nog soms mee te maken hebben, met eten en luchtwegproblemen.Maar ook wij hebben het geluk hier goed mee om te kunnen gaan. Ik wens jullie veel geluk, een goed genezingsproces voor de kleine man en geniet van elkaar! Groetjes, Marijke.

 334. Oei, wat een gebeurtenis,..maar jullie zijn sterk en positief, lichamelijk en geestelijk. Komt goed 🙂 gefeliciteerd met je mooie zoon en heel veel liefde en sterkte met je elkaar in jullie verdere leven <3 heel veel liefs

 335. Hallo Mitchel en Nathalia

  Wat naar dat jullie dit nu overkomt, maar ik weet zeker dat de kleine er weer goed bovenop komt.
  Fijn dat jullie een oplettende kraamverzorgende hadden die het toch niet helemaal vertrouwde.
  Ik wens jullie veel sterkte met de kleine, en wens jullie voor de toekomst veel geluk

  vriendelijke groet Petra

 336. Hallo Mitchel en Nathalia,

  Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Oscar.
  Wel pech dat hem dit moest overkomen, maar gelukkig staat de medische wetenschap voor niets. Het is al verholpen!
  Sterkte voor jullie allemaal!
  Ondanks alles wens ik jullie toch nog een Gelukkig 2016 toe.

  Groet Dini van Rutte

 337. Lieve Mitchel en Nathalie,

  van harte gefeliciteerd met jullie zoon Oscar,
  ik wens jullie ook heel veel sterkte toegewenst.

  groetjes
  Maria.

 338. In eerste instantie GEFELICITEERD ! net de geboorte van jullie tweede zoon.Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe en dat hij maar mag uitgroeien tot een sterk kereltje! groet Tessa v DIjk

 339. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie Oscar. Veel sterkte gewenst voor zijn herstel. Uit ervaring weet ik dat Oscars vechters zijn en dat het goed komt. ♡

 340. Veel sterkte, hopelijk worden jullie snel terug een rustig gezinnetje,
  Stuur jullie veel licht, energie, warmte en liefdevolle gedachten!
  Ingrid

 341. Wat een prachtig mannetje! Gefeliciteerd…

  Fijn dat het zo snel ontdekt is.

  Kracht en wijsheid!

  Hartelijke groeten
  Marja

 342. Wat een bijzonder verhaal heb je geschreven!
  Van Harte Gefeliciteerd met jullie zoon!
  Hoop dat Oscar weer snel in jullie midden mag zijn!

 343. Ha Mitchel,Nathalia,en Lucas.
  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje Oscar.
  Heel veel sterkte en beterschap met Oscar
  Dat gaat zeker goed komen.
  Hij ziet erin ieder geval goed uit.
  geniet samen van jullie gezin.

 344. Dank voor het delen, Mitch <3 Als ik het zo allemaal lees komen jullie hier samen prima doorheen en kan Oscar zich geen betere ouders wensen.

  XX

 345. Mitch en Nathalia, proficiat met jullie kleine wonder. Heel veel sterkte en kracht. Geniet van jullie zoontje, met geduld komt alles in orde. Is wel een heftig begin voor het nieuwe jaar.

 346. Gefeliciteerd met weer een prachtige zoon.
  Pfff, wat een heftig verhaal en een hele spannende tijd voor jullie.
  Dapper mannetje, maar dat moet ook wel met zulke ouders.
  Geniet maar van elkaar en laat alle dromen uitkomen.
  Veel liefs en ik denk aan jullie.

 347. Hey Mitch en Nathalia!

  Heftig verhaal maar fijn dat het goed gaat komen met Oscar. Leuke naam trouwens 🙂

  Veel sterkte de komende tijd!

  Gr. Maik

 348. Oscar komt in een heel warm nestje! Hij ziet er nu al heel tevreden uit ondanks wat hij al heeft moeten doorstaan! Het gaat goed komen! Veel geluk met jullie prachtige gezin!

 349. Zal voor jullie in het begin een verdrietige tijd zijn geweest gelukkig is alles goed gekomen.Ik wens voor jullie gezin alle liefde gezondheid en geluk toe.

 350. Heel veel sterkte en moed voor jullie beide door deze zware tijd en geef je prachtig zoontje een dikke knuf met veel liefde van mij.
  Hopelijk zijn jullie snel thuis en kunnen jullie er volop van genieten.
  Lieve groetjes

 351. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon Oscar!
  Heftig wat jullie mee moeten maken, heel veel sterkte toegewenst en ik hoop dat Oscar gauw met jullie mee naar huis mag.
  Groet, Agnes

 352. Jeetje wat een verhaal zeg. En wat een positiviteit! Weet zeker dat het gaat goed komen. Heel veel geluk met jullie viertjes!

 353. Jeetje jongens, wat een verhaal. Met tranen in mn ogen zit ik dit te lezen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. En natuurlijk van garte met de geboorte van jullie mooie zoon.
  Grtn fiona onos

 354. Proficiat met jullie zoon en veel sterkte. Maar met zoveel positiviteit moet het goedkomen ?

 355. Mooi manneke, van harte proficiat. Gezondheid is en blijft het belangrijkste in ons leven dat blijkt nu wel weer.
  Zoek via google naar een gedicht van Willem Wilmink:
  “Huilen is gezond”
  Huilen lost natuurlijk niets op echter het “lucht” wel op en dat hebben jullie ook nodig. Het is wel jullie zoon die zo klein als hij is “even” een operatie moet ondergaan.
  Ik hoop dat jullie binnenkort lekker thuis vadertje en moedertje mogen zijn over jullie beide zoons.

 356. Lieve Mitchel,
  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe wondertje en ik wens jullie heel veel kracht toe in deze tijd en dat het “foutje” maar heel snel herstelt.

 357. heel veel kracht en liefde voor de genezing van de kleine vent. en voor jullie veel rust en kracht om dit een plek te geven.
  groetjes Joke

 358. Hoi Oscar,

  Gefeliciteerd met zulke prachtige ouders. Waw, wat heb jij een bijzondere entree op deze wereld gemaakt. Gelukkig heb je fantastische ouders die je alle goeds van de natuur zullen geven, en ook de moderne technieken niet zullen onthouden. Zo krijg je van alles het beste.

  groetjes,
  Marijke

 359. Gefeliciteerd Mitch en Nathalie met jullie prachtige zoon Oscar en natuurlijk ook Lucas met zijn broertje:-)
  Oscar is in een goed nest terecht gekomen en ik weet zeker dat het allemaal goed gaat komen.
  Veel sterkte en vooral veel Geluk en Plezier met jullie vier.

 360. Lieve Mitchel en Nathalia, wat goed de foto van Oscar en Nathalia te zien! <3 Ik vind jullie prachtig! Echt, rauw, in- het- nu en kwetsbaar krachtig! Ik heb het letterlijk Gezien! Vind het moeilijk niet zo maar binnen te kunnen lopen maar houd jullie in een liefdevolle, positieve, zachte vibe vast! <3 You rock! De komst van Oscar was prachtig mooi en intens. Rotsvast vertrouwen, ook voor nu! Dikke kus. Marlies.

 361. Ik wil Oscar feliciteren met zijn ouders, die behalve een positieve instelling ook hem alle kansen en mogelijkheden geven.

 362. Wat een spannende tijd! Heel veel sterkte en van harte beterschap met jullie zoon Oscar.
  Ik hoop dat alles goed zal komen en jullie een fijne tijd tegemoet gaan met z’n vieren.
  Hartelijke groet, Tea Sijtsma – Miedema.

 363. Gefeliciteerd maar ook heel veel sterkte. Volg je hart, geniet met en van elkaar. Veel sterkte, moed en kracht toegewenst. Groet Corina

 364. Gefeliciteerd met jullie zoon, hopelijk kunnen jullie nu toch gaan genieten van jullie gezinnetje. Miranda

 365. Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje, hoop dat hij snel weer naar huis mag.
  Tis nu al een kanjer als je ziet wat hij nu al allemaal aan kan , kan alleen maar beter worden.
  Heel veel sterktexxx
  Gr paula

 366. Gefeliciteerd met jullie tweede zoon. Hopelijk knapt hij snel weer op van deze ingreep.
  Jullie maken wel spannende dingen mee met jullie baby’s zeg.
  Sterkte voor jullie allemaal, verwen elkaar zoveel je kunt!

 367. Lieve Mitch en Nathalia, dank je wel voor het delen van jullie verhaal. Wat gaan jullie hier fantastisch mee om. Met jullie positiviteit en alle goede zorg gaat het vast helemaal goedkomen voor het kleine poepiemonster. Heel veel liefde gewenst en geniet van elkaar en alle mooie momenten. Dikke knuffel voor jullie 4-tjes.

 368. Ik heb het verhaal gelezen , en weten wat jullie meemaken
  onze tweede dochter werd geboren, en het afweer systeem werkte niet goed.
  zij lag in het Academisch ziekenhuis in Leiden.
  tot twee keer toe dachten de artsen dat zij het niet zou redden
  maar na 9 maanden ging het langzaam de goed kant op.

  Voor jullie wens ik heel veel kracht en sterkte in deze tijd.
  Fijn om te lezen dat de operatie goed gegaan is,
  en hopen dat het nu de goede kant op gaat.

 369. Lieve Mitch en Nathalie

  Wat een verhaal mooi dat je dat met ons wil delen,is wel even schrikken.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd .
  En heel veel geluk met jullie vieren.
  Het is een knappe baby

 370. Prachtig om te lezen hoe jullie hiermee om gaan.
  Jullie kunnen het en het gaat helemaal goedkomen!
  Veel plezier met jullie kleine man!

  Groet,
  Caroline

 371. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon.
  Wat een verhaal zeg, gelukkig komt alles goed.
  Ik wil jullie heel veel sterkte en geluk wensen en natuurlijk beterschap ?
  Groetjes, Nathalie

 372. Beste Mitch & Nathalie,
  Gefeliciteerd met jullie nieuwe wonder! Dat is even schrikken, maar ben er van overtuigd dat ondanks dat jullie nu zwaar op de proef worden gesteld, jullie daar sterker uit zullen komen!
  Het zal een zware tijd zijn maar pas ook goed op elkaar en neem ook je rust!! Het zal uiteindelijk weer goed komen!! Sterkte xx

 373. Ten eerste: van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede zoon! Het komt vast helemaal goed met hem! Groetjes uit Maastricht.

 374. Heel veel sterkte. Goed om te lezen dat de operatie goed is verlopen. Alles komt goed!

 375. Ook al zit ’t even niet mee
  blijf geloven in de goede afloop
  Oscar herstel komt nog wel
  blijf dromen over de toekomst
  En dikke proficiat aan mama papa en Lucas
  Een zoontje en broertje erbij
  <3 <3 <3 <3
  Veel geluk voor jullie
  Oma Lili

 376. Mitch en Nathalia, gefeliciteerd met jullie tweede zoon Oscar!
  Niet zo’n goede start, veel zorgen, schrik, verdriet……., maar ik hoop dat het nu goed gaat, en ook goed blijft gaan met jullie allemaal!
  Veel geluk, gezondheid en liefde!

 377. Beste Mitch, Nathalia en Lucas,
  Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar. Wat zal dat een schok geweest zijn, dat Oscar gelijk naar het ziekenhuis moest. Maar hij is in goede handen, moeten jullie maar denken. Fijn dat hij gelijk is geopereerd en nu is het voor het kleine ventje om op te knappen. Hij is sterk! En hij heeft heel veel beschermengeltjes, dat blijkt. Veel sterkte de komende tijd, maar alles komt goed.
  Liefs, Annemieke (van de 3 paleo zusjes) ? En moeder van ook een Oscar!

 378. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Hopelijk knapt hij snel weer op en mag hij lekker in zijn eigen bedje liggen bij papa, mama en grote broer thuis liggen.
  Martine

 379. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar!
  Met zo’n positieve instelling kan het niet anders dan dat het helemaal goed komt.
  Veel geluk met z’n viertjes.

 380. Wat een start voor zo’n klein purkie en voor jullie, heavy. Maar in betere handen kan hij niet zijn, denk ik. Heel veel beterschap en hopelijk gaan jullie een mooie tijd tegemoet met z’n viertjes! Veel geluk!

 381. Hoi Mitch en Nathalia,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Vervelend voor zo’n klein mannetje om meteen bij zijn start zo’n heftige ingreep te moeten ondergaan. Heftig ook voor jullie ondanks jullie positieve instelling zullen jullie ook geschrokken en in een rollercoaster van emoties terecht gekomen zijn. Mijn tweede dochter had een te nauwe maaguitgang en werd geopereerd toen ze een paar dagen oud was. Inmiddels is zij 21 en studeert ze geneeskunde. Fijn om te lezen dat jullie zoveel vertrouwen hebben in het herstel vermogen van jullie zoon.

  Probeer zoveel mogelijk rust te pakken en te genieten van jullie mooie mannetjes. Hopelijk kunnen jullie snel een fijne kraamtijd genieten.

  Groet,
  Marie-José

 382. ja dit zijn van die dingen die voorkomen, ik werk op verloskunde en weet dat dit kan gebeuren. bij ons zijn er ook wel kindjes gebeuren met deze slokdarmatresie. gelukkig komt het eigenlijk altijd weer goed. dank zij de medische wetenschap!! maar je leuke kraamtijd is direct niet meer zo ontspannen.
  wel fijn en goed dat Oscar borstvoeding krijgt, dit is zeker in zijn geval super voeding.
  sterkte met alles en veel liefs

 383. Heel veel sterkte met jullie prachtige kleine man! Jullie komen er wel, love your positive vibe!
  Veel liefs Jody

 384. Fijn dat je zo open vertelt over jullie kleine Oscar en zijn en jullie uitdaging! Met zoveel liefde en aandacht gaat hij er wel komen! Dikke knuffels!❤️❤️

 385. Hallo lieve Nathalie en Mitch,

  Ik wens jullie heel veel ,liefde en kracht toe en denk aan jullie in mijn gebeden wat een pracht baby alles komt zeker goed.
  En wat mooi dat je dit alles met ons deelt moesten meer mensen doen.Heel veel liefs uit de grond van mijn hart.

 386. Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Heel veel Beterschap, sterkte en kracht met en voor Oscar. Dat het snel weer beter mag gaan zodat je er volop van kunt gaan genieten. Veel geluk met je gezin.

 387. Van Harte gefeliciteerd met de geboorte van Oscar!!
  Zonde dat de kleine Oscar dit al hoeft mee te maken, gelukkig voor hem heeft hij een papa en mama die super positief zijn ingesteld ;)…
  Wens de kleine Oscar veel beterschap en ik duim zeker mee voor een snel herstel.
  Groetjes
  Gunter & Sarah

 388. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon Oscar. Onze zoon, ook in januari geboren, draagt ook deze naam. Hij is ondertussen al 36 en een heerlijk mens. Ik wens jullie net zoveel geluk en liefde als wij deze 36 jaren hebben ervaren.

 389. Hoi Mitch, Nathalie, Lucas en vooral Oscar,

  Gefeliciteerd met jullie mooie dappere mannetje!!
  Wat een verhaal, en wat fijn dat het goed gaat met Oscar, dan gaat het ook goed met jullie!
  Jullie positieve instelling en vertrouwen zorgt voor de helft van Oscar zijn genezing.
  Dat gaat zeker goed komen. Heb het fijn straks als jullie samen thuis zijn, en geniet van elkaar.
  Het allerbeste!!

 390. Als eerste van harte gefeliciteerd met jullie baby en mooie gezin.
  Wat ik zie is een hardwerkend gezin…… Jaloezie brengt je nergens en ieder huisje heeft zijn kruisje….
  Ik vind het knap dat je je verhaal aan zoveel mensen wil delen en ik snap de uitlaatklep erachter.
  Ook wij kennen de andere kant van een roze wolk, maar uiteindelijk maakt het je sterker en zie je inderdaad dat niet alles vanzelfsprekend is.
  Dus stuur ik je vanuit hier heel veel vreugde en tegelijk veel kracht toe en hoop ik dat het snel beter gaat. Want als het met je kinderen goed gaat gaat het met paps en mams ook goed.

 391. Hartelijk gefeliciteerd met jullie stoere zoon.
  Wat een bofkont zeg,met zulke positieve mama en papa.

  Heel veel genieten nu samen.

  Groetjes Alette.

 392. Oscar is een prachtige wolk van een baby. Gefeliciteerd met het nieuwe lid van de familie. Hij heeft net als zijn broer de juiste keuze gemaakt om jullie als papa en mama uit te kiezen. De kwetsbaarheid en openheid waarmee je naar buiten treedt, is tegelijkertijd jullie kracht. (Heel mooi te beseffen voor mijzelf). Ik wens jullie al het geluk van de wereld. Liefs

 393. Wat n heftig verhaal , ik wens jou en je gezin heel veel sterkte en n voorspoedig herstel! Respect hoe jullie hiermee omgaan , positiviteit is inderdaad de sleutel. Suc6

 394. Gefeliciteerd met jullie zoon Oscar. Wat een prachtig mannetje. Ik hoopdat hij snel aansterkt. Geniet van jullue mooie gezin.

 395. Zoveel bewondering en respect voor jullie! Logisch dat jullie mannen zoveel kracht hebben! Sterkte!

 396. Gefeliciteerd met jullie zoontje
  Heel veel beterschap!!
  Sterkte met alles en veel genieten van elkaar…
  Groetjes Monique ?

 397. Lieve Nathalia en Mitchel,
  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon. Wat een schrik zo kort na zijn geboorte maar wat fijn dat hij bij zulke toppertjes van ouders in goede handen is en dat de operatie geslaagd is. Hij is een dapper mannetje. Ik voel met jullie mee en heb het vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen ook mede door jullie liefde en jullie manier van leven, helder zien en voelen !!
  Veel geluk met z’n viertjes toegewenst.
  Veel liefs XXX

 398. Heftig! een voorspoedig herstel toegewenst voor de kleine man!
  maar dat gaat vast allemaal goed komen.
  Beterschap!
  groetjes Karin.

 399. Wow. Wat een verhaal weer. Het zit jullie niet mee met jullie zoons. Maar natuurlijk wel van harte gefeliciteerd met de boreling! En sterkte met de verwerking en alle zorgen. Het komt goed! Liefs, Inge

 400. Hi Mitchel en Nathailia,

  Gefeliciteerd met jullie tweede zoon Oscar. Jammer dat het weer zo’n heftige tijd met moeilijke momenten, voor jullie was. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Nu weer met vertrouwen met z’n viertjes de toekomst in. En GENIETEN van elkaar!

  Greetz, Sylvie

 401. Lieve Mitchel en Nathalie

  Wat een heftige periode voor jullie. Ik weet als geen ander hoe het is om ineens een ziek kind te hebben met operatie etc. Mijn zoontje van nu 8 werd al vrij jong geopereerd omdat zijn hartje niet goed meer functioneerde. En een pacemaker moest. Om dan op 5 jarige leeftijd ook nog een keer diabetes type 1 te krijgen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht. En hoop dat jullie snel weer naar huis mogen.

  Moniek

 402. Dear Parents from two beautiful childeren, a gift from God,I wish you all the best, may God give you strengh to to carry on with the caring for your two sons.
  I have had a experiance with 2 of my childeren,my son was born with a heart condition,which meant that all arteries were on one side, his heart was shaped as a ballon,he also had a harelip on one side,also a small hole in the cleft palate,
  Sadely stephen passed away at 11.5mths,there was nothing that could be done regarding heart surgery.
  Trudy was born also with a heart condition,double hare lip and no roof to her mouth,Trudy has had 2 heart operations and isn16 times operated on her lip and the roof of her mouth,
  It was a very hard time for her/also for me her mother. I do feel for you and my prayers are with you. i wish you all the best. God Bless .

 403. Ik denk dat jullie anderen geholpen hebben om meer waardering te krijgen voor poepluiers.Ik heb genoten van de trouwfotos.
  Leuk dat jullie zo mededeelzaam zijn.Lieve familie bedankt.

 404. Lieve allevier,
  Welkom Oscar. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid. Maar dat gaat vast wel lukken. Geniet van elkaar.
  Warme groet,
  MariAnne

 405. Och wat n toestand en ach dat kleine dappere mannetje. Niets gebeurd voor niets, alles heeft n reden. Antwoorden krijgen we vaak later.
  Dit breekt mn hart, ik ben ook moeder en oma en ben zeer begaan met kinderen. Jullie zijn al fantastische ouders en jullie kinderen hebben het geluk dat ze bij jullie terecht zijn gekomen.
  God bless you and your family.

 406. Heel hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon. Con unos padres así…seguro que va a salir todo bien!!! Un beso muy grande y animo!! Hilde

 407. Whoow. Veel succes de volgende dagen. Ook wij wachten op de bevalling van ons 2de kindje, ergens deze week. Altijd spannend om te kijken of alles wel goed zal verlopen…

 408. Hoi lieverds, ten eerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede zoon. Geniet zoveel mogelijk van elkaar.
  Het klopt dat jullie als sterke ouders zijn uitgekozen om te zorgen voor hem.
  Wij hebben nl ook een zwaar gehandicapte dochter en ikzelf ben helaas opgegeven vanwege een spierziekte die ook mijn hart en ademhalingsspieren heeft aangetast. Daarnaast heb ik al diverse TIA’s gehad en maak er momenteel weer eentje door met helaas wel definitieve restverschijnselen.
  Mijn gezonde zoon (alleen hypermobiel), zijn vader (autist) en ik redden ons al jaren. We zorgen zelfs nog voor twee honden en een konijntje.
  De kracht die ons bijeen houdt is liefde en de hulp van een heleboel engelen.
  Ook wij kregen te horen van een gerespecteerd neurochirurg dat hij echt geloofde dat ernstig zieke kinderen hun ouders uitzoeken en dat je, dat wat je op je levenspad te verwerken krijgt, je kunt dragen, hoe zwaar het ook is. Alles komt goed en heeft een bedoeling.
  Veel sterkte…het maakt jullie een zeer sterk gezin door alle liefde die jullie verbindt.
  Er komen ook zeer goede tijden die jullie extra waarderen en waar jullie extra veel van gaan genieten.
  Nogmaals gefeliciteerd en geniet van elkaar.
  Heel veel groetjes, Marianne

 409. Ik hoop dat het alweer de goede kant op gaat met jullie jongste zoon! Heel veel liefs een sterkte! En dat hij maar gauw een mooie p**pluier maakt!

 410. Gefeliciteerd met jullie baby,het zal niet altijd makkelijk zijn maar alles komt goed
  5jan ,40jaar terug werd onze dochter Desiree geboren
  Na de geboorte zagen zedat ze t moeilijk had met slikken,uitzuigen was niet genoeg
  Direct naar t ziekenhuis gebracht,de morgen daarna naar Nijmegen naar t radbout ziekenhuis
  Zij kon niet slikken omdat de slokdarm onderbroken was door de luchtpijp,dus werd ze gelijk geopereerd
  Ze lag 3maanden in t ziekenhuis,toen mochten we haar pas voor t eerst vasthouden
  De laatste weken ,omdat ze40jaar werdt was ik hiermee veel bezig
  De binding kind moeder en vader is geweldig
  Ze is getrouwd en heeft 2kinderen,ondanks de zeer moeilijke start een happy end
  Dus voor jullie t zal niet makkelijk voor jullie zijn,maar t maakt je wel sterk
  Dat moet! Je kind heeft je nodig
  Heeeel veel geluk voor de toekomst

 411. Hallo Mitchel en Nathalia,
  Gefeliciteerd met de geboorte van Oscar! Nog zo’n mooi mannetje, net als zijn broer Luca ?.

  Wat mooi om te zien dat jullie de kracht van het knuffelen inzetten. Hij lacht ervan op de 2 de foto. Prachtig!!

  Sterkte tijdens deze zware periode en wens jullie een mooie kraamtijd als Oscar straks naar huis komt.

  Liefs van Afërdita Brovina ?

 412. Lieve mensen…wat schrikken ,maar ook wat pakken jullie het weer goed op..weet zeker dat het goed komt,geef het de tijd en luister naar je gevoel…maar dat is jullie wel toevertrouwd
  Sterkte vanuut een Drents dorp!

 413. van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Gelukkig dat alles weer goed komt, geniet van hem!

 414. Gefeliciteerd en fijn dat operatie goed gegaan is. Hoop voor jullie en kleine oscar op een voorspoedig herstel. Leuke naam trouwens.
  Veel geluk en vooral gezondheid voor jullie mooie gezinnetje

 415. Gefeliciteerd met jullie lieve zoon/broer. Als moeder van een autistische zoon die zijn hele leven digestie problemen heeft en tot zijn 12e in luiers liep weet ik hoe belangrijk poep is ?? . Wist je dat de darmflora dat een baby de eerste 3 maanden heeft de flora is dat zijn lichaam vanaf dat moment als normaal ziet? Heeft een baby in die periode een verkeerde darmflora door bv antibiotica gebruik of een keizersnede dan is het belangrijk hier op te letten en evt probiotica te geven.
  Ik wens je zoon een leven vol liefde goede gezondheid en mooie bijzondere momenten toe !

 416. Hallo Mitchel en Nathalia,
  Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Oscar !

  Alles komt vast weer goed en heeft Oscar nog ontelbare liefdevolle poepluiers voor jullie in petto.
  Geniet van elkaar maar dat gaat jullie best lukken.

  Veel sterkte in deze moeilijke periode.

  Gr. liefs uit Goudswaard

 417. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van oscar.
  Wel spijtig dat dit klein scheetje dit nu allemaal al moet mee maken, maar wat zeker is jullie komen er als gezinnetje er weer sterker uit.
  Hopelijk mogen jullie oscar snel mee naar huis nemen en kunnen jullie genieten van een mooie tijd.

  Sandra

 418. Beste Mitch en Nathalie,
  Sinds ik jullie bericht binnen kreeg, moet ik veel aan jullie denken, het laat me gewoon niet los. Hey, ik bid voor jullie (als je dat niet erg vindt 🙂 ). En ik dank mijn Vader dat jullie zoontjes zulke positieve, stabiele en liefdevolle ouders hebben. Ik ken jullie natuurlijk niet echt, alleen via de berichten en de mails. Maar ik wens jullie alles wat je nodig hebt in deze tijd en in de toekomst. Ik vind jullie bijzondere mooie mensen!

 419. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon.
  Jeetje dat is heel erg schrikken voor jullie zeg. Heel veel sterkte gewenst.

 420. mitch en nathalia, van harte gefeliciteerd met Oscarito, wat een dotje ondanks alles zie ik aan zijn gezichtje dat het een vechtertje is, die is echt gekomen om te blijven, en mitch jullie beiden zijn als zijn ouders door HEM uitgekozen omdat HIJ zag dat hij geen betere kon kiezen. Sterkte en veel plezier met jullie zoontje, dadelijk voetbald hij met zijn grote broer.

 421. beste mitch en nathalia
  van harte gefeliciteerd met lieve Oscarito. God zij dank is het ergste nu voorbij. wat een dotje, ondanks alles zie ik op de foto een vechtertje die is gekomen om te blijven Jullie zijn door de
  Allerhoogste als ouders uitgekozen voor Oscar omdat Hij wist dat er voor Oscar geen betere
  ouders konden zijn. Jullie positieve instelling ondanks alles heeft hem zeker erbovenop gehaald.
  veel sterkte en geluk en voor je het weet voetbald hij met zijn broertje.

 422. Wat een prachtig ventje en wat heerlijk dat hij juist jullie kindje is met zoveel liefde en zoveel positiviteit..heel veel liefde en geluk zo saampjes..

 423. Gefeliciteerd met jullie mooie Oscar! Vertrouwen is het toverwoord.
  Veel geluk en plezier met jullie jongens!

 424. Het leven vieren met al zijn hobbels…..wat zijn jij en je gezin ook hierin weer een mooi voorbeeld. En die traantjes, laat maar komen.
  Heel veel kracht en liefde om dit samen te volbrengen.
  En voor Oscar; welkom!

 425. Hi Nathalia en Mitch,

  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Ik vind dat je het mooi beschrijft Mitch.
  Uiteindelijk gaat het niet om wat je overkomt, maar hoe je er mee om gaat!
  Ondanks de hobbels, geniet, geniet geniet. Want voor je het weet past hij dat T-shirtje 😉

  Good luck!

 426. Mitch & Nathalia,

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie Oscar!!

  Ik wens jullie een goed herstel en sterkte toe tijdens deze periode,
  ik zal zo veel als mogelijke positieve energie in gedachten naar jullie toesturen!

  Veel liefs,
  xxx

 427. Beste Mitchel en Nathalia.

  Van hare gefeliciteerd met jullie tweede kindje.
  Wens jullie tevens ook veel sterkte toe dat alles zich goed mag herstellen.

  Hartelijke groet van Hannie

 428. Wat een schrik is dit voor jullie geweest. En zeker voor Nathalia, net bevallen en nog niet bijgekomen van zo’n snelle bevalling en dat dit meemaken met jullie zoontje! Ook voor jou Mitchel, als vader sta je toch meer aan de zijlijn, is dit een heftige gebeurtenis. En wat je zelf ook zegt, met Lucas ging het niet goed, nu met Oscar… Maar jullie worden/zijn een supersterk gezin door dit. Ik wens jullie alle gezondheid en geluk toe!

 429. Beste Mitch en Nathalia,

  Wat fijn dat het nu zo goed gaat! En dat jullie het gebeurde zo positief benaderen. Lucas en Oscar boffen met zulke ouders!
  Ik wens jullie alle liefde toe.

  Willma

 430. Lieve Oscar,
  Welkom op deze wereld! Je hebt je entrée al onvergetelijk gemaakt voor je papa, mama en broer. En je heb al meteen gemerkt hoeveel mensen er op deze aardbol rondlopen die er voor jou zijn. Mensen die nog heel lang met je mee zullen lopen maar ook mensen die in een korte tijd een grote indruk kunnen maken.
  Welkom in je gezinnetje dat je hebt uitgekozen. Een gezin met een bijzondere papa en mama en een heel lieve broer. Een papa en mama met een groot hart, een hoop liefde en toewijding. Voor jou en je broer het meeste maar ook voor een hoop andere mensen. Een papa en mama waar je nog een hoop van kunt leren maar die ook nog van jou kunnen leren kleine vriend.
  Ondanks je turbulente start, zul je merken dat het leven heel mooi kan zijn. Dat er een hoop te ontdekken valt maar dat er ook vragen onbeantwoord zullen blijven. Je zult bijzondere mensen tegenkomen maar ook mensen die je misschien ooit eens zullen kwetsen. Je zult met vallen en opstaan je levensweg bewandelen en je zult leren van alles wat er op je pad komt.
  Weet dat je papa en mama er altijd zullen zijn om je op te vangen, te troosten, je te waarschuwen, je aan te moedigen en bovenal zullen ze altijd van je blijven houden.
  Welkom lieve Oscar, dat ook jij net zo bijzonder mag worden als je ouders……..

 431. Ik lees net jullie verhaal en ineens was ik terug in de tijd….De zoon van mijn broer is ook geboren zonder volledige slokdarm. Dit is nu 18 jaar geleden……ik zal daar niet verder over uitwijden maar het is behoorlijk heftig wat jullie nu meemaken!
  Veel geluk en liefde met jullie prachtige kinderen en met elkaar. Samen sta je sterk!!.

 432. Gefeliciteerd met het kleine wondertje, dat bij jullie zoveel kansen krijgt. Geweldig jongens hoe positief jullie in het leven staan. Het is de beste manier, ik doe het al jaren, met alles wat ook ik heb meegemaakt. Het werkt het beste. Fijn dat jullie ook zeggen dat hij jullie als ouders heeft uitgekozen, daar ben ik nl ook altijd van overtuigd. Mijn kinderen ( 4 ) hebben ook voor mij gekozen.
  Ik weet niet of jullie al met een school voor jullie kinderen bezig zijn, maar ik zou me als ik jullie was eens gaan verdiepen in de Vrije school, die verbonden is met de leer van Rudolf Steiner. Waar een kind mag zijn wie hij is. Ik heb er mijn 4 kinderen ook opgedaan en heb alleen maar steeds gevoeld dat ik dat zo in mijn jeugd op mijn lagere school zo gemist heb. Zelfs de bovenbouw hebben ze zelf gekozen en nu zitten 6 van mijn 9 kleinkinderen er ook op. Misschien een beetje vroeg om aan te denken maar nooit te vroeg om je er in te gaan verdiepen en vooral als het zover is, naar zo’n school toe te gaan en te voelen wat en fijne sfeer daar heerst voor jouw kind. Aan die zorg wil je de hele dag je kind afstaan. Breda heeft ook zo’n school. Warme groetjes JOSKE

 433. Hallo, ik las jullie verhaal en het lijkt op het verhaal van mijn broertje. Hij had het zelfde bij de geboorte . In middels is hij 46 jaar oud. Kerngezond. Het enige wat hij ervan over gehouden heeft is dat hij vroeger als hij lachte het geluid van een varkentje produceerde en dat hij absoluut niet tegen koolzuurhoudende dranken kon. Dan kreeg hij het benauwd . Dus veel sterkte met het herstel en veel geluk met jullie zoons gewenst.

 434. Heel veel sterkte met deze hele toestand en gelukkig genieten jullie ook veel van elkaar. Liefs, Hermineke

 435. Hi Mitch en Nathalia,

  wat heftige verhaal.
  Terwijl ik die lees, zit ik in Thailand vol met dankbaarheid voor de keuze die ik samen met mijn vrouw en zoon hebben gemaakt om een switch in onze leven te brengen.
  Ik moest wel huilen tijdens het lezen van je inspirerende verhaal, en geloof mij, dat gebeurt niet vaak (bijna nooit eigenlijk).
  Ik bewonder jullie instelling en de manier waarop jullie omgaan met deze uitdaging.
  Ik wens je alle beste met Oscar en Lucas en ik zal jullie mijn metta (onvoorwaardelijk liefde) meditatie sturen.

  Liefs

  Andrea

 436. Proficiat met oscar, ik zelf ben ook geboren met dezelfde aandoening ik zou zeggen je kweekt er echte vechtertjes mee. Zo te horen is alles nog redelijk snel gegaan ik zelf was pas 2 jaar toen ik voor het eerst leerde eten. Nu 13 en alles gaat redelijk goed met mij. Geniet van je zoon en hopelijk geen slecht nieuws meer voor jullie

 437. Heel erg om dit te lezen, sterkte.Graag zou ik in contact met u willen komen. Mijn zoontje heeft precies wat u kind ook heeft. Inmiddels is Noussayr 17 maanden. Ik kan u alles vertellen als u wilt.

  Ik hoor het wel van je

  Gr Ayoub

 438. Heel mooi hoe jullie hiermee zijn om gegaan.
  Dat is de weg en deze tekst is beslist heel ondersteunend voor velen.
  Dank voor het delen en ik wens jullie veel liefde en moois op die weg samen.
  Hij boft met zo’n pappa en mamma.
  Met vriendelijke groeten,
  Lidwien

 439. Mooi beschreven! Onze dochter is ook geboren met een slokdarmatresie, te kleine schedel, dysmatuur, een schedelafwijking en een niet te genezen oogafwijking en het Burnside butler syndroom (staat allemaal los van elkaar) Onze dochter is dus ook heel uniek

 440. Wat bijzonder om te lezen, ik was aan het googelen naar voedingspatronen voor 9 maanders en vervolgens naar brood + slokdarm atresie. Zo doende kom ik bij jouw verhaal. En zoooo fijn om te lezen over jullie fibe! Dit is exact onze levensstijl. Onze 2e is ook geboren met slokdarm atresie (even de nederlandse versie hoor… oesophages ga ik twijvelen of ik dat wel goed schrijf). Maar bij onze zoon Jude wisten wij wel al dat er een mogelijkheid was en kwamen dus van af dag 1 (36 weken) in het ziekenhuis terecht. Flink balen want ik wilde zoooo graag gewoon een bad bevalling. Met 7 weken is hij geopereerd en met 3,5 maand mocht hij eindelijk mee naar huis. Hij heeft nooit (op 5 x na) aan de borst gedronken. Maar krijgt daarentegen nog steeds zijn wel verdiende mama melk… nu op zoek naar knabbels voor in het vuistje. Anders dan de organix maispuffs…

  Als jullie tips hebben…. ????

  Liefs, Nikki (Een mama van nog zo’n poepie monster!! Ik hou er van!!)

 441. Ik ben blijkbaar ook geboren met slokdarmatresie. Zojuist toevallig de medische term opgezocht. In 1970 waren de behandelmethoden waarschijnlijk nog iets primitiever dan tegenwoordig. Waarschijnlijk mede doordat ik een vrij stevige baby was die wat bij te zetten had, en ondanks een tijdens de behandeling opgelopen vette longontsteking, (waar ik waarschijnlijk mijn chronische bronchitis aan over heb gehouden). Ondanks een beetje opgegroeid als zorgenkindje, Ondertussen een gelukkig gescheiden in prettige gezondheid verkerende op zichzelf wonende bijna 49 jarige. mvg. Paul.

Reacties zijn gesloten.